taşları çok küçük ondan ucuz galiba
bence de taş küçüldükçe fiyat düşüyor herhalde benim de pek bir bilgim yokTaş arttıkça fiyat düşüyor sanıyordum.
Tek tas en pahalısi olmuyor mu?
Cahilligim için sorry.
Hiç tek taşım olmadı da
Taş arttıkça fiyat düşüyor sanıyordum.
Tek tas en pahalısi olmuyor mu?
Cahilligim için sorry.
Hiç tek taşım olmadı da
bizcede durmuyor acaba kuyumcuyada mı bi sorsak ?Bu model fazla pahali durmuyor fotograf kalitesinden mi bilmiyorum ama pirlanta gibi de durmuyor. Bence bi sorsun esine icine sinmeyen yuzugu yillarca takmak zorunda kalmasin..
öyle tabi ama yinede içine sinsin istiyorAllah başka dert vermesin. Ağız tadıyla huzurla mutlu olsunlar inşallah bunlar önemsiz şeyler bence.
Gercek pirlantanin sertifikasi olur. Kuyumcuya danisin. Belki maddiyatlari buna elvermistir. Karsi tarafi kirmadan degistirelim mi diye sorabilir ablaniz. Bir yuzuk icin kalp kirmaya gerek yok keske soyleselermis size en azindan daha uygun fiyatli modellere bakardiniz...bizcede durmuyor acaba kuyumcuyada mı bi sorsak ?
Evet bizde öyle düşünüyoruz.Ablam anlayışsız biri değil en azından dediğiniz gibi kendi beğendiği olurdu.Gercek pirlantanin sertifikasi olur. Kuyumcuya danisin. Belki maddiyatlari buna elvermistir. Karsi tarafi kirmadan degistirelim mi diye sorabilir ablaniz. Bir yuzuk icin kalp kirmaya gerek yok keske soyleselermis size en azindan daha uygun fiyatli modellere bakardiniz...
Sonra diyelim ki pırlanta çıkmadı cidden gidip siz bana sahte yüzük almışsınız diyecek mi ablanız?bizcede durmuyor acaba kuyumcuyada mı bi sorsak ?
Ablamda ayıp olur diye sormuyo zaten.İçine sinmedi sadece öğrenmek istiyoruzSonra diyelim ki pırlanta çıkmadı cidden gidip siz bana sahte yüzük almışsınız diyecek mi ablanız?
Beni öldürseler yapamam böyle bi sey ayıp bence.Gidip sevgilisiyle bütçelerine uygun alsaydılar keşke aileler maileler karışmadan
http://www.ilgincbirbilgi.com/ilginc-bilgiler/pirlantanin-gercek-oldugu-nasil-anlasilir.htmlbizcede durmuyor acaba kuyumcuyada mı bi sorsak ?
Sanırım dalga geçiyorsun.
5 taş pahalı geldiyse niye 7 taş alsınlar
fotoğraf ekledim ama anlaşılmıyor sanırım.Taşları toplu iğne başı kadar toplasanız belki tek taş ederSanırım dalga geçiyorsun.
5 taş pahalı geldiyse niye 7 taş alsınlar
Ne bilem ne kadar çok taş o kadar mangır diye düşündümaha ben gibi bir cahal daha
Abartma kızfotoğraf ekledim ama anlaşılmıyor sanırım.Taşları toplu iğne başı kadar toplasanız belki tek taş eder
Ne bilem ne kadar çok taş o kadar mangır diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?