- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi dilaragusel
-
full gerizekalı bir coıcukmuş
sözü attığın asla kötü insan değilsin aksine akıllısın (konu neydi neden söz attın bilmiyorum hatırlamıyorum )
bu salak herif muhtemelen eline erkek eli değmemişi bırak yanından yakınından erkek sinek bile geçmemiş bir şey arıyor.
bırak kafanı da kaldır yataktan
sadece ilk görüşmende söyleseydin daha iyi olurmuş . bana uymaz görüşmeyelim derdi. 3. grşmeye kadar gitmezdi iş
allah aşkına 3 gündür tanıdığınız dengesiz bi adam için ölmeyi mi düşüneceksiniz ?
hayatınız o adamdan mı ibaret ?
3 günde aşık mı oldunuz ?
bir erkeğe bakıp tüm erkekler böyle yatak döşek yatmak istiyorum bir daha kimse beni istemeyecek mi diyorsunuz?
iyi misiniz siz kuzum ?
Herkes yazmış gerekeni bence de kendin ezik durmuş ,konusmussun ona ne ki deriiin derin açıklama yapıyorsun
Ben iyi niyetimle yorum yapmıştım ama bu yazdığını görmedim. Bu zihniyetle o adamdan pek de farklı degilmissin.
sana tek sözüm sevdiğinin değil seni sevenin yanında ol onu sev...
Canim bende nisan attim. Ilk senin gibi bi durumla karsilasir miyim diye uzuldum. Suan diyorum ki iyi ki boyle bir olay yasamisim. Karsi taraf icin yasamadan aldigi agir bir ders bu. Ben kina gecesi attim nisani ve gogsumu gere gere soyluyorum. "Herkes ayagini denk alsin degil dugun oncesi torun torbalaya dahi karissam 5 dakika icinde vazgecerim" mesajini alttan alttan vermek gibisi yok. Acaba beni de terkeder mi, onla beni kiyaslar mi dusuncesine sahip ozguvensiz erkekler saatte 90 km hizla uzaklasiyor.
Ki uzaklassinlar da. Elin coluk cocuguyla mi ugrasalim. Millete oz guven mi enjekte edelim. Amaaaan takma kisacasi.
yani duyanda bir evlilik yaptında bir çocuğun var. adamdan bunlari gizlenmişsin saklayıp kandırmışsında, o da ortaya çıkarmış sanacak. ne suçu yaa. uymadıysa herkes yoluna..
ben bir nişan attım. hemde resmi nikah yapacağım gün bitti. gelinlik vs. herşeyim tam bekliyorduk. bitti.
annemin işi dolayısıyla çevremiz, sülalemiz filan hep dindar kesim. Nişanlimdan ayrıldıktan sonra görüştürelim dediklerinin, geneli namazli abdestli, belli bir ahlaki düzende yetişmiş insanlardı.
kim aracı olduysa ona; baştan bilerek gelsin. yoksa görüşmeyelim derim. Çünkü böyle hasta ruhlu aileler, erkekler var biliyorum ve o tarz insanlarla evlenmeyi bırak, görüsmek dahi istemiyorum. FARKINDA MISIN böyle insanla bir ömür geçireceksin !!
bana da denk geldi boyle bir herif. okuldan tanıdığım, nişan olayımı bilmeyen, her gördügünde görüşelim niyetim ciddi filan derdi. bir sene filan sonra açıldı bana ciddi ciddi. o zaman anlattım bende. DETAY VERMENE GEREK YOK. KIMSEYİ IKNA ETMENE GEREK YOK. EVLENECEM DİYE ÖZSAYGINDAN OLMAYA DA GEREK YOK.
neyse bir gün oturduk kahve içtik. ilk sorun ettiği cümlesiyle beraber benim lafım "bazı erkekler vardır, karısının geçmişine takar,sende böyle düşünüyosun galiba, önce sen neyi istediğine karar ver. beni dahil etme bu mevzuya." dedim. yalnız adam seninkinin bin beteri.görüşmeyi kesiyorum. ısrar ısrar çağrıyo tekrar, 2. gün yine bu meseleleri açıyo. taviz vermiyorum ben hiç.en sonunda koydum rahvan gitti. sonra NE OLDU. tekrar dönüşünde evlenme teklifi etti. ama bu adamlarla evlenilmez. senin hatan, bir suçun varmış gibi anlatman. gereksiz bir detay verme. hatta ben bitirdim de. ama söz anlatılacak birşey degil ki zaten. al kimse de bu kadar uzun yazmaz.
Ah cancagzim hic uzulme. Biliyorum uzulme desem de bu olay seni 1 ay sarsar. Dunyada milyarlarca erkek ve milyarlarca farkli dusunce var. Sana da tutup bu zihniyette bir adam denk gelmis. Kendi bulundugun hali erkekler uzerinde genelleme. Kartlarini acik oyna. Kendinden emin ol. Kendine ve yasadiklarina guven. Zaten kotu bir hal degil ama bu durumu daha cok lehine cevir.Canim benim sen nasil ozguveni olan bir kadinsin boyle
Senle tanisip oturup bir yerde sohbet etmeyi isterdim suan anlatamam
Facede soz atmis nisan atmis grubu bile acasim var
Benim gibi ayni duygulari yasayan kisileri onlarla konusmayi coook istiyorum
Olur mu? Ben umraniyede oturuyorum
Ortak bir yerde bulusup bir kahve icelim ne olur
Ah cancagzim hic uzulme. Biliyorum uzulme desem de bu olay seni 1 ay sarsar. Dunyada milyarlarca erkek ve milyarlarca farkli dusunce var. Sana da tutup bu zihniyette bir adam denk gelmis. Kendi bulundugun hali erkekler uzerinde genelleme. Kartlarini acik oyna. Kendinden emin ol. Kendine ve yasadiklarina guven. Zaten kotu bir hal degil ama bu durumu daha cok lehine cevir.
Diledigin zaman bana yazabilirsin.
Allah razi olsun
Ben hep dikkat ettim
Universite olsun, is hayati olsun
Detay vermem sebebi yanlis bisi yapmadigimi ispat etmekti
Ama topu topu beni 5 kere aradi 10 gunde
Tanismak icin bile mesajla tanisti
Aramadi asla
Tanistik 5 gun mesaj atmadi gunaydin napiyosun disinda
Bende 5.gun beklentilerimiz farkli seninle diye msj
Allah razi olsun
Ben hep dikkat ettim
Universite olsun, is hayati olsun
Detay vermem sebebi yanlis bisi yapmadigimi ispat etmekti
Ama topu topu beni 5 kere aradi 10 gunde
Tanismak icin bile mesajla tanisti
Aramadi asla
Tanistik 5 gun mesaj atmadi gunaydin napiyosun disinda
Bende 5.gun beklentilerimiz farkli seninle diye msj
Kafaya takmaya degmez. Yeni yelkenler acmalisin.
Çok şanslısın gittiği için sevinmelisin böyle kazma çok maalesef ama harika insanlarda var senin nasibin değilmiş iyi ki de değilmiş nişan söz atmak bel altıysa o sularda yüzmesin terbiyesiz her bayanı kolay gören bu tiplerin tipik sözleri... Üzüldüğüne değmez hayat devam ediyor o odun için günlerini heba etme derim
Attim ben
O da sen cok ilgisizsin diye sucladi
Hep suclandim bu iliski sacmaliginda
Dedim insan bir arar aramadi bile
Ben aradim hemen kapatti filan
Ben hep stresim tabi
Evliler bile gunde 2 3 defa eslerini ariyorken bize bakar misiniz
Ama evlilik korkumdan kimi bulacagim korkumdan ve onun yemyesil gozlerinden etkilenmemden tuhaf belki de gormek istedigimi gormustum asik oldum sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?