Söz atma konusu üzülüyoruz

Kızda kendimi gördüm .

Bende biraz Öyleyim Makesef

Makesef diyorum çünkü bu özelliğimi hiç sevmem zamanla Değişiyor ama insan .

Abin bir önce kızla konuşsun ne istediğine karar versin . Kızı üzmeden kırmadan düşüncelerini dile getirsin bakalım ne olacak sonrasında

Yazdığınız gibi yani abiniz. Bu onu ilgilendirir. Anlaşamayacağını anlayıp ayrılıyorsa olgun bir adamdır. Ne diye kararlarını değiştirmeye calisiyorsunuz? Niye sozledik diyosunuz iste bu yuzden.. insanlar iyice tanisin evlilige hazir mi baksin diye sozlenir. Yoksa direk dugun yapilirdi. Insanlarin iliskilerinden el cekin bence herkes kendi istedigi gibi davranmali.

Abiyi haklı bulanlar anlamıyorum. Abin misafirlikte kıza ayrılık mesajı mı atıyor? Bir de gelen mesajı beğenmeyip içim buz oldu mu diyor. Kız az bile söylemiş. Erkek ol kadin ol gibi laflar hosuma gitmiyor ama biraz karsisindaki insana saygisi olsun da insan gibi yüzyüze ayrılmak istediğini söylesin. Kız evet abinin anlattığına bakılırsa zor bir insan. Ama abin ile ilişkilerinin dinamiği bu olabilir. Yani abin de biraz garip geldi.

Allah Allah neden abine bu kadar dayatma yapıyorsun? Belli işte. Bir suru neden söylemiş.

Yok kıza ne dicez, yok kızın ailesine ne dicez. Bu ne yahu!!! Abin gerekeni demiş, size ne ki?

Diyorsun ki abim o kızla illa evlensin, hergun kavga etsin sonra da boşansin. Bunu mu istiyorsun. Sen kızı istesen ne olacak, abin istemiyor. Bence abini kendi haline bırak.

T

Telefonda konusmuslar zaten abim en son dayanamamis suratina kapatmis kapat telefonu demis. Kiz ard arda 16 kere aramis.

T

Telefonda konusmuslar zaten abim en son dayanamamis suratina kapatmis kapat telefonu demis. Kiz ard arda 16 kere aramis.
Biri benimde yüzüme kapatsa ben de ararim . Çok abin acısından bakıyorsun o neler yaptı bunu bilmiyoruz . Ayrılmak istiyorlarsa ayrılsınlar müdahil olma

neden bu kadar abinizin ilişkisi içerisindesiniz. barıştırmaya çalışmak da neymiş söz yaptınız sadece nikah yapmadınız, ki nikah olsa bile saygı dutmak zorundasınız. yaptığınız üç beş kuruş masraf boşa gitmesin diye mi bu çaba ? burda insan hayatı söz konusu lütfen abinizin kararlarına saygı duyunuz ve de kızla iletişiminizi kesiniz. Sizin canınız olan abiniz, o kız değil. Mutsuz bir evlilik yaşarsa mutlu mu olacaksınız. abisi olan bir insan olarak son derece yanlış bir tavırda olduğunuzu düşünüyorum.

Abiniz de bir değişik. 2 yıl boyunca bu kızdan neden ayrılmamış?
Kız birdenbire karakter değiştirmemiş ki, en başından beri böyleymiş. Beğenmiyorsa ayrılsaydı.
Söz noktasına geldikten sonra birden paşanın keyfi gelmiş de ayrılıyor. Bir de telefonda söylüyor bunu. Yüzüne falan kapatıyor.
Kızın karakterine bir şey diyemem ama en azından gizlememiş. Abiniz boş ümitler vermiş kıza. Ben olsam ben de söverdim.

Kız takıntılı haksız olabilir ama abiniz bunu hiç mi anlamamış. Ayrıca ergenler gibi mesaj ayrılmak ne oluyor???? Daha fazla uzatmadan ayrılsınlar bence.

Elbette ikisini bileceği iş. Siz karışmayın ama hata abi bizde. Hem bile bile sözlenmiş hem de mesajla ayrılıyor. Kız haklı. Ben o telefonu yedirirdim adama. Abiniz delikanlılık ve adamlık tanımının çok dışında.

Abinizi rahat birakin. Kararini kendi versin. Kuzenimde "Evlenince düzelir,hersey güzel olur" diye evlendi. Evlilik 3 ay ha sürdü sürmedi. Evden ayrilip bosandi. Söz/Nisan tanima sürecidir. Abiniz emin degilse fazla uzatmamasi taraftari olurdum

Ek not: kuzenimin esi asiri kiskancti ve iftiraya varana kadar kavgalar cikartirdi. Kavga seven insani düsman basina ailemde istemem

Sizin kızın ailesine bir açıklama yapma zorunluluğunuz yok ki. Anlaşamamışlar ayrılmışlar ve bence yolun başındayken en doğrusunu yapmışlar. Bu ilişki evlilikle sonuçlansa sorunlar katlanarak artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…