Kızlarrr , yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu...
Evde yapma fikrine bende ısındım , annemle de biraz konuştuk o da salonda da olur ama sen bilirsin dedi :)
Ama şöyle bir şey var ki 'Sohbete vira diyelim' topiğinde yazdığımda görenler olmuştur belki benim annem işimi bırakıp sevdiğimin yaşadığı şehire gitmemi istemiyor .
Erkek arkadaşım inşallah kaptan olacağı ve yurt dışında çalışacağı için işi bırakıpta gitmemi istemiyor, sevdiğim de beni burda bırakmıyor ailesiyle aynı apartmanda oturacağız o da içi rahat olacak aklı kalmayacak ,
ama işte annem bunu sorun yapıyor başka şehirde olmasından falan değil zaten yakın öyle çok uzak değil ama annem bu iş konusuna çok taktı ve kararlı .
Bende istiyorum sevdiğimle gitmeyi ailesiyle aynı apartmanda yaşamayı ve zaten mesleğim var istediğim zaman zaten çalışabilirim ama bunu çok sorun yapıyor ne olacak bilemiyorum
Bir de kızlar evde nişan için şöyle düz kabarık değil ama çok şık abiyeler var ev için abartı da olmaz öyle bir şey düşünebilirim bir tane internette model gördüm şu tarzda bir şey uygun olur heralde ev için değil mi :)
Eki Görüntüle 674034