+1Bugün olmak istediğim ben:
*Kendimi sevmek ve bakım yapmak.
*kitap okumak
*evi toplu ve temiz tutmak
*maneviyatımı güzelleştirmek
*spor yapmak
Belki hepsini yapamayacağım ama en azından denemiş olacağım. Bir sonraki gün eksik puzzle ya artmış olacak ya eksilmiş.
Ruhi veya bedeni bir rahatsizligimiz varken çocuklara daha tahammülsüz davranabiliyoruz, bu durumda kendini kontrol edebilen anne sayısı az.
Şu sıralar ben de öyleyim, istemesem de ara sıra bağırıp terör estiriyorum evde. O kadar yorgunum halsizim ki cocukla oynayacak güç bulamıyorum, kan degerlerim vs. normal. Aklımda, ruhumda problem var gibi, onun doktoruna gidecegim artık, umarım sen de bir firsat olusur da gidebilirsin doktora
Kendini yalniz hissetme, bircok insan, özellikle bircok kadın böyle depresif duygular yaşıyor, panik atak, kaygı, saplanti zorlantı bozukluğu gibi durumlar yaşıyor. Cevrede kimse yoksa buralarda icimizi dökmek de bir nebze rahatlatabiliyor. Günlük tutmak da bir seçenek. Ben de günlük yazmaya baslayacagim, sonra okuyup kendimi dışardan bi göz gibi inceleyeyim...
Mutluluklar dilerim arkadaşım, umarım her sey iyi olur hayatimizda, dua dua dua...
Bu konuda ben de kendimi çok sorguluyorum. Çocuklarımla kaliteli zaman geçirme, özellikle maneviyatlarına nasıl katkıda bulunabilirim diye hergün kafamda bir düşünce oluşuyor.Ne kadar güzel bir bakış açısı
Burası da günlük gibi oldu.
Bugün daha sakin ilerliyorum bakalım inşallah devamını getirebilirim.
Onların da isteğini beklentilerini anlıyorum aslında ama yetişemiyorum her şeye ya zaman bereketsiz ya ben çok zamanı savuranlardanim.
Benim de çocuklarımın doğum günüydü. Ailemden arayan soran olmadı. Bende hiç o kısmı düşünmedim. Arkadaşıma doğum günü olduğunu söylemiştim çocuklarla ilgili konuşurken. Pastalarını ben yapayım dedi.O güzel pizza da yapar. Yarın bana gel, pizza da yapalım dedim. Geldi, pizza yaptık. Çocuklar yedi, oynadılar. Güzel zaman geçirdiker. Beyler de geldi. Yeme içme muhabbet derken güzel bir gün geçirdik doğum günü bahanesine.
Sen yazmışsın ya, çocuklar kendilerini özel ve önemli hissettiler diye, aynen katılıyorum. Çocuklar aslında küçük şeylerden mutlu oluyorlar. Onlara arada sürpriz yapıp hem kendi hayatımızı, hem de onların hayatını şenlendirebiliriz. Hepsi teşekkür etti, çok güzel bir gündü diye. Arada yorulsakta, iyi ki varlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?