Söz atma konusu üzülüyoruz

Ben kavga etmeyi seviyorum nedir ya?

Ben de esimle azıcık seslerimizi yükseltecek olsak ben kavga etmeyi sevmiyorum lütfen ikimizde kendimize gelelim deyip ortamı yumsatiyorum.
Bazen o kadar küçük şeyler kavgaya dönüşüyor ki
Gerçekten güzel anlaşmak varken geçmişteki hataları unutmak varken neden insan kendi kendisini üzmek ister ki bu kadar.
Bazı insanlar gerçekten acıyla ve kavgayla beslenir. Abiniz adına sevindim. Inşallah sağlıklı düşünen birisiyle tanışır ve evlenir.
Kıza gelecek olursak o da inşallah hatasını farkeder de kendi geleceğini karartmaz.

Bir tanıdık aynı hatayı yaptı. Oğluyla barıştırdı. Ne mı oldu? Öyle bir pişman ki hem de nasıl. Sadece oğlunun değil bütün bir sülalenin hayatına mal oldu. Herkesi mahvetti . Kocasıyla kavgaya doyunca aileden herkes sıradan geçiriyor.:))

Bencede sizlik birşey yok.
Abinizde mantıklı, durduk yere adamın hayatını karartmanın bir anlamıy yok sırf insanlara ne diyeceğiz düşüncesinden dolayı.

sözlüyken bu kadar kavga eden evlenince neler yapar. Siz şimdi üzülüyoruz diyorsunuz da evlenirlerse daha da çok üzüleceksiniz. Bu işlerin sonu yok. Bence bu tarz konulara siz karışmayın abiniz en doğru kararı verir.

Kızın ailesine bir şey demeye gerek yok.İki yetişkin insan anlaşamamış ayrılmış

Abi haklı aileyede ikisinin aarasında anlaşsalar biz yine evlenmelerini isteriz deyin bitsin. Açıklamayı abin yapacak ama bu kızdan uzak durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…