soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

allah aşkına 3 gündür tanıdığınız dengesiz bi adam için ölmeyi mi düşüneceksiniz ?

hayatınız o adamdan mı ibaret ?

3 günde aşık mı oldunuz ?

bir erkeğe bakıp tüm erkekler böyle yatak döşek yatmak istiyorum bir daha kimse beni istemeyecek mi diyorsunuz?

iyi misiniz siz kuzum ?

Bu cocuk kesinlikle calisan biri istiyor
Hani kuran kursubdan filan alsa tmm erkek eli degmemis olsun
Ya hanimlar en kucuk kardesim lisede kac etkek arkadasi oldu
Gelen z kusagina bakin
Cocuk corlulu
Istanbulda buyumus
Kafasi beni cildirttiii

Uzuldugum o deil
Degisik 3 gorusme ama kalbim carpti soz attiktan sonra ikk kez
Ben eski sozlumde bile o hissi yasamadim
Erkek arkdsm filan da cok olmadi
Max 3 gorusme 1 ay

Uzuldugum yargilanmak
Korkum tekrar eder mi diye
O zaman yilraticak bu beni

Ben iyi niyetimle yorum yapmıştım ama bu yazdığını görmedim. Bu zihniyetle o adamdan pek de farklı degilmissin.

Kizginim ona hemde cokk
Geri kafasina
Soze bakmasina
Anlamiyorsun yada anlamamazliktan geliyorsun sende

Namus kisiye bakinca anlasilir belli eder ke dini
Soz atmasin da 20 sevgilisi olsun degil mi?
Olabilir de ben bisi demiyorum
Onun orumcek kafasinca sozu kotu gormesi ofkem ANLADIN UMRARIM

Canim bende nisan attim. Ilk senin gibi bi durumla karsilasir miyim diye uzuldum. Suan diyorum ki iyi ki boyle bir olay yasamisim. Karsi taraf icin yasamadan aldigi agir bir ders bu. Ben kina gecesi attim nisani ve gogsumu gere gere soyluyorum. "Herkes ayagini denk alsin degil dugun oncesi torun torbalaya dahi karissam 5 dakika icinde vazgecerim" mesajini alttan alttan vermek gibisi yok. Acaba beni de terkeder mi, onla beni kiyaslar mi dusuncesine sahip ozguvensiz erkekler saatte 90 km hizla uzaklasiyor.

Ki uzaklassinlar da. Elin coluk cocuguyla mi ugrasalim. Millete oz guven mi enjekte edelim. Amaaaan takma kisacasi.

Canim benim sen nasil ozguveni olan bir kadinsin boyle
Senle tanisip oturup bir yerde sohbet etmeyi isterdim suan anlatamam
Facede soz atmis nisan atmis grubu bile acasim var
Benim gibi ayni duygulari yasayan kisileri onlarla konusmayi coook istiyorum

Olur mu? Ben umraniyede oturuyorum
Ortak bir yerde bulusup bir kahve icelim ne olur

Emeginize yureginizr saglik
Allah razi olsun sizden de, yazan herkestende
Ben soz attigimi peki artik soylemeyim mi dersiniz?
O zamanda ogrenirse yalanci konumuna duserim
Cunku ustumde suc varmis gibi hissediyorum, psikologa gidicem. 1 sene oldu soz attim, takilmadigimi unuttugumu sanmistim ta ki cuma gunune kadar.
Bir yandan soz atma da konusu arti lehime
Adamin zihniyetini anliyorsun?
Sence

Ah cancagzim hic uzulme. Biliyorum uzulme desem de bu olay seni 1 ay sarsar. Dunyada milyarlarca erkek ve milyarlarca farkli dusunce var. Sana da tutup bu zihniyette bir adam denk gelmis. Kendi bulundugun hali erkekler uzerinde genelleme. Kartlarini acik oyna. Kendinden emin ol. Kendine ve yasadiklarina guven. Zaten kotu bir hal degil ama bu durumu daha cok lehine cevir.

Diledigin zaman bana yazabilirsin.

Allah razi olsun
Ben hep dikkat ettim
Universite olsun, is hayati olsun
Detay vermem sebebi yanlis bisi yapmadigimi ispat etmekti
Ama topu topu beni 5 kere aradi 10 gunde
Tanismak icin bile mesajla tanisti
Aramadi asla
Tanistik 5 gun mesaj atmadi gunaydin napiyosun disinda
Bende 5.gun beklentilerimiz farkli seninle diye msj

Kafaya takmaya degmez. Yeni yelkenler acmalisin.

Attim ben
O da sen cok ilgisizsin diye sucladi
Hep suclandim bu iliski sacmaliginda
Dedim insan bir arar aramadi bile
Ben aradim hemen kapatti filan
Ben hep stresim tabi
Evliler bile gunde 2 3 defa eslerini ariyorken bize bakar misiniz
Ama evlilik korkumdan kimi bulacagim korkumdan ve onun yemyesil gozlerinden etkilenmemden tuhaf belki de gormek istedigimi gormustum asik oldum sandim

Kafaya takmaya degmez. Yeni yelkenler acmalisin.

Umarim lehime ceviririm ses tonum bile suc islemis gibi kisiliyor sorun bende biliyorum. Peki ben asmadan bu konuyu karsimdaki takmasa bike takasi mi gelecek. Napicam caresizim inan

Çok şanslısın gittiği için sevinmelisin böyle kazma çok maalesef ama harika insanlarda var senin nasibin değilmiş iyi ki de değilmiş nişan söz atmak bel altıysa o sularda yüzmesin terbiyesiz her bayanı kolay gören bu tiplerin tipik sözleri... Üzüldüğüne değmez hayat devam ediyor o odun için günlerini heba etme derim

Ha birde 2.gorusmede elini uzatti elimi tutmak istedi
Dogru dedin simdi kolay goruyor
3.gorusmede de yapti bunu

yeşil gözlere siyah saçlara güzel yüze değil tertemiz yüreğe bak insanları dış güzellikleri ile yargılama yüreği temiz adam gibi sevecek bekar bir çok erkek var önemli olan senin onları görmendir....gözlere saçlara bakarsan daha çok buralarda dert yanarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…