Söz törenine davetli arkadaşımla, sözlenecek arkadaşımın kıyafeti aynı

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
kızlar bi arkadaşımın sözü olacak ama evde olduğu için de sade kıyafet tercih etti.başka bir arkadaşım da olacak.o gün giyeceğimiz kıyafetlerden konu açıldı.arkadaşımız da sözlenecek kızın kıyafetine benzer bir şey giyeceğini söyledi, biliyoruz da görmüştük.kumaşı aynı duruşu aynı renkleri farklı.biz sen giyme diyemedik.gidip başka elbise mi baksak.

Sade kıyafet diyorsunuz, birbirine benzemesi normal değil mi? Hem arkadaşınız bile bile mi giyecekmiş bahsettiği kıyafeti orasını anlamadım. Sözlenecek kişinin farklı olması lazım sonuçta onın günü. Gölgede kalmamalı diye düşünüyorum.

Gecenin saatinden mi yoksa anlatımındaki ponçiklikten mi bilemedim ama bir karmaşa oldu.
Arkadaşına "gelinle aynı kıyafeti giyme" diyemediğiniz için geline mi yeni kıyafet bakacaksınız diyon?
ay çok hoşsunuz güldürdünüz beni :)
kıyafet dediğimiz şey sade bir elbise gelinlik ya da abiye tarzı değil.evet öyle diyemedik kırılır diye.

Sözlenecek kızla diğer arkadaşın fiziği, makyajı, saçı vs. aynı mı olacak ki dert ediyorsunuz.
Bariz benzerlik varsa ve içine sinmiyorsa başka bir kıyafet alsın tabi, nasıl olsa ağır abiye falan değilmiş.

haklısın canım ben de öyle söyleyeceğim.sağolun fikriniz için.

Aslında uzun çok sade bir abiye giyebilir, balık formunda. Bence ev ortamında kaldırır. Hem farkı olur. Ama kalın askilari ya da tül kolları olacak şekilde. Elbiseyle her türlü benzer durur ki kacari yok.

kıyafet dediğimiz şey sade bir elbise gelinlik ya da abiye tarzı değil.evet öyle diyemedik kırılır diye.
Davetliye söyleyin giymeyin versin...."aaa bu bizim kizin kıyafetinin aynisi sakin giyme tuhaf olur" diye. Kirk kat yabancim olsa yine derim yani ne var bunda.

Eee söyleyin o elbiseyi giyme diye... olur mu canım...

Gelinle aynı kıyafeti giymek için çok düşünmüş mü ? Düşüncesizlik bence. Söyleyin siz de açık açık. Ben olsam hem giyecek arkadaşıma hem de giymesine engel olmayanlara kızarım!

elbiseyi değiştirmeye karar verdik.arkadaş kötü niyetli biri değildir.zaten benzemesinin sebebi de çok sade olması.böylesi daha iyi olur.
teşekkürler hepinize.
ve iyi geceler.

Benim gunumde , benim sozumde , benim arkadasim bana boyle diyecek hee , senin agzini yirtarim.net

Ha anladım. Yani tabi, değiştirmese de olur. Ama hani eğer gelin adayını maddi olarak zorlamayacaksa, kafa olarak da sorun etmiyorsa ve diğer arkadaşa 'misafir' gözüyle baktığından ona elleşmeyelim diyorsa, yeni bi kıyafet alıverin nolcak.

Aynı durumda kalsam tuzlu kahveyi biricik sevgilime içirmem o arkadaşımı boğardım o kahvede

öyle şey mi olur yaaa. birisi değiştirsin. hatta sözü olacak kişi kimse o değiştirsin kiyafetini. evde oluyo diye sade bişey alayım demesin.hiç mi fotoğraf çekmeyecekler. gitsin gönlünün istediğini alsın. içinde bişey kalmasın.

Cok sinir bozucu bi durum bence.kesinlikle arkadasiniza giymemesi gerektigini soyleyin.
benim eltim kina gecemde resmen gelin gibi olmustu.kendi kinasinda yada nisaninda giydigi tarlatanli kabarik abiyeyi sacini basini makyajini kuaforde yaptirarak giymisti.
oyle sacma bi goruntudeydi anlatamam.cogu kisi gelin bumu diye sormustu hatta.

cok zaman sonra diger eltimlere sordugumda hadi o giydi kimse bisey demedimi diye, 'herkes cok begendi bir kere giymis bidaha nerde giycek zaten dediler' demisti.
Bende Allahtan gelinligini bir daha nerde giycem, giyipte hevesimi alayim deyip benim dugunumde giymedigi icin sukrettim napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…