Söz yüzüğü atmak

sana uygun olmadigini, hayatinin kalanini paylasmak istemedigini düsündügün biriyle evlenip mutsuz olmaktansa tabiki ayrilmak cok daha mantikli ve buna herkes anlayis gösterir. zaten söz veya nisanin asil amaci evlilik ön hazirligi, karar vermeye yardimci olmasi degil midir?

ben ayni hisleri biraz gec farkettim ... dügüne sadece birkac gün vardi delikafadulden ömür boyu mutsuz olmaktansa ayrildim. iyiki de öyle yapmisim... esimi tanima sansim olmayacakti... hayatimin en büyük askini ve mutlulugunu teget gececektim ...

millete birkac gün dert anlatmak ömür boyu asik suratla gezip dert anlatmaktan daha kolay...

onu bunu düşüneceksen buraya neden yazdınki canım:1hug:
Önce kendini düşün bu konuda.
ailem neder ailem nasıl baka ronun bunun yüzüne deme.
zaten bu sözlülük, nişanlılık dönemi ciftlerin birbirlerini daha iyi tanıamsı için verilen bir sürec.

son pişmanlık fayda etmeskaydirigubbakcemile

birliktelikler cok fazla uzayinca daha evlenmeden ask bitiyor
birini sevdiysen en fazla 1 sene icinde evleneceksin yoksa daha kotu oluyor

sana uygun olmadigini, hayatinin kalanini paylasmak istemedigini düsündügün biriyle evlenip mutsuz olmaktansa tabiki ayrilmak cok daha mantikli ve buna herkes anlayis gösterir. zaten söz veya nisanin asil amaci evlilik ön hazirligi, karar vermeye yardimci olmasi degil midir?

ben ayni hisleri biraz gec farkettim ... dügüne sadece birkac gün vardi delikafadulden ömür boyu mutsuz olmaktansa ayrildim. iyiki de öyle yapmisim... esimi tanima sansim olmayacakti... hayatimin en büyük askini ve mutlulugunu teget gececektim ...

millete birkac gün dert anlatmak ömür boyu asik suratla gezip dert anlatmaktan daha kolay...

dugune birkacgun kala ha..iyi cesaret ama nisanlin icin de cok kotu olmus, o da yıkılmistir
peki bu ayriliktan ne zaman sonra esinle tanistin merak ettim

evet söz yüzüğü atmam çok kötü birşeydir.
o yüzük takılınca bir daha çıkarılmaz.
sonunda hayatının heba olacağını da bilsen; karşındaki psikopat da çıksa atılmaz.
en fazla mutsuz olursun; ne var çoğu insan mutsuz zaten.
ha bir eksik ha bir fazla ne olur; senin de kaderin mutsuz olmakmış

....... diye bir cevap almayı beklemiyordunuz herhalde bunları yazarken.
tabi ki de burda yorum yapan her aklı başında insan bunun yanlış birşey olmadığını söyler.
40 yıllık evlilikler bitiyor, ne var bunda..
hem ben mutsuzum ve istemiyorum dedikten sonra, annenizin sizi zorla evlendireceği yoktur herhalde.
sözlünüze de güzel bir dille; artık mutlu olmadığınızı ve onunla evlenmek istemediğinizi söyleyin.

canım çok kötü biir durumdur bilirim..

bende çok sevdiğim erkek arkadaşımla nişanlanmıştım.. ve nişanddan 3 ay sonra gerçekleri görmeye başlamıştım.

üzülüyordum onun adına.. arada bir aklıma geliyordu** ya bitirdikten sonra pişman olursam** diye

acaba benmi abartıyorum derdim

babama ve aileme nasıl açıklayacaktım? artık onu sevmiyorum mu diyecektim...

bu düşünceler beynimi kemiriyordu..

yinede ayrıldım.. çünkü** onu istemiyordum artık**

her seferinde bana ağladı beni sevdiğini söyledi. bitirmek istemedi..

sonunda bir gün babamın yanına giderek: ben ayrılmak istiyorum dedim.. ve babam:** biliyordum zaten.. zaamanını bekliyordum.. o sana uygun değildi zaten* demesinmi?

dünyalar benim olmuştu..

ertesi gün alınan herşeyi iade ettik.. babam beni daha muhattap etmedi bile onlarla..

ayrıldıktan 3 hafta sonra herkes onu bir kızla sarmaş dolaş caddelerde yürüken görüyormuş..

dedim** çok iyi yapmışssın kızım** kendi kendime..çünkü ayrılırken: kendimi öldürürüm seni seviyorum beni bırakma diye yalvarırdı bana.. hani nerde öldürdümü kendini:))))))) beni sevdiğini söylerken kolayca birilerini bulabildi hemen..

yani anlatmak istediğim sende buna benzer şeyler yaşayabilir, sözlünden bu tarz tepkiler görebilirsin...

onu artık sevmiyorsan ve soğuduysan ondan kesinlikle uzatmadan ayrıl derim...

bende evliliğİmden önce nişanlandım dünya iyisi bi insandı ne kadar denediysemde sevemedim bir türlü
nişanı attım eşimle severek nişanlandım ama yapmadığını bırakmadı niaşnlılık dönemimizde çok pişman olmuştum nişanlandığıma ama el neder akrabalar ne der ne düşünürler diye atamadım nişanı AMA BU GÜN Kİ AKLIM OLSA DEĞİL 2. NİŞANI 12. NİŞANI BİLE ATARIM AMA YİNEDE ANLAŞABİLECEĞİM BENİ MUTLU EDEBİLECEK BİRİYLE ÖMRÜMÜ GEÇİRMEK İÇİN UĞRAŞIRDIM....

Şimdi aykızcım mutlu olabileceğin kafanın uyuşabileceği biri olsun ömrünü paylaşağın adam.Hiçte kötü değil hiçte ayıp değil kalbinin sesini dinle aman sen bari yakma kendi....

Sen o kişiyle mutsuzsan daha evlenmeden. Birşeylerinde bittiğini hissediyorsan ayrılmak en mantıklısı.El alalem ne demiş ne düşünmüş diyenler var mı halen yaa çok yanlış.Hem ailene anlat durumu anne baba evladının mutsuz bir evlilik yapmasını ister mi. Yarın birgün sen eşinle mutsuz olduğunda el alalem seni mutlu edebilecek mi acaba:1closedeyes:

7 yıl siz ne yaptınız allah aşkına yaa.... bu nasıl uzun bir ilişki, sen anlaşamadığınızı yıllar öncede anlamamışmıydın? ha belki anladın ama sevgilin kırılmasın ailem üzülmesin diye zoraki sürdürdün .. Anlaşamadığınızı birden bu senemi anladın ilginç.:bbo:... hayat senin hayatın bu kadar sabır niye, kimin için, neye göre.... sözlüyken ayrılmak kadar doğal birşey yok. Şimdi böyle düşünüyorsunuz sonra evlenince herşey kötü olunca sineye çekiyorsunuz. Sözlüyken ayrılmayı çok büyük bir olay gibi gören biri evlilikte boşanmayı ölüm gibi görür.... Bu kadarda net..

insanlara anlam vermek inan çok zor yağmur yağar güneş ister güneş çıkar kar ister. sen 7 yıl boyunca hep parmağında o yüzüğü görmek istemişsin. istediğini de elde edince bir balon gibi sönmüş herşey istediğin olmuş artık sevgim kalmadı diyorsun bence halen seviyorsun. bu kadar kolaymı 7 yılı silip atmak.sen bence şımarık bir kızsın biliyorum ben öyle anladım ilerde sözlün değil sen pişman olcaksın ayy çok sinirlendim valla.kırılma lütfen. silkelen ve kendine gel.

neden kötü olsun ki............sonuçta bır ömür boyu evlenıpte sıkıntı üzüntü cekmektense.....
Bastan yanlıştan dönmek cok daha iyi....
Hayırlısı olsun canım tek sende degılsın yüzük atan dünyanın sonuda degil....
Demek nasıp degilmiş diyeceksın o kadar....

önce bu konuyu sözlünle, sonrada ailenle konuş bence.
senin hayatın tepki vereceklerini sanmıyorum, millet ne der diye de evlenme.

nasrettın hoca damdan düşmüş hekım çağıralım demışler bırakın hekımı bana damdan düşen bırını bulun:roflol:
işte o benım
bende 3 yıllık ılışkımden nışana 23 gun kala ayrıldım hemde nışan kıyafetımm yer davetıye herbısey hazrken nolmuş yanı RABBIME şükür ettım hayrlısını ver dedım buymuş hayrlısı

sende sevmıyorsan neden bırlıkte olasınkı kıms ebısey demez sonra yalnızlığınla basbaşa kalmk ıstemıyrsan içinden gelenı
yap

Canım,

Benim ailemde çok katı ve kuralcıdır. Ama ben nikaha bir hafta kala nişan attım. Hissettiğim şeyler, yanlış birşey yaptığımı gösteriyordu... Sonradan da gani gani ortaya çıktı zaten herşey... Şu anda başka biriyle evliyim... Ama o nişanı attığım için hiç pişman olmadım... Ve gerçekten kendimi mutlu hissediyorum...

Bence hislerine güvenmelisin...

sevmiyorsan 1 dakika bile bekleme :delphin: hayatını karartmamak senin elinde..kimden korkuyorsun istemiyorum de ötesi var mı

ya arkadaşlar neden herkes at yüzüğü diye öğüt veriyor. derdi ney iyice bi dinlesek anlasak. neden 7 yıl sonra sevgim bitti ayrı dünyaların insanlarıyız diyo bakalım. acaba sözlüsünün bi ters hareketinmi gördü. veya aykızın yüreğini çalan başka birimi var. bunun temeline inmek lazım arkadaşlar az bi zaman değil dile kolay 7 yıl. bi çırrpıda silinip atılmaz. canım eski resimlerine bak mutlu anlarınızı hatırla neden bir anda yzüük atmayı düşündün beni çok etkiledin valla. iyi düşün sağlam adımlarla git. sağlıklı kararlar ver. herşey bu kadar kolay mı yüzük atmakla herşey düzelecekmi. sevgin tamamen bittimi.

7 yıl siz ne yaptınız allah aşkına yaa.... bu nasıl uzun bir ilişki, sen anlaşamadığınızı yıllar öncede anlamamışmıydın? ha belki anladın ama sevgilin kırılmasın ailem üzülmesin diye zoraki sürdürdün .. Anlaşamadığınızı birden bu senemi anladın ilginç.:bbo:... hayat senin hayatın bu kadar sabır niye, kimin için, neye göre.... sözlüyken ayrılmak kadar doğal birşey yok. Şimdi böyle düşünüyorsunuz sonra evlenince herşey kötü olunca sineye çekiyorsunuz. Sözlüyken ayrılmayı çok büyük bir olay gibi gören biri evlilikte boşanmayı ölüm gibi görür.... Bu kadarda net..

canım aynı duyguları paylaşıyoruz kafamda bir sürü soru işareti var. evlenmek kadar ayrılmkada doğal ama 7 gün değil 7 ay değil 7 sene bunu yüzüğü takıncamı hissettti. çok tuhafıma gitti. zaten aykız konuyu açmış gitmiş herkes yorum üstüne yorum yaptı. aykızdan tık yok.:1no2:

canım ailen senin mutsuz olmanı tüm törelere kurallara rağman emin ol istemez olmuyorsa olmuyordur ve ailen bunu anlayacaktır bile bile kendini yakma sakın

ya arkadaşlar neden herkes at yüzüğü diye öğüt veriyor. derdi ney iyice bi dinlesek anlasak. neden 7 yıl sonra sevgim bitti ayrı dünyaların insanlarıyız diyo bakalım. acaba sözlüsünün bi ters hareketinmi gördü. veya aykızın yüreğini çalan başka birimi var. bunun temeline inmek lazım arkadaşlar az bi zaman değil dile kolay 7 yıl. bi çırrpıda silinip atılmaz. canım eski resimlerine bak mutlu anlarınızı hatırla neden bir anda yzüük atmayı düşündün beni çok etkiledin valla. iyi düşün sağlam adımlarla git. sağlıklı kararlar ver. herşey bu kadar kolay mı yüzük atmakla herşey düzelecekmi. sevgin tamamen bittimi.

canım bitmiş demek ki... hem senden bi bayansın ve bazı erkekleri bilirsin bi yüzük bi imza onların bazen gerçek yüzün çıkarıverir ortaya bu arkadaşın yaşadığı o 7 seneyi biz bilemeyiz ama eğer bi ışık görmüyorsa iyi şeyler hissetmiyorsa bitirmeli çünkü acaba diye yürümez hiç bi evlilik

Back
X