Yıllar once ilk tek taşı arkadaşda görmüştüm kıza bu gümüş mu demistim
Sevmiyorum takı takmayi alyansimi bile takmiyorum.
Pırlanta olmasa da olur.gönüller bir olsun.Ama yüzüğü de begenmediyse degistirebilir ayni fiyatta yada ona yakın bir fiyatta yüzükle,sevmedigi birseyi takmak zorunda değil..
7 tasin fotosunu alinti yapan bir Allahin kulu yok mu yav
Bu arada 5 tasi begenmedim cok tipsiz. Taslar dislek karilar gibi ayri ayri duruyor. Bitisikleri daha guzel olur.
Hic 7 tasim olmadi. Tek-3-5 var onlari da kendim aldim kapilar gibi
Herkese merhaba.Ablamın sözü olacaktı ve ablam beş taş seçmiş ama çok pahalıysa başkada seçebilirim demiş.Kayınvalideside hayır önemli değil demiş.Neyse geçen ablamın sözü oldu ve yedi taş takmışlar,ablamın beğendiği değil yani.Ablamda bir şey söylemedi ayıp olur diye ama hiç içine sinmiyo.Acaba pahalı geldide değiştirdiler mi diyo.Keşke bana söyleselerdi kızım bize pahalı geldi değiştirelim diye bende hayır olmaz demezdim,halden anlarım böylede beni saf yerine koymuş gibi oldular diyip üzülüyor.Yüzüğünde fotoğrafını atıyım sizce nasıl peki yorumlarınızı merak ediyorum.Ablamın söylemesi uygun olur mu?
Konu sahibi, ablanız o insanla evlenecek neden direk sormuyor? Canım ben beştaş beğenmiştim sanırım kuyumcu yanlış vermiş desin. O insanla aynı yastığa baş koyacak neden konuşmuyor, Çekiniyor?
Direk sorsun hem içi de rahatlar.
O yine iyi bence.
Bir eline 5taş+alyans takmış, diger elinede 5 taş+ şu fotoğrafini koydugum kafam kadar olan tektaştan takmış. Bütün yüzüklerin taşlarida sahte. 300-500 liralik yuzukleri toplamış parmagına dolaniyor. Kendisini ilk ve son görüşüm oldu
O yine iyi bence.
Bir eline 5taş+alyans takmış, diger elinede 5 taş+ şu fotoğrafini koydugum kafam kadar olan tektaştan takmış. Bütün yüzüklerin taşlarida sahte. 300-500 liralik yuzukleri toplamış parmagına dolaniyor. Kendisini ilk ve son görüşüm oldu
konunu silmişsin ama tahmn etm seneler önce burda bende acmıstım böle bi konu tepki de aldım nabayım beğenmemiştim batıyodu elime sonuç ne oldu o da durdu yenisinide aldık