• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz kıyafeti nasıl olmalı

bacaklarımı begenirler genelde omuzlarımda geniş ama göbek ve basenim var

O zaman kolsuz dediğimiz bir model ve göğüs altı oturtması ile dikkati oraya çekecek, orada detayı olan oradan genişleyen bir elbise olabilir diye düşünüyorum.
Bu sizi olduğunuzdan daha ince göstermeye ve dikkati üst kısımda toplamaya yardımcı olur.
Çok diz altında olmaz elbise , diz boylarında bittiğinde geniş omuzlarınız ve bacaklarınız ön plana çıkarak baseni gizler, daha derli toplu bir görünüm oluşturur.

hayalini tarif etsen ona göre bi şeyler bulsak :)
saç rengin, ten rengin.. bunlar hep önemli..

doğru söylüyosun bu arada iyiki varsınız ya duygulandım emin ellerdeyim :) kahverengi saçlı kahve gözlüyüm buğday tenli sayılırım ama daha açık bi buğday :) boyum 1,65 hayalim klasik zarif sade ama şık yani bakınca göze hoş gelsin siyahsa çok şık olmalı dantel detaylı olabilir renkliysede sade olmalı en önemli kıstas zayıf göstermesi :))

elbisenin fotosu var mi :D

Malesef yok:) Ama adil ışıktan aldım, istediğim ve size tavsiye ettiğim formdaki elbiseleri oranın yeni sezonundan buldum.
Bir göz atın isterseniz, benim zevkime oldukça hitap etmeye başladı son zamanlarda.
Ayrıca gerçekten kilonuz fazla öyle abartılacak şekilde değil, ablam 85 kilo civarında ve ona adilden elbise alırız genelde.
Elbiseleri hem toplayıcı hem de şık oluyor.
İçlerine bir de korse giydiniz mi ohh mis gibi :)
Büyük beden elbiseleri de var hem de aman aman klasik model değiller, çok zarif elbiseler aldığımız oldu ablama, orada gözüme çarptı benim de aldığım elbise.

tabi bu tercihe ve ortama bağlı. ama çıkıp mağazaları dolaşıp fikir alsan denesen gerçekten aklında bişeyler oluşur. ama kiloyu o kadar takma eminim böyle daha tatlısındır :D

Malesef yok:) Ama adil ışıktan aldım, istediğim ve size tavsiye ettiğim formdaki elbiseleri oranın yeni sezonundan buldum.
Bir göz atın isterseniz, benim zevkime oldukça hitap etmeye başladı son zamanlarda.
Ayrıca gerçekten kilonuz fazla öyle abartılacak şekilde değil, ablam 85 kilo civarında ve ona adilden elbise alırız genelde.
Elbiseleri hem toplayıcı hem de şık oluyor.
İçlerine bir de korse giydiniz mi ohh mis gibi :)
Büyük beden elbiseleri de var hem de aman aman klasik model değiller, çok zarif elbiseler aldığımız oldu ablama, orada gözüme çarptı benim de aldığım elbise.

kilo açısından moralim tavan yaptı :) burda bi adil ışık var ben bi oraya bakim ;)

bikaç model daha buldum birini ekliimmm ama sen deneyerek gör böyle olmaz

$imageses.webp

yanlış hatırlamıyosam siyahtan sıkıldım gibi bişey demiştin eğer siyah bi elbise alırsan omuz kısmına çiçekli bi toka takabilirsin ben sadeyi öyle hareketlendiririm :D yada beline istediğin renkte mesela pudra renginden bi tülle kombine edebilirsin hoş olur

eğer kilolu isen şey yani balık etli dekolteden uzak dur. fazlalıklarını kamufle edecek ama süslü püslü, uzun boylu gösterecek bi elbise araştır derim hayırlı olsun.

lacivert yada siyah bak sen yinede.
ama dediğimiz gibi, omuzlarına apolet takabilirsin düz elbiselerinde.
önemli olan vucuduna yakışması :)

$timthumb.webp$pronovias-2013-pre-fall-kokteyl.webp$huesca1-550x652.webp$hernani1-550x652.webp

Bulduğum bir iki örnek, dekolte ise boleroyla da bütünleştirilebilir.
Ama size bu formun yakışacağından eminim:)

Back
X