soylesem mi soylemesem mi sizce ????

Bana pek hoş gelmedi yaptığınız.
Hem gidiyorsunuz hem ses kaydı alıyorsunuz.
Çağırılmadığınız halde sorunsuz gidip üstelik gece kalmanız bana ses kaydını önceden planladığınızı düşündürttü açıkçası.
Eğer arada savaş olduğunu düşünüyorsam ben o kişiyle arama mesafe koyarım yatıya kalmam mesela. Yani kavgaysa kavga ederim ama kalmam evinde bu tip bir şey asla yapmam. Siz yatıya kalıp ses kaydı alıyorsunuz. Çok planlı bir hareket ve bu da sizi çok sinsi ve kötü kalpli gösterir.
Kendi adıma biri çevremdeki bir başkasına bu tip bir şey yapsa dünya meleği olsa aslında kötü biriymiş derim uzak dururum. Korkarım yani. Planlı programlı bu kadar sinsice iş becerebilen insan en ufak bir sorunda bana neler eder derim açıkçası. Yani masum da olsanız bunu bilen bir insanın nezdinde artık kötü niyetli olursunuz.

Simdi dinletme yeri ve zamani gelince zink diye aç eşine o zaman dinlet mesela bu konuyla alakali Konusurken o sana saçmalama yok öyle bise derken sende ispatini koy karsisina buna ne diyceksin de mesela:KK54:

Görümcenizin sizi istemediğini ancak bu yolla eşinize gösterebilirdiniz. Yaptığınız doğrumu bence değil ama kim her zaman doğru ki. Elinizde şuan çok güçlü bir kanıtınız var ben olsam eşime dinlettirirdim ama eşime aramızda kalsın dersem beni dinler sizde az çok eşinizin tepkilerini bilirsiniz. Ortalığı yakıp yıkar mı? Size yüklenir mi? Durum içinden daha da çıkılmaz bir hal alır mı? Haklıyken haksız duruma düşermisiniz( sonuçta gizli yapılmış bir şey)Bu soruların cevabı sizde. Ona göre bir karar verin.

Boş verin bence
Eşiniz anlar zamanla kardeşinin size olantavrını
Siz kötü olmayın

Durduk yere yapmadi kiz heralde ses kaydini istenmiyo öyle bi yerdede durmak nasil zor her hareketini her söyledigini laf etcekler belkide,yada arsizliga ver kiz kendini hiç söyleme esine suan eminsin ya sen bu durumdan çatlat onlari kiskandir yürekleri yarilsin alip veremedikleri neyse:KK62:

Bayram arifesinde gorumceme gitmek zorunda kaldık eşimin ısrarı sonucu aslında gitmeden de dedim bizi istemiyorlar yani beni ve evladimi ama eşime dinletemedim nerden cikartoyorsun falan dedi neyse gittik mecbur orada da kaldık gece yatmadan telefonu sarja koydum ve ses kayıt açık kalmış tabi ben eşim ve bir ablası balkona sigara içmeye çıktık yaklaşık 40 dakika orada kalmışız bizi istemeyen gorumcem dokturmus kaynanama niye geldiler insan durusumdan anlar istenmediğini gel desek gelmezler falan filan daha bir sürü şey şimdi eşime dinletsem mi bunu dinletmesem mi bilemedim 1 aydır kafamı kurcalıyor sonucu ne olur kestiremiyorum ondan dolayı size sormak istedim
Evladiniz kaç yaşında?

Görümceniz sizi istemiyor olabilir orası tamam da...

Bir halanin yeğenini istememeyi anlamadım...

Hahaha onun yaptıklarının yanında benimkinin lafı olmaz sürekli doldurup doldurup yollar eşimi anlarım daha kapıdan girdiğinde ablasina gittiğini çocuk hastayken bile göndermedi biraz daha kal o hastaneye götürür boşver diyen bir kadın ya çeken bilir kimse keyfi den böyle birşey yapmaz biseyleri ispatlamak istedim ve yaptım pişman olduğumu su an demiyorum ha eşime söyledikten sonra tepkisine göre pişman olur muyum bilmiyorum ama

Bu hala tüm aileyi fitleyip kendi kardeşi ile 1 sene konuşmadı ve o yeğenini bir sene görmedi hemde hastanede yatiryor olduğunu bildiği halde losemiden supheleniliyordu

Hahaha onun yaptıklarının yanında benimkinin lafı olmaz sürekli doldurup doldurup yollar eşimi anlarım daha kapıdan girdiğinde ablasina gittiğini çocuk hastayken bile göndermedi biraz daha kal o hastaneye götürür boşver diyen bir kadın ya çeken bilir kimse keyfi den böyle birşey yapmaz biseyleri ispatlamak istedim ve yaptım pişman olduğumu su an demiyorum ha eşime söyledikten sonra tepkisine göre pişman olur muyum bilmiyorum ama
Eşin onlardan yanaysa bosuna dinletme faydasi olmaz:(

Once kızar bağırır çağırır asla konuşmam der sonuç ortada yine konuşur ondan dolayı dinlerden mi dinletmesem mi bilemedim

Once kızar bağırır çağırır asla konuşmam der sonuç ortada yine konuşur ondan dolayı dinlerden mi dinletmesem mi bilemedim

Benim eşim kardeşim ne kadar kötü bir insan olsa da böyle ses kaydıyla gelse gözümden düşer. Ne yapmış olursa olsun gözümde mağdur o olur. Çünkü kardeşim yemlenmiş eşimse planlı programlı bir iş yapmış olacak gözümde.
Hırsınıza ve öfkenize yenik düşmeyin bence.
Eşinizin size olan güvenini de sarsabilir bu. Şahsen ben bugün kardeşime intikam için düzenek kuran bana kamera da koyar böcek de koyar derim. Güvenimi sarsar.
Bilmiyorum ne kadar haklı da olsanız haksız duruma düşebilirsiniz daha kötüsü saygınlığınızı güvenilirliğinizi kaybedebilirsiniz.
Daha dürüstçe bir yolla yapın savaşınızı. Geçin karşısına söyleyin, eşinize kardeşin bana bunları yaptı sen görüş ama ben affedemiyorum kusura bakma deyin ama bunu yapmayın bence.
Ben kendi adıma bu durumu yaşasam eşime güvenemezdim bir daha. Bana çok rahatsız edici geldi siz haklı da olsanız.

Şimdi cogu kisiden tepki alacagimi bilsemde yapiyorum bu yorumu .

Gorumcen hakliymis .
Bende kendi evimde beni kaydeden bir gelini istemezdim .

Namahrem diye birsey var
Hicmi haberiniz yok ?

Hayir gitmek istemiyorsaniz gitmeyin
Kimse sizi tutup zorla sacinizdan suruklemez .

Ayip yaptiginiz .
Esinize dinlettiginizdede eminim icerikten cok sizin neden milletin evinde milleti kaydettiginize takilir .
Yalan da hic olmamis .
Daha iyi birsey dusunun :KK14:

Yanlış anlamayın da ses kendiliğinden açılıyorsa onlarda montaj ses kaydı bu diyip sizi kötülemesinler..Açıkça söyleyin yalancı durumuna düşmeyin..Ki O anda onlarda size ses kaydı yapıp eşinizle dedikodularını yaptıgınızı bilseler ne olurdu..Bence en iyisi hiç anlatmayın eşim ses kaydı yapacak ailemin ve kalkıp bana dinleticek rezillik..

Acik kalabilir hanimlar. Mesela kayit programini ben elimin altinda olsun diye masaustune koyduğumda oluyor. Yanlislikla basabiliyorsun. Ama aslında basinca birde kayita basmak gerek...
Bende bilemedim simdi :)

Bilerek yada bilmeyerek kayit etmissin.
Esine 1 aydir sana dinletip dinletmemekte terettut ettim dersin ama 1 ay nasil sabrettin bekledin hayret valla... ben olsam onlarin yaninda dinletirdim.
Hic beklemezdim dinletmek icin.
Nasil sabir varmis sende.
Yada birdaha hadi gidelim dediginde dinlet madem okadar bekledin birazdaha bekle.
Ozaman tam yeri ve zamani olacak.

Birdaha gidelim derse, dersinki gitmek istemiyorum onlar bizi istemiyor. Yine yok mok derse... sana hic dinletmeyecektim huzursuzluk olmasin diye ama beni zorlamani istemiyorum artik, istenilmedigi yere benide zorla goturuyorsun. Mecbur biraktin beni dinletmeye. Al bak yanlislikla ses kayiti acilmis ve dinle... gururun yoksa hadi gidelim.

Şimdi cogu kisiden tepki alacagimi bilsemde yapiyorum bu yorumu .

Gorumcen hakliymis .
Bende kendi evimde beni kaydeden bir gelini istemezdim .

Namahrem diye birsey var
Hicmi haberiniz yok ?

Hayir gitmek istemiyorsaniz gitmeyin
Kimse sizi tutup zorla sacinizdan suruklemez .

Ayip yaptiginiz .
Esinize dinlettiginizdede eminim icerikten cok sizin neden milletin evinde milleti kaydettiginize takilir .
Yalan da hic olmamis .
Daha iyi birsey dusunun :KK14:
Esi zorla götürmus. Israr etmis.
Belkide artik son çare bunu yaptı kizcagiz.
Isin ic yuzunu bilemiyoruz tabi.
Ama gercektende bazen insanlar kendini ispatlamak icin yanlis seyler yapabiliyor.
Bilemiyoruz ki belki canina tak etti kayit etti. Belki dedigin gibi gorumce haklı.
Bilemiyorum.

Esi zorla götürmus. Israr etmis.
Belkide artik son çare bunu yaptı kizcagiz.
Isin ic yuzunu bilemiyoruz tabi.
Ama gercektende bazen insanlar kendini ispatlamak icin yanlis seyler yapabiliyor.
Bilemiyoruz ki belki canina tak etti kayit etti. Belki dedigin gibi gorumce haklı.
Bilemiyorum.
Ne olursa olsun yapilmamali .
Krndi evinde olsa yine bir belki mantiga sigdirilir .
Ama bi baskasinin evinde bu ayip hrmde suc .
Ayrica madem zorla goturmus esi
Bu ne derse ne diyicek konu sahibi ?

Bu suctur

eşine bi şartla dinlet.. sna bşe söylücem ama söz ver de. ses kaydı olayını asla ailenden birine söylemesin.
çünkü yakın bi akrabam aynı şeyi yaşadı ama kimse konuşanı ve konuşulanı kötülemedi ses kaydını yapan kişinin adı çıktı sülalede. ne fena karıymış dikkat edin diye .

Son düzenleme:
Back
X