Söz yüzüğü

7 taş daha pahalı değil mi ya beş taştan. Gerçi bunlar pırlanta değilse nesi pahalı Allah aşkına. keyfini sürsün. 7 taş yeni çıktı sanırım bir tek taşım var başka da bir şeyim yok. yüzük takmayı sevmiyom zaten.:S

7 taş diye bi şey mi var ilk defa duydum :) yedi besten büyük olduğuna göre daha pahali olması gerekmez mi Gorgusuzlukte son nokta

Pırlanta takmaya karşıyım o yüzden tek taşı da ayni on tasi da aynı benim için

Bu işler nasıl oluyor ben de onu merak ettim.
Gittiler kuyumcuya beğendiler, e alıp çıkmıyorlar mı? Biz sonra gelicez mi diyorlar? Ben olsam seçtiğim yüzüğü de unuturum da ondan soruyorum.

Her şekilde beğenip farklı bir şey çıkınca garip bit durum. Ablanız direk sorsun, merak ettim yoksa benim için problem değil gibisinden. Eş adayına da söylesin, sonra değiştirelim veya maddi duruma bağlı olarak şimdi, ben onlara özeniyorum diye. Ama aileleri çok dahil etmesin, neticede iyi veya kötü hediyedir, laf etmek olmaz.

Ben de aynen bunu yazacaktim

7 tane tas 5 tane tastan daha pahali olmuyor mu??? Ciddi soruyorum.

Son düzenleme:
tek taşı bi yere kadar anlayabiliyorum. kibar duruyor. ama beş tane taş yanyana, sebep? görüntü olarak da çirkin. yedi taşı zaten ilk defa duyuyorum.
Zengin gösteriyorsa demek ki :))
Bir de beş taş ile tek taşı aynı anda aynı parmakta takanlar var, pırlantadan gözlerimiz kamaşıyor

amaç ne? böyle birini görünce sorasım geliyor soramıyorum yani amaç ne cidden?*

amaçsızlar. yeni furyada böyle beştaş ve tektaşı bir takıyor görgü yoksunu genç kızlarımız. halbuki elmas/pırlanta gece takısıdır gündeliğe kullanılmaz. varsa mücevherin kırk yılda bir takarsın. zaten her gün 10 bin tl yi parmaklarında gezdirince nasıl bir haz alıyorlar ben de anlamış değilim. 5 yıllık evliyim bi tane beş taşım var o da eşim zorla almıştı toplasan 10 kere ya taktım ya takmadım düğün dernek bilmem ne. ne kadar gösteriş sever bi millet olduk. borçla veya baba parası ile ev kurarlar/ huzur desen bulunmaz ama o takılar o altınlar muhakkak olacak. modern insanın kendi kendisini mal karşılığı satışı gibi geliyor bana.

bizim bi arkadaşım ustakbel yengesi pırlanta olsun gerçek olsun ama ufacık olsun önemli değil diye pazarlık yapıyodu mesela. ya alamıyosunuz işte damat tarafı da alamıyo minicik taş gösterme merakı neden, aha bu gerçek pırlanta diye.

Aynen
Yani gunluk kiyafetle altin, pirlanta, elmas vb zaten olmaz. Ille de altin takicam derseniz de nazar boncuklu kolye gibi dikkati altina degil motife ceken bir seyler olabilir mesela.
Benim gunluk takilarim Aldo shoes, Zara, Mangodan, gumus olanlar ya So Chic ya da guzel modeller satan bir magaza biliyorum ordan. Bazen de Vog Conceptten internetten aliyorum. Tatil beldelerindeki gumusculeri zaten hic kacirmam :))

Gunluk pirlanta takip insanlari kendime gulduremem, hele o kocaman bilezikler hic olmaz.

7 tasin fotosunu alinti yapan bir Allahin kulu yok mu yav
Bu arada 5 tasi begenmedim cok tipsiz. Taslar dislek karilar gibi ayri ayri duruyor. Bitisikleri daha guzel olur.
Hic 7 tasim olmadi. Tek-3-5 var onlari da kendim aldim kapilar gibi
Bu ne biçim bir benzetme ya? Kendinizde misiniz? Dişlek karılar ne demek? Siz de bir karısınız?! Lafa gelince kadınlardan rahat durun bir şeylere benzetmeyin cart curt ama kendiniz çok iyi yaparsınız bunu! Ayıp ya hu! Ayıp!
Hayır benzetecek başka bir şey bulamadınız mı? Dişlek olmak kötü bir şey mi? Erkeklerden hiç dişlek olan yok mu da dişlek karılar diyorsunuz?!
Ama şimdi çok iyi bahane de bulursunuz ama biraz utanın, ayıp!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…