söylenmemiş olan durum

Niye ailenizden ucube gibi bahsediyorsunuz ?
2.evlilikleri olması,ilk evlilikten kardeşleriniz olması utanılacak bir şey mi ? Söylersiniz,görüşmüyorum dersiniz niye diye sorana da seni ilgilendirmiyor der geçersiniz.
Hayatı niye bu kadar zorlaştırıyor insanlar gerçekten anlamıyorum.Kp yalan söylemeniz de ayrı bir olay.Hadi sevgilinize açıkladınız ailesi öğrendiğinde ne düşünecek sizce ?
Neyse söyleyin artık.Onları çok da ilgilendiren bir durum değil ama muhtemelen yalan söylemenize bozulacaklar.

Nasıl kötü anlatmışsın ya ?
Benim de babamın 2. Evliliğinden kardeşlerim var biz de beraber yaşamıyoruz ama ne bileyim senin kanından insanlar nedir bu utanma ? Ne kadar korkuyorsun ayıplanmaktan ki, seni böyle bir şey için ayıplayacak sorgulayacak insanlardan uzak durman lazım
Ama herkes kendinden bilir işi demek ki. Daha insanlar sana bir şey demeden yalan söylemişsin. Demekki senin karşına böyle biri gelse ayıplayacaksın babasının 2. Evliliğiymiş diye
Beni ayıplıyor Musun sen şimdi bakıyım?

kisiye göre degisir sanirim. Bana göre cok büyük hayalkirikligi olurdu. Insanlar düsünmezlermi acaba baska neyi sakliyor, sözüne güvrnilirmi diye.
Nasil olursa olsun, hayatinin arkasinda dur. Senin elinde olan birsey degil sonucta.

Ama bu aile bi kadar mükemmelse, dürüst olmayan Seni asla istemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…