Söz yüzüğü

Yıllar once ilk tek taşı arkadaşda görmüştüm kıza bu gümüş mu demistim
Sevmiyorum takı takmayi alyansimi bile takmiyorum.
Pırlanta olmasa da olur.gönüller bir olsun.Ama yüzüğü de begenmediyse degistirebilir ayni fiyatta yada ona yakın bir fiyatta yüzükle,sevmedigi birseyi takmak zorunda değil..

7 tasin fotosunu alinti yapan bir Allahin kulu yok mu yav
Bu arada 5 tasi begenmedim cok tipsiz. Taslar dislek karilar gibi ayri ayri duruyor. Bitisikleri daha guzel olur.
Hic 7 tasim olmadi. Tek-3-5 var onlari da kendim aldim kapilar gibi
Dişlek karı benzetmesi pek olmamamış utandım adınıza

İşin doğrusu 5 taş ve ya 7 taş nikahta takılır
Sözde ince bir alyans alınır
Resmi göremedim o yüzden model konusunda bir şey diyemem

ya ben tektaşla 5 taşı yanyana takmayı severim, sen günlük hayatta 5 bileziği yanyana takmayı seversin.

arkadaşlar zevk diye bişi var biliyosunuz değil mi? yani insanları neden bu kalıp içine sokmaya çalışmak?

Konu sahibi, ablanız o insanla evlenecek neden direk sormuyor? Canım ben beştaş beğenmiştim sanırım kuyumcu yanlış vermiş desin. O insanla aynı yastığa baş koyacak neden konuşmuyor, Çekiniyor?
Direk sorsun hem içi de rahatlar.

Zengin gösteriyorsa demek ki :))
Bir de beş taş ile tek taşı aynı anda aynı parmakta takanlar var, pırlantadan gözlerimiz kamaşıyor

O yine iyi bence.
Bir eline 5taş+alyans takmış, diger elinede 5 taş+ şu fotoğrafini koydugum kafam kadar olan tektaştan takmış. Bütün yüzüklerin taşlarida sahte. 300-500 liralik yuzukleri toplamış parmagına dolaniyor. Kendisini ilk ve son görüşüm oldu

Zaten gümüş+ swarovski çıktı, mertlik bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…