soylesem mi soylemesem mi sizce ????

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Bayram arifesinde gorumceme gitmek zorunda kaldık eşimin ısrarı sonucu aslında gitmeden de dedim bizi istemiyorlar yani beni ve evladimi ama eşime dinletemedim nerden cikartoyorsun falan dedi neyse gittik mecbur orada da kaldık gece yatmadan telefonu sarja koydum ve ses kayıt açık kalmış tabi ben eşim ve bir ablası balkona sigara içmeye çıktık yaklaşık 40 dakika orada kalmışız bizi istemeyen gorumcem dokturmus kaynanama niye geldiler insan durusumdan anlar istenmediğini gel desek gelmezler falan filan daha bir sürü şey şimdi eşime dinletsem mi bunu dinletmesem mi bilemedim 1 aydır kafamı kurcalıyor sonucu ne olur kestiremiyorum ondan dolayı size sormak istedim

Bayram arifesinde gorumceme gitmek zorunda kaldık eşimin ısrarı sonucu aslında gitmeden de dedim bizi istemiyorlar yani beni ve evladimi ama eşime dinletemedim nerden cikartoyorsun falan dedi neyse gittik mecbur orada da kaldık gece yatmadan telefonu sarja koydum ve ses kayıt açık kalmış tabi ben eşim ve bir ablası balkona sigara içmeye çıktık yaklaşık 40 dakika orada kalmışız bizi istemeyen gorumcem dokturmus kaynanama niye geldiler insan durusumdan anlar istenmediğini gel desek gelmezler falan filan daha bir sürü şey şimdi eşime dinletsem mi bunu dinletmesem mi bilemedim 1 aydır kafamı kurcalıyor sonucu ne olur kestiremiyorum ondan dolayı size sormak istedim
Ses kayıt nasıl açık kalıyor ki tuhaf biraz. Eşinize dinletmeyin ama ben olsam bir daha gitmem çocuğumuda asla göstermem hiç bir şartta

Eşiniz bir daha ısrar ederse dinletin bence

Soyle bence istenmedigin yere niye gidesinki sonucta .yada bi sekilde esini dinlemesini sagla habberin yokmus gibi yapamazmisin

Bence açık kalmamış o kayıt ama amacına ulaşmışsın Can'ım ;) eşin bişey yapacak olursa ailesini savunacak olursa atarsın önüne dinletirsin kendinin haklı olduğunu ispat etmiş olursun bence kötü günler için dursun kenarda beklemede kal ;)

Ses kayıt nasıl açık kalmış?
Ben olsam dinletirdim de bu sorunun cevabını veremezdim

Ses kayıt cihazının kendiliğinden açık kalmış olması hiiiiçççç inandırıcı değil sakın eşinize de böyle demeyin
Ya dürüstçe böyle böyle yaptım al dinle konuşmalarını deyin ya da başka bahanelerle bir aha gitmeyin o eve

Cok sik ses kaydi aliyorsunuz galiba :duduk:
Nasil acik kalabilir?

Ki sevmediginiz insanlsrin evinde telefonunuz odada kalacaksa tus kilidi de vardir kurcalanmasin diye!!

Dinletme kismina.gelince de ya durustce sana sezgilerimi gostermek icin ses kaydini acmistim al bak hakliymisim ama tepkini saptayamadigimdan simdiye dek demedim dersin.

ses kayıt ne Android de ne iOS da ne de Windows Phone da öyle el çarpmasıyla açılacak ve öyle kalacak bir şey değil öncelikle dürüst olalım eşime ben olsam dinletirdim ama nasıl kaydettiğime dair önce güzel bir yalan bulurdum

• Beğen
Reactions: KV_
ses kaydı açık kalmış diyerek kendini komik duruma düşürme bence. İstiyorsan arkamdan ne konuşacaklar diye ses kaydını açtım de eşine dürüst ol yani yoksa durduk yere olay senin başına patlar:bicak:

• Beğen
Reactions: KV_
Ses kaydı nasıl açılmış diye sormuyorum bayağı sorulmuş maşallah.
Ben dinletirdim bu kadar gidesi geliyormuş beyefendinin hevesi kaçar belki.

Back
X