eneeee ilk ben cevap vermişimboyundan çizgili desenler olduğundan daha ince gösterir sakın enine çizgili şeyler giyme.
bu yazının sana yardımcı olduğunu düşünüyorum uzun ama doğru taktikler
Kilolu kadınlar nasıl giyinmeli? Fazla kiloları gizlemek için öneriler pudra'da. - Pudra.com
brc88 resmen aynı örneği bulmuşuz
buldum! xl bayan mankenlerden buldum 2 örnek, hatta beyaz kuşaklısını kendime diktirmiştim, çok benzerini yani
Eki Görüntüle 516956 Eki Görüntüle 516957
Vücudunuzun en beğendiğiniz yerini ortaya çıkarabilecek bir elbise olmalı bence.
Mesela beliniz daha inceyse belden oturan ama dize inerken çan şeklinde açılan ya da omuzlarınız geniş işe ince askılı dar form bir elbise olabilir.
Abiye mi istiyorsunuz yoksa düz klasik ama naif bir elbise mi?
Bu arada kilonuz çok gibi gelmedi bana.
Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, yakın zamanda hanım hanımcık olmam gereken bir yerde ben yaptım bunu.
Siyah kalın askılı, dümdüz bir elbise aldım dize kadar.Beline kalın metal bronz kemer ve yine kalın metal bilekliklerle kombine ettim.
O dümdüz elbise şıklık abidesine dönüştü:)
Kullanacağınız aksesuarlar elbiseyi oldukça fazla değiştiriyor.
Abiye mi istiyorsunuz yoksa düz klasik ama naif bir elbise mi?
Bu arada kilonuz çok gibi gelmedi bana.
Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, yakın zamanda hanım hanımcık olmam gereken bir yerde ben yaptım bunu.
Siyah kalın askılı, dümdüz bir elbise aldım dize kadar.Beline kalın metal bronz kemer ve yine kalın metal bilekliklerle kombine ettim.
O dümdüz elbise şıklık abidesine dönüştü:)
Kullanacağınız aksesuarlar elbiseyi oldukça fazla değiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?