- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Cocuk küçükken olur boyle ruhsal çalkantılar .Herseyi iyi tarafindan gormeye çalißin .Pozitif olun .Mutlu olacagıniz seyler yapın .
Enerjiniz yüksek olursa etrafınızdakilerde bundan etkilenir .
Bir kere olum dusuncesini cikar at aklindan. Herkes zaman zaman zor donemler gecirir. Konussam anlamayacak on yargisini bir kenara birak al karsina esini konus. Bugune kadar 100 kere anlamamis olsa da konus.. sadece onunla konusmakla kalma bir uzmana da mutlaka danis.
Canim benim uzman seni yadirgamaz kinamaz ayiplamaz. Sorununa cozum bulmaya calisir. Boyle dusunme.Uzmana gitmeyi çok isterim ama ona nasıl anlatırım yaşadıklarımi benim esim ahlaksız hikayeler okuyor nasıl derim olmaz iste buda olmaz su içimin yangını gittikçe büyüyor
bu kafada oldugun sürece işin zor .Uzmana gitmeyi çok isterim ama ona nasıl anlatırım yaşadıklarımi benim esim ahlaksız hikayeler okuyor nasıl derim olmaz iste buda olmaz su içimin yangını gittikçe büyüyor
anlamadım ben senin olayını. adam istese, '' her gün istiyor'' dıyorsun
istemese '' sogudu'' dıyorsun. hem siz ne zaman barıstınız ki?
madem bu kadar alınmıstın neden hızmetını yapıyorsun o da ayrı bir dava..
bazı seylerı zamana bırak
çok gııdiyorsun olayların üzerine bence
düşme bu kadar adamın derdine.
Uzmana gitmeyi çok isterim ama ona nasıl anlatırım yaşadıklarımi benim esim ahlaksız hikayeler okuyor nasıl derim olmaz iste buda olmaz su içimin yangını gittikçe büyüyor
bu kafada oldugun sürece işin zor .
Ohoooo o ne hikayeler dinlemiştir, seninkini duyup şok olacak, yadırgayacak falan mı sanıyorsun?
Bakış açını değiştirmelisin, bir yardım almak ikiniz için de hayırlı olur diye düşünüyorum.
bu kafada derken, uzmanına danısma konusunu dıyorum canım.Ya bakması izlemesini artik o kadar takmiyorum bana ettiği laflar daha agir geliyor ruhuma susmak ise ayrı yoruyor beni
Hayir mutsuz olarak kendine ceza veriyorsun .Enerjim yuksek olursa eşime nasıl ceza vericem yaptıklarından pişman olmaz ki o zaman bi tek aci çeken ben olurum yazık degilmi bana ... içine at sus ve mutlu ol hayır yapamam ama en azından o evde yokken mutlu olabilsem bi kendime gelebilsem
Kocani cinsi sapik gibi gormekten vazgec oncelikle.Kafanda kurup duruyorsun bence.Lohusa depresyonu olabilir lutfen ihmal etme.Adamin soguk davranmasi normal.Daha 2 gun once cok buyuk bir tartisma yasadiniz.Adamin telefonunu karistiriyorsun,ozel aninda basiyorsun,hayat enerjin sifir,mutsuzluk kokan bir ev...Böyle yasamak olmaz kendini acil toparla,yardim al.Kocan dusmanin degil anlat duygularini,dertles.Kari koca iletisim kurun,konusun,icinizdekileri dökün...
Aha vallaha da ben. Benim sebeplerim çok daha farklı ve büyük tabi. Keşke ayıplı seksli hikâye okusa benimki :)
Benim sipam da iki aylık ben ona bakarken de gulemiyorum. Hatta nasıl gulunuyor unutmuş olabilirim.
Ben kendime çare bulamadım haftaya gidiyorum psikiyatra. Deli gömleği giymez isem gelir sonucu yazarim.
Tamam bi tek ona karşı soğuk olucam kendi içimde becerebilirsemHayir mutsuz olarak kendine ceza veriyorsun .
Kendini mutlu hissettirecek seyler yapıp umrumda değilsin havasinda olacaksin.
Cocugunla ilgilen dergi karıstir arkadaslarinla annenle konus .mutlu mutlu .Bir sure sonra zaten ilgisiz kalamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?