söz elbisesi için yardım

canım hem kapatmaya çalışıyordu hemde ailemle bile görüşmek yasaktı. :) ohhh toprağın ne güzel bak gelin geliyorum sizeeee

görümce olcam sana ayağını denk al bundan sonra kesin avcılarda oturuyordur oralarda göçmen çok. neresindenmiş?

Evet canım 2 kişi arasında kalmıştım ben mantığımı dinleyip benı seveni seçtim. İyikide öyle yaptım ailesi, kendisi okadar iyi insanlar ki şeker gibiler şekerrrr

Evet canım 2 kişi arasında kalmıştım ben mantığımı dinleyip benı seveni seçtim. İyikide öyle yaptım ailesi, kendisi okadar iyi insanlar ki şeker gibiler şekerrrr

evlenmeden pek emin olma bence
ama bence göçmenlerin niyetleri hep iyi ama uslüp konusunda yanlışlar biraz o yüzden hemen cephe alma.

anam ne kokoş karısın kız nerde bi abiye varsa onu seçiyor
elbise çok güzel hatta çok çok güzel ama abartı istenme için bence

kız anam ben aslanım nerde seksi nerde ucuk şeyelr var onu begenirim ama ben söz için dimedim
istenme söze çok agır kaçar bu elbise :)))))))))))))

afferin kıs sana :129::129::129::129:

allah pişman etmesin inş.
aminnnnnnnn canımmm
evlenmeden pek emin olma bence
ama bence göçmenlerin niyetleri hep iyi ama uslüp konusunda yanlışlar biraz o yüzden hemen cephe alma.
canım gerçekten iyi niyetliler üslüpları dediğin gibi biraz değişik ama çok iyi anlayışıyoruzzz
kız anam ben aslanım nerde seksi nerde ucuk şeyelr var onu begenirim ama ben söz için dimedim
istenme söze çok agır kaçar bu elbise :)))))))))))))

:) ama gerçekten çok seksi ve bi okadarda asil bir elbise canım

vallaha heyecanlıyım yaaaa
Seni takip ediyorum burda, için dışın bir temiz birisin sanki kendim sözleniyormuşum gibi mutluyum kız
bebeğimsin yaaa ne güzel şeyler düşünüyorsun canım yaaaa düşüncelerimiz karşılıklı bunu unutmaaa
şuıda güzelmiş haaa isteme olup yüzük takılacağı zaman bunuda giyebilirsin :)))))))

Eki Görüntüle 724339
renk şahaneeeeeeeee ya canımm gerçekten giyilebilir sırf resım için bile giyebilirim bunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…