- Konu Sahibi noclearmind
O şatafatlı özel günleri görünce midem bulanıyor. Görgüsüzlükte son perde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da olabilir. Evde hiç yorgunluk olmaz. Ama sizin dediğiniz de mantıksız değil. Eğer şatafata süse düşkün olmayan biriyseniz, evde gayet sade ve kibar bir tören yapabilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ona yapılacak masraf yerine de kendinize başka bir şey alırsınız. Bir tek ikramlık hazırlarsınız, tepsinizi hazırlarsınız, güzel bir elbise giyersiniz. Gayet yeterli.Fon yok tabi ki işin içine fonda girerse 700 falan bulur. Benim baktıklarım göşterişsiz olanlardı cok daha iddialı olanlarda var. Ben galiba restaurant tarzı bi yerde yemekli kücük bi merasim istiyorum cok net karar veremedim. Eğer olmazsada evde yüzük pasta o kadar. Evde cok insan agırlayamacağım. Maddi olarak bütçe ayırabilirsem restaurant daha mantıklı geliyor.
MerciBağırmak ?
Çok komiksiniz biliyor musunuz
Neyse...
Mrb ben organızasyon ısı yapıyorum.nısan söz masaları da bunların ıcınde. Daha ziyade fotograf cekilirken guzel bı goruntu olsun dıye yaptiriyor insanlar. Gereklı veya gereksız degil. Tamamen size kalmıs bir durum. Özel hazırlıkları seven biriysenız yaptirin.. Bazı ınsanlara sacma gelebiliyor. Bence birilerinin gozune bos gelir falan diye yaptirmayın. Sizi mutlu ederde yaptirin. Benım hazırladıgım konseptlerden birkacı orneğin. Reklam yapnıyorum yanlıs anlasılmasın zaten isim vermedim. Yani sizi mutlu edecekse yaptirin derim.Kızlar selam, gece gece kendime dert edindim. Daha vakit var ama ufaktan araştırmalara başladım. Önümüzde ki yaz nişan düşünüyoruz, kısmetse.
Nasıl bi organizasyon yapmayalım karar veremiyorum.
Evde ufak bi şeyler yapmak daha mantıklı geliyor bana ama şu son dönem popüler olan nişan masaları bana çok manasız ve para tuzağı geliyor. İki şamdan iki çiçek arkada platform en az 500 tl gibi bi meblağ.
bana kalırsa bi söz tepsisi yüzüklerimiz ve nişan pastası yeterli ama bu seferde sanki etraftan ay hiç bi şey de yapılmamış söylemi tepkisi alır mıyım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımda cok manasız buluyor, erkeklerin geneli zaten bu tarz şeyleri manasız buldugu icin karar mercisi benim. İlla nişan masası yapmak zorundaymısım hissine kapıldım, sizin nişanlarınız nasıl oldu? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
daha zibilyon ay var farkındayım ama biraz planlı programlı bi tip olduğum için şimdiden başladım ben :)
Nİşan tepsimi kendim beğenip güzelinden alıp bir de çicek yaptırmıştım pastam bile yoktu valla kim ne dedi ne demedi umrumda da olmadıKızlar selam, gece gece kendime dert edindim. Daha vakit var ama ufaktan araştırmalara başladım. Önümüzde ki yaz nişan düşünüyoruz, kısmetse.
Nasıl bi organizasyon yapmayalım karar veremiyorum.
Evde ufak bi şeyler yapmak daha mantıklı geliyor bana ama şu son dönem popüler olan nişan masaları bana çok manasız ve para tuzağı geliyor. İki şamdan iki çiçek arkada platform en az 500 tl gibi bi meblağ.
bana kalırsa bi söz tepsisi yüzüklerimiz ve nişan pastası yeterli ama bu seferde sanki etraftan ay hiç bi şey de yapılmamış söylemi tepkisi alır mıyım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımda cok manasız buluyor, erkeklerin geneli zaten bu tarz şeyleri manasız buldugu icin karar mercisi benim. İlla nişan masası yapmak zorundaymısım hissine kapıldım, sizin nişanlarınız nasıl oldu? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
daha zibilyon ay var farkındayım ama biraz planlı programlı bi tip olduğum için şimdiden başladım ben :)