Ama bi tamama sığdırmak koydu bana :/ bu arada bakmasına da anlam veremedim hala bana ...Anlık rahatlama olacak soylemek istediklerini söyleyince sonra yine için içini yiyecek. Tuh sunuda deseydim diye bulacaksin kendini.
Lafla sozle vicdan azabi cekmez kimse. Canını acitamazsin onun. Zaten hayat bi yerde yaptıklarının karşılığını verecek.
Etrafımızdaki insanlardan bunu diyen çok fazla ama çok saçma bu yüzden hırslanıyorum zatenyıllardır birlikteymişsiniz neden ne kadar katlanıcağınızı test etmek için baskı yapmış ki bu kadar senede tanıyamadı mı ya da evliliğe hazır olup olmadığınızı anlayamadı mı? bana kalırsa kendisi henüz evliliğe pek hazır değil o yüzden böyle şeylere başvurmuş yani kendindeki eksikliği sizdeymiş gibi göstermeye çalışmış tabi tam olarak ne yaşadığınızı bilmediğim için kendimce yorumumu yapıyorum
O bakmalardan pek mana çıkarma bence. Bende eski sevgililerime bakiyorum merak ediyorum napiyor evlendi mi sevgilisi var mi diye. Sadece merak anlayacagin.Ama bi tamama sığdırmak koydu bana :/ bu arada bakmasına da anlam veremedim hala bana ...
Acı ama gerçek :)O bakmalardan pek mana çıkarma bence. Bende eski sevgililerime bakiyorum merak ediyorum napiyor evlendi mi sevgilisi var mi diye. Sadece merak anlayacagin.
erkekler evlilik öncesi böyle geri adımlara başvurabiliyo heralde sorumluluk düşüncesi ağır geliyor bence siz hırsınıza yenik düşmeyin olucağı varsa kendisi akıllanıp size geri döner sizin yapmanız gereken bişey yok böyle bi konuda son attığınız "tamam" mesajına da takılmayın sonuçta sizin içinizdekileri bilmek istese ne yapar eder tekrar konuşma şansı yakalardıEtrafımızdaki insanlardan bunu diyen çok fazla ama çok saçma bu yüzden hırslanıyorum zaten
Yani önemli olan onun pişman olmasıTekrar barışmak istese gelir zaten konuşmak ister, önemli olan siz kabul edecek misiniz ?
Ki maddi olarak sıfırken Benim bileziğime ailenin aşacağı eşyaları inçe inçe hesaplayıp daha isteme yokken millete dugun tarihi yayardı :) ferahladı rahatladı boyle bi geri adım mı attı desem bana blöf yapıp erkeklık mi tasladıerkekler evlilik öncesi böyle geri adımlara başvurabiliyo heralde sorumluluk düşüncesi ağır geliyor bence siz hırsınıza yenik düşmeyin olucağı varsa kendisi akıllanıp size geri döner sizin yapmanız gereken bişey yok böyle bi konuda son attığınız "tamam" mesajına da takılmayın sonuçta sizin içinizdekileri bilmek istese ne yapar eder tekrar konuşma şansı yakalardı
Beter olsun inşallahBana sizi aricakmis gibi geldi ama bilemedim...
Bana sizi aricakmis gibi geldi ama bilemedim...
sadece meraktan konu sahibiAma bi tamama sığdırmak koydu bana :/ bu arada bakmasına da anlam veremedim hala bana ...
Merhaba
Yine ben
Yine aklımda soru işaretleri
Bekleyişler üzüntüler düşünceler
Nişandan donduk
Beni bıraktı yani ben çeyiz bakarken bak boyle yaparsan bu iş kaldın dedi
Ya oyle mi kalsın dedim ..
Neden mi ayrıldık
Çünkü baskı kıskançlık sevgili iken sorun olmayan seyleri sorun yaptı
Ama sen boyle biri degılsın çok degıstın dediğimde
Baskı yaparım , yaparım ki ne kadar evliliğe hazırsın ne kadar katlanacaksın dedi bana ..
Kin tutan, derdinle dertlenmeyen, uzuldugunde umursamayan biri; bittiginde şükür namazi kilmissindir insaAllah..Merhaba
Yine ben
Yine aklımda soru işaretleri
Bekleyişler üzüntüler düşünceler
Nişandan donduk
Beni bıraktı yani ben çeyiz bakarken bak boyle yaparsan bu iş kaldın dedi
Ya oyle mi kalsın dedim ..
Neden mi ayrıldık
Çünkü baskı kıskançlık sevgili iken sorun olmayan seyleri sorun yaptı
Ama sen boyle biri degılsın çok degıstın dediğimde
Baskı yaparım , yaparım ki ne kadar evliliğe hazırsın ne kadar katlanacaksın dedi bana ..
Velası bitti .. söylemek istediğim çok şey vardı ama tamam diyerek bitirdim .. onca yaşanan günler , anılar , hayaller bi tamamla bitti
Çok şey var söylemek istediğim .. evet bu yüzden onu bekliyorum zaten
Yalvarsın üzülsün acı çeksin bana feri donsun ki bunca acıma değsin ..
Tabi aramadı sormadı :)
Yıllardır birlikteyiz genelde alttan alan benim benım en çok bu huyumu severdi yani hiç pofpoflanan nazlanan trip atan olmadım olamadım .. en çok bunu isterdim küçücük bi sorunda üzülme Ahu desin sen nasıl istersin desin ..
Her dediğimin tersini degıl .. kin tutup aynı yerden vurmasın zamanı gelince oyle idi zira..
Velası şimdi sureklı beni gizliden takip ediyormuş diye duydum numaramı vs silmemiş ayrıca ordan da takip ediyor ben umutlandım donmesi icin degıl çünkü o hayallerim ona yakışmıyormuş Çünkü nazlanıp sevilip kotu anımda kahrımı çekecek birini ben de istiyorum işte sadece yarım kalanları söylemek ıcın bekliyorum onu ve o yüzden her dakıka aklımda kafamda bunu bunu dicem derken üzülürken buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?