Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce aile arasında evde sözüm gerçekleşti. Ben çok abartılı olmasın ve biraz kapalı olsun diye bu elbiseyi tercih ettim. Ama o günden beri elbisem hakkında çokça eleştiri aldım. Yok babaanne elbisesiymiş, yok kalçalarımı yarım dünya göstermiş. Ben de tabi insan olarak etkilendim. Ve keşke başka bir elbise tercih etseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Objektif bakılırsa eğer elbisem çok mu kötü
Aynısının koyu mor rengini annem benim düğünümde giymişti . Güzel bir elbise. EK: Kırmızı renk olmamış gıbı sadece ama artık degıstırme şansınız yok. Gıymışsınız gıtmış bitmiş, buna takılmanız anlamsız kötü olsa ne olacak yeniden sözlenip, farklı bir elbise gıymeyeceksınız herhalde.
Bence hiç de kötü değil, gayette yakışmış, bir de o diyenlere sorar mısınız ,hangisinin Babannesi bu elbiseyi giyiyormus acaba.
Ben evde olan söz nişan törenleri için tülden uzun uzun kabarık olan elbiseleri çok abartı buluyorum , elbiseniz gayet sade ve güzel olmuş bence.Sadece üzerinize biraz daha oturabilirmis,hafif boş olmuş .
Ama hiç canınızı sıkmayin :)
Kimseyi takmayın bence. Herkesin zevki farklı. Bir de giysi bu standart bişeyi yok ki. Bence yakışmış da. Sen mutluluğuna bak. Gerisi boş. Evlilik sürecinde herkes herşeyi söyler.
Az önce de konu açmıştınız neden aynı konuyu açıyorsunuz sürekli? Ki orada bundan sonra takılmamam en iyisi demişsiniz ama görünen o ki sizin canınız sıkılıyor
Kotu ve proportionuna uygun degil. Bunu neden yazdim nisaninda daha iyi bir elbise secmen icin. Bir kemer takabilirdin en azindan ama olmusla olmuse care olmaz.
Rengi hariç tam benim tarzım, ev için de gayet uygun.
O diyenler kimler ve kendileri ne tarz tercih ediyor?
Örneğin benim kardeşlerim çok süslüdür, bu tarz bir elbiseyi çok sade hatta sizin dediğiniz gibi anne işi bulabilirler, ama onların tarzı öyle, ben de zorunda kalmadıkça asla uzun abiye tercih etmem. Tarz meselesi bence, sizin tarzınız nasılsa öyle giyineceksiniz.