ay çok hoşsunuz güldürdünüz beni :)Gecenin saatinden mi yoksa anlatımındaki ponçiklikten mi bilemedim ama bir karmaşa oldu.
Arkadaşına "gelinle aynı kıyafeti giyme" diyemediğiniz için geline mi yeni kıyafet bakacaksınız diyon?
haklısın canım ben de öyle söyleyeceğim.sağolun fikriniz için.Sözlenecek kızla diğer arkadaşın fiziği, makyajı, saçı vs. aynı mı olacak ki dert ediyorsunuz.
Bariz benzerlik varsa ve içine sinmiyorsa başka bir kıyafet alsın tabi, nasıl olsa ağır abiye falan değilmiş.
Davetliye söyleyin giymeyin versin...."aaa bu bizim kizin kıyafetinin aynisi sakin giyme tuhaf olur" diye. Kirk kat yabancim olsa yine derim yani ne var bunda.ay çok hoşsunuz güldürdünüz beni :)
kıyafet dediğimiz şey sade bir elbise gelinlik ya da abiye tarzı değil.evet öyle diyemedik kırılır diye.
Eee söyleyin o elbiseyi giyme diye... olur mu canım...kızlar bi arkadaşımın sözü olacak ama evde olduğu için de sade kıyafet tercih etti.başka bir arkadaşım da olacak.o gün giyeceğimiz kıyafetlerden konu açıldı.arkadaşımız da sözlenecek kızın kıyafetine benzer bir şey giyeceğini söyledi, biliyoruz da görmüştük.kumaşı aynı duruşu aynı renkleri farklı.biz sen giyme diyemedik.gidip başka elbise mi baksak.
Ha anladım. Yani tabi, değiştirmese de olur. Ama hani eğer gelin adayını maddi olarak zorlamayacaksa, kafa olarak da sorun etmiyorsa ve diğer arkadaşa 'misafir' gözüyle baktığından ona elleşmeyelim diyorsa, yeni bi kıyafet alıverin nolcak.ay çok hoşsunuz güldürdünüz beni :)
kıyafet dediğimiz şey sade bir elbise gelinlik ya da abiye tarzı değil.evet öyle diyemedik kırılır diye.
Seviyorum bu kulubun psikopatlariniiAynı durumda kalsam tuzlu kahveyi biricik sevgilime içirmem o arkadaşımı boğardım o kahvede
kızlar bi arkadaşımın sözü olacak ama evde olduğu için de sade kıyafet tercih etti.başka bir arkadaşım da olacak.o gün giyeceğimiz kıyafetlerden konu açıldı.arkadaşımız da sözlenecek kızın kıyafetine benzer bir şey giyeceğini söyledi, biliyoruz da görmüştük.kumaşı aynı duruşu aynı renkleri farklı.biz sen giyme diyemedik.gidip başka elbise mi baksak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?