Söz törenine davetli arkadaşımla, sözlenecek arkadaşımın kıyafeti aynı

dAVETLİ ARKADAŞA SÖYLEYİN GİYMESİN.

davetli kıza söylemek uygun olmaz ki .Herkes ne bilsin gelin hanımın ne giyeceğini .Gelin hanım demek ki sıradan bir şey seçmiş kendisine sonuçlarına da katlansın .Kimsenin giydiği kimseyi de ilgilendirmez ki ayrıca .

Aynı şey bizim de başımıza gelmişti, normalde daha sade giyiniyoruz tabii, ama o gün isteme olacak diye gelinin tüm kız arkadaşları hepimiz de aynı tarz giyinmişiz, düz, sade koyu renk, diz hizasında elbise vardı hepimizde de, e gelin de evde olacak yüzük takma diye o da o tarz giyinmiş. Bizi görünce bozuldu hatta, siz de mi elbise giydiniz filan dedi. O kendine göre haklı, ama biz de onu önemsemiyor gibi salaş giyinip gidemezdik. Bence gelinin daha özenli ve farklı giyinmesi lazım. En azından renk olarak daha iddialı bir şeyler giyinsin, saç, makyajla filan da biraz daha farklı olsun. Ben olsam öyle yaparım en azından, yani kendi sözü, özensin biraz. Kesinlikle yeni kıyafet alınmalı diyorum.

saç olarak ne kadar farklı olabilir ya maşa ya fön oluyor
elbisede olur fark o yüzden değiştirmesi daha uygun geldi

rahatsız edici bi durum olmuş
düğünde gelinlik var neyseki sorun olmuyor :)

saç olarak ne kadar farklı olabilir ya maşa ya fön oluyor
elbisede olur fark o yüzden değiştirmesi daha uygun geldi
Bir sürü şey yaptırabilir, fön ya da maşa her gün yaptırılan şeyler. En azından maşalatıp yarım filan toplatabilir, özel bir gün bu sonuçta, oldu olacak yıkayıp çıksın sade olucam diye. Saç yaptırmak deyince gelin topuzu yaptırsın, üzerine sim döktürsün demiyoruz ki, sonuçta gelin o, herkes ona bakacak.

ben olsam öyle yaptırmam ama onun tarzı bu demek ki

Benim düğünümde de bir arkadaşım beyaz elbisem var onu giyicem demişti. Ne o gelin sen misin ben miyim demiştim gülüp geçmiştik. Kötülüğünden değil hem yaşı küçüktü hem de o sn düşünememişti. Uyardık giymedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…