Abartma kız
Ablanızın begendigi 5 taşın resmi yokmu kıyaslardık
pırlantaymışPek fark yok altınmı bunlar
Tektaş alaydı ozamanfotoğraf ekledim ama anlaşılmıyor sanırım.Taşları toplu iğne başı kadar toplasanız belki tek taş eder
Okudunuz mu cidden ? Ablamın seçtiği değil yazmıştımTektaş alaydı ozaman
Bana pek soluk geldilerpırlantaymış
Ee değilse değil yani kadının gönlünden o kopmuş almış vermis. Beğenmiyorsa takmaz o zaten günlük takılacak birseye benzemiyor. Beğendiğinide kendi alsın yada eşi başka bi yıldönümüne alir. Çok büyük bi dertmiş gibi konu acmissiniz. Birde hepsini toplasan tek taş etmez yazmissinOkudunuz mu cidden ? Ablamın seçtiği değil yazmıştım
Sanırım problem var bir yerlerdeEe değilse değil yani kadının gönlünden o kopmuş almış vermis. Beğenmiyorsa takmaz o zaten günlük takılacak birseye benzemiyor. Beğendiğinide kendi alsın yada eşi başka bi yıldönümüne alir. Çok büyük bi dertmiş gibi konu acmissiniz. Birde hepsini toplasan tek taş etmez yazmissin
Pardon tektaş eder demek istemistim. Tamam problem bende olsun. Ben utanırım bana gelen yüzüğü burda konu etmeye. Sevdigim evlenecegim kisinin ailesinden gelmis. Yok gercekmi. Yok ufakmi yok buyukmu. Ama tamam problemli benimSanırım problem var bir yerlerdetek taş eder yazmıştım neyse
Sen teksin anlaminda gullerde tek olur :)Bu taslar hep tek tek mi gidiyor , 6 si 8 i yok mu.
Herkese merhaba.Ablamın sözü olacaktı ve ablam beş taş seçmiş ama çok pahalıysa başkada seçebilirim demiş.Kayınvalideside hayır önemli değil demiş.Neyse geçen ablamın sözü oldu ve yedi taş takmışlar,ablamın beğendiği değil yani.Ablamda bir şey söylemedi ayıp olur diye ama hiç içine sinmiyo.Acaba pahalı geldide değiştirdiler mi diyo.Keşke bana söyleselerdi kızım bize pahalı geldi değiştirelim diye bende hayır olmaz demezdim,halden anlarım böylede beni saf yerine koymuş gibi oldular diyip üzülüyor.Yüzüğünde fotoğrafını atıyım sizce nasıl peki yorumlarınızı merak ediyorum.Ablamın söylemesi uygun olur mu?
Taş sayısı değil, taşların kaç karat olduğu önemli. 7 taşın 10.000 tlyi aşan fiyatta olanları da var 1500 tl olanları da.
Yüzük nerde ya ben göremiyorumHerkese merhaba.Ablamın sözü olacaktı ve ablam beş taş seçmiş ama çok pahalıysa başkada seçebilirim demiş.Kayınvalideside hayır önemli değil demiş.Neyse geçen ablamın sözü oldu ve yedi taş takmışlar,ablamın beğendiği değil yani.Ablamda bir şey söylemedi ayıp olur diye ama hiç içine sinmiyo.Acaba pahalı geldide değiştirdiler mi diyo.Keşke bana söyleselerdi kızım bize pahalı geldi değiştirelim diye bende hayır olmaz demezdim,halden anlarım böylede beni saf yerine koymuş gibi oldular diyip üzülüyor.Yüzüğünde fotoğrafını atıyım sizce nasıl peki yorumlarınızı merak ediyorum.Ablamın söylemesi uygun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?