soylesem mi soylemesem mi sizce ????

Bayram arifesinde gorumceme gitmek zorunda kaldık eşimin ısrarı sonucu aslında gitmeden de dedim bizi istemiyorlar yani beni ve evladimi ama eşime dinletemedim nerden cikartoyorsun falan dedi neyse gittik mecbur orada da kaldık gece yatmadan telefonu sarja koydum ve ses kayıt açık kalmış tabi ben eşim ve bir ablası balkona sigara içmeye çıktık yaklaşık 40 dakika orada kalmışız bizi istemeyen gorumcem dokturmus kaynanama niye geldiler insan durusumdan anlar istenmediğini gel desek gelmezler falan filan daha bir sürü şey şimdi eşime dinletsem mi bunu dinletmesem mi bilemedim 1 aydır kafamı kurcalıyor sonucu ne olur kestiremiyorum ondan dolayı size sormak istedim

Ses kaydi nasil acik kalmis kendiliginden ? Bilerek acik birakip geldim desene acikca. Neden 1 ay bekledin madem ses kaydi yapiyorsun dinletecektin kocana.

• Beğen
Reactions: KV_
Ses kaydını yaptığım doğru ama bu kadar şey duyacağım aklıma gelmezdi hem ses kaydının açık kalmasına takilmayin lütfen sizce soyliyim mi soylemiyim mi soyleyeceksem nasıl soyliyim :ş bilemedim

Hahahah, yanlışlıkla açık kalmış. Çok iyi konu sahibi

Ben de eşime telefonla konuşurken görüşürüz diyorum ama teli kapatmıyorum. O da ben kapattım sanıp görüşmeyi sonlandır tuşuna basmıyorsa arkamdan ne diyor diye bir süre dinliyorum. Bir keresinde sen ne çok konuşuyorsun karı bee demişti.

Ah yanlışlıkla yapıyorum tabi ben de..
Bence dinletin. Görümcenize söyleyin size zarf attım, hemen arkamdan konuştunuz ahlaksızlar deyin. Ben öyle yapardım.

Bir tanidigim boyle ses kaydini acip diger odaya gecmis kv.arkasinda atip tutmus sonuc hala kusler:işsiz:
Ben olsam gitmek istemedigimi soylerdim esin israr edersede suphelendigim icin ses kaydini actim bizi istemiyorkar der dinletirdim.

ses kaydı yanlışlıkla acık kalmıs deme bari kocana .bence söyleme sen suçlu olursun dinlediğin için

2 yildir ayni teli kullaniyorumses kaydi nerde yapiliyo bilmiyom walla, ama cok hosuma gitti kaynanam falan gelince bendemi yapsamki:KK70:
Esine görümce konusunu ac yine sana ole geliyodur diyecek büyük ihtimal, sende o an cikart ortaya ses kaydini sırf sen gercekleri gör diye yaptim yanilmadimda bak diye carla biraz üste çık
Zira bu durumundan baska türlü yirtamazsin, gercek olsada haklılığını gorsende neticede etik degil

Kimse masum değil bende masum olduğumu soylemiyorum zaten tek isteğim eşime söylediğim şeylerde haklı olduğumu göstermekti sonuçta aşkta ve savaşta herşey mubahtir öyle değil mi

Sizinki savas degil sinsilik olmus, dinlettiginiz an esin vay sen benim bacimi ses kaydina mi aldin diye yine seni haksiz duruma dusurecek. Ama yine de dinlet madem ne diyelim... Esinin yerinde de olsam sana asla guvenmem yarin bi gun kendi kocana neler yaparsin allah bilir...

Kimse masum değil bende masum olduğumu soylemiyorum zaten tek isteğim eşime söylediğim şeylerde haklı olduğumu göstermekti sonuçta aşkta ve savaşta herşey mubahtir öyle değil mi
Hayir degildir.
O zaman hep diken ustunde duralim cemiyet icinde acaba foto video ses kaydi alinabilir mi diye!!!
Her lafimizi bin kez dusunerek soyleyelim.
Insanin kendi evinde mahreminde sinsilik yapmissiniz.
Yakinimdan biri boyle birsey yaptigini anlatsa ben o kisinin yaninda bir daha rahat edemezdim.

Gercek savas istiyorsan gorumceciginle yuzles.
Esin de kapidan ya da telin yanlislikla ! acik kalsin ordan dinlesin.

Gorumcene sor neden bizden hoslanmiyorsun ... gorusmek istemiyorsun diye. Ya da ben boyle hissediyorum de bakalim..

Back
X