tamam canımmm benımmm aminnnnn bende seni çok öpüyorummmmmmmmbenm çıkmam lazım canım. hayırlı uğurlu olsun öpüyorum çok Allah gönlüne göre versin inşallh..
ozaman hafta sonu mangoya bi uğrıyım canımmm kırmızı da hoş olur bence
evet canım çok hoş bir elbise fiyatıda çok uygun kesinlikle denemelisin şimdiden hayırlı olsun
cimcimeeem hayırlı olsun..beklenen tarih yaklaşıyo hmm
tatlım bu daha söz yani bunun daha nişanı var..bence söz için çok daha sade bi şeyler giy..nişanda daha gösterişli olursun.
şimdi göstrişli giyersen nişanda daha iddialı bişeyler giymen gerekcek.
hem kendni gösteren hem sade renkli bişeyler seçmek lazım sana:126:
Evde olacaksa bu uygun olmaz bence
Daha sade, kısa elbiselerden olabilir
Ben siyah derim de sen hangi renk seversen tabi
Hayırlı olsun
canım en sevdiğim renk siyah ama yas tutar gibi olur diye tercih etmek istemiyorum
canımmm albumlerımden resimlerime bir göz atarmısın bana hangi renkler yakışırrr. sade olsun istiyorum evde olacağı için
Fazla kısa da olmasın
Gelin adayı hanım hanımcık durmalı
Kalem elbise olabilir
Siyah istemiyosan saks mavisi de hoş olur
Damat ta o renk kravat taksın
yok dizlerde istiyorum kalem etek ve elbiseler favorimmm gerçektennonun ben kravatını yirimmmmmmmm
evde olacağı için bence biraz daha kısa modelleri tercih etmelisin hem isteme ve söz bi arada olacak diyorsun muhtemelen aile arasıdır bence bu tarz elbise biraz fazla gibi, öyle düşündüm ben ama yine de sen bilirsin belki uzun elbise seviyorsundur tüm sayfaları okuyamadım. benim de isteme söz bi arada oldu. hayırlı uğurlu olsun bu arada
canım çok teşekkürler evet aile arasında olcak. sana da mutluluklar Rabbim huzur ve mutluluk dolu bir yuva nasip etsin.
elbisede senin gibi çok tatlı bitanemmmmm ben çok beğendimmmm
amin canımmmmmmbencede bu çok güzel
ALLAH tamına erdirsin ayrıca canım
canım beyaz tenli ve sarışımm. saçım omuzlarımdan uzun :)ten rengi saç rengi saçının uzunluğu boy kilo giyeceğin ayakkabının topuk boyu ? bunlar önemli :)
ten rengin beyaz-açık buğdaysa soluk renkler olmaz. esmere yakınsan ya da öyleysen pudra,vizon tam olur ve zarif durur.
diyene bak ballı lokma tatlısı seni
tatlım sana gerçekten bu tarz şeyler çok yakışacaktır eminimki..üstünde hayal ettiğimde çok tatlı duruyosun cimcimem
canım çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?