aman ya bıraksın baska kız bulsun kendine.. hemen pat diye söyleyivermiş ayıp yahu !
Belki abiniz başta farklı konuştu..
Hiçbir şey yapamam edemem, durumum yok şeklinde, kız da bastırdı 2 bilezik diye..
Bu da olabilir.
Gerçi böyle de olsa tuhaf.. Erkek tarafı 27 tane de taksa, hiç de takmasa istemek ayıp kaçar bizde. Altın onların şanıdır denir hep..
Belki aralarında başka bir mevzu vardır ama, kim sözleneceği adama 2 bilezik olmazsa biter konusu açabilir ki başka türlü? Ya da hangi normal bir adam 2 bilezik için geliyorsan gelme deyip kestirip atmaz..
Canım benim işin içinde iş var bence..
Abin bilezikleri siz alın diye bu tavrı söyleyebilir, bak işimiz bozulcak gibisinden..
Düğün dernek işi karışık ya..
canım aslında böyle yapmış olabilceğini bizde düşündük ama şu da var ona biz bişey yapamayız kendin yap sözünü düğününü demedik ki annem babam gidip kendilerince yüzük bile bakmışlar hangisini beğenir acaba nasıl yapsak diye birde heycanlılar yani ilk oldugu için... gerçekten karışık bu düğün işleri
Hmm. Bu mesajı vermemişsiniz de..
Belki durum bu kadar ciddi değildir? Nişanımız geç olacak, bari kolumda 2 bilezik sallansın demiş olabilir gelin adayı.. :)
Yani hoşuna gider insanın.. Belki siz takmazsınız, nişanı düğünü beklersiniz diye altını çizmiştir. :)
İyi düşünmeye çalışıyorum. :)
Çok saçma
Yıllarca sevgililermiş , tam kavuşacakken
2 cırtlak renkli bileziği daha erkenden alamıyor diye ayrılınır mı
Hani imam nikahında hoca illa mihir iste diyo ya geline
Bana da sordu
Ben şaşırdım, utandım
Bi de ev, eşya, hazırlık derken bir sürü masraf oldu zaten diye
Bi küçük altın diyebildim
Hoca bana kızdı öyle mihir mi olur diyeki mihir öyle hemen alınmak zorunda da değil
Senin yenge adayın pek paragözmüş kusura bakma da
nişanı kız tarafı yapar zaten, onu isterim bunu isterim demekte bana çok abes geliyo açıkçası
sevgiyi maddeye bağlıyorlar işte
bende imama siz belirleyin miktarı usulu neyse o olsun demiştin
taban fiyattan gittik bizde
kızlar bu konuyu abim için açıyorum kendisi 24 yasında aynı yaşta kız arkadaşı var çocukluktan beri birlikteler. abim bir kurumda asgari ücretle çalışıyo kız arkadaşıda aynı şekilde. biz bayramdan sonra kız istemeye gitcektik düğünü seneye düşündük kız tarafı haliyle nişan istedi abimde şuan nişan yapacak durumum yok söz yapalım nişanı düğünden bikaç ay önce yaparız demiş. ama kendisi kabul etmemiş ve sözde de en az 2 bilezik isterim demiş. şimdi durum şu ki tabi ki hakkıdır ister bilezikte sette ama bunu bu şekilde söylemesi dğru mu ona sevgilisi maddi durumdan bahsetmişken hemde? ve konuşmayı 'gerçek yüzünü görmüş oldum'deyip bitiriyor. biz tabi üzüldük ama ne tepki verecegimizi de bilemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?