canım hem kapatmaya çalışıyordu hemde ailemle bile görüşmek yasaktı. :) ohhh toprağın ne güzel bak gelin geliyorum sizeeee
iki kişi arasındamı kaldın???
bak benim naçizane fikrim şudur ki hangisi mantıklıysa onu seç duygularınla değil mantığınla karar ver hangisi daha adama benziyorsa daha iyi bir baba ve koca olur onu iyi analiz et
nasılki evlenilecek kız eğlenilecek kız var diyorsa erkekler
bence eğlenilecek erkek evlenilecek erkekte ayrı birbirinden biriyle çok iyi anlaşabilirsin çok kafa biri olabilir ama o bunun iyi bir eş ve baba olacağının garantisi değildir
iyi bir eş daha farklı özellikler taşımalı kanımca
eğlenilecek değil evlenilecek adamlarla evlenin ayol
görümce olcam sana ayağını denk al bundan sonrakesin avcılarda oturuyordur oralarda göçmen çok. neresindenmiş?
Evet canım 2 kişi arasında kalmıştım ben mantığımı dinleyip benı seveni seçtim. İyikide öyle yaptım ailesi, kendisi okadar iyi insanlar ki şeker gibiler şekerrrr
Evet canım 2 kişi arasında kalmıştım ben mantığımı dinleyip benı seveni seçtim. İyikide öyle yaptım ailesi, kendisi okadar iyi insanlar ki şeker gibiler şekerrrr
anam ne kokoş karısın kız nerde bi abiye varsa onu seçiyor
elbise çok güzel hatta çok çok güzel ama abartı istenme için bence
şekerimmmmm şimdi bi kaç elibeseye baktım sana da göstermek istedimm
Eki Görüntüle 724288 Eki Görüntüle 724296 Eki Görüntüle 724295 Eki Görüntüle 724294 Eki Görüntüle 724293 Eki Görüntüle 724292 Eki Görüntüle 724291 Eki Görüntüle 724290 Eki Görüntüle 724289 Eki Görüntüle 724297
aminnnnnnnn canımmmafferin kıs sana:129::129::129::129:
allah pişman etmesin inş.
canım gerçekten iyi niyetlilerevlenmeden pek emin olma bence
ama bence göçmenlerin niyetleri hep iyi ama uslüp konusunda yanlışlar biraz o yüzden hemen cephe alma.
kız anam ben aslanım nerde seksi nerde ucuk şeyelr var onu begenirim ama ben söz için dimedim
istenme söze çok agır kaçar bu elbise :)))))))))))))
canımmm çok teşekkür ederimmmm. Lacivert VE kırmızıyı çok beğendimmmmmmmmm
ben de en çok kırmızıyı beğendim
En yakın zamanda al elbiseni kız bekliyoruz meraktan
hahayattttttttttt bacım benden daha heyecanlı yaaawwww
hahayattttttttttt bacım benden daha heyecanlı yaaawwww
vallaha heyecanlıyım yaaaa
Seni takip ediyorum burda, için dışın bir temiz birisin sanki kendim sözleniyormuşum gibi mutluyum kız
bebeğimsin yaaa ne güzel şeyler düşünüyorsun canım yaaaa düşüncelerimiz karşılıklı bunu unutmaaavallaha heyecanlıyım yaaaa
Seni takip ediyorum burda, için dışın bir temiz birisin sanki kendim sözleniyormuşum gibi mutluyum kız
renk şahaneeeeeeeee ya canımm gerçekten giyilebilir sırf resım için bile giyebilirim bunu yaşuıda güzelmiş haaa isteme olup yüzük takılacağı zaman bunuda giyebilirsin :)))))))
Eki Görüntüle 724339
aminnn canım çok teşekkür ederimmmm. beyaz elbisenin canlı renkleri varsa gerçekten çok hoş olur diye düşünüyorumm
Evet beyaz elbise Mango'dan kırmızı ve siyahını görmüştüm yanılmıyorsam yeşilide vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?