Söz yüzüğü

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Herkese merhaba.Ablamın sözü olacaktı ve ablam beş taş seçmiş ama çok pahalıysa başkada seçebilirim demiş.Kayınvalideside hayır önemli değil demiş.Neyse geçen ablamın sözü oldu ve yedi taş takmışlar,ablamın beğendiği değil yani.Ablamda bir şey söylemedi ayıp olur diye ama hiç içine sinmiyo.Acaba pahalı geldide değiştirdiler mi diyo.Keşke bana söyleselerdi kızım bize pahalı geldi değiştirelim diye bende hayır olmaz demezdim,halden anlarım böylede beni saf yerine koymuş gibi oldular diyip üzülüyor.Yüzüğünde fotoğrafını atıyım sizce nasıl peki yorumlarınızı merak ediyorum.Ablamın söylemesi uygun olur mu?

7 taş daha mı ucuzmuş? Hiç anlamam taş adedinden de yüzüğün kendisinden de..

Eğer aldıkları daha ucuzsa sanki ablanız maddeci ve paragöz gibi görünür bana kalırsa..

Değiştirsin tabiki,yanlış görmediysem 6 taş :)Pardon 7 tane ama bu modelleri ben de pek beğenmiyorum.

Şaka şaka aman hepsi aynı bunların.
Mühim olan mutluluk. .
Allah mesut etsin.

Ben beğendim yüzüğü.

Bence şöyle yapabilir ablan. Sözlüsune desin ki o gün heyecandan anlamamisim 5 tas sectim zannediyordum 7 tas secmisim filan diyerek şakaya vursun bakalım ne açıklama yapacak eniste :)

Ben beğendim yüzüğü.

Bence şöyle yapabilir ablan. Sözlüsune desin ki o gün heyecandan anlamamisim 5 tas sectim zannediyordum 7 tas secmisim filan diyerek şakaya vursun bakalım ne açıklama yapacak eniste :)

Ahahah çok iyi ya
Ben dümdüz söylerim ne akıllı kadınlar var ya.. bravo.

Bu model fazla pahali durmuyor fotograf kalitesinden mi bilmiyorum ama pirlanta gibi de durmuyor. Bence bi sorsun esine icine sinmeyen yuzugu yillarca takmak zorunda kalmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…