- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
7 taş daha pahalı değil mi ya beş taştan. Gerçi bunlar pırlanta değilse nesi pahalı Allah aşkına. keyfini sürsün. 7 taş yeni çıktı sanırımbir tek taşım var başka da bir şeyim yok. yüzük takmayı sevmiyom zaten.:S
Demek ki 5 taşın taşları daha büyüktü, 7 taneyi parmağa sığdırabilmek için taşları küçük koydularsaBen de aynen bunu yazacaktim
7 tane tas 5 tane tastan daha pahali olmuyor mu??? Ciddi soruyorum.
Zengin gösteriyorsa demek ki :))tek taşı bi yere kadar anlayabiliyorum. kibar duruyor. ama beş tane taş yanyana, sebep? görüntü olarak da çirkin. yedi taşı zaten ilk defa duyuyorum.
Vay arkadaş, pırlanta yüzük alınmış da 5'ine 7'sine takılıyorlar. Ben tek taşımı evlendikten 2 yıl sonra kendim almıştım. Kimse sormadı zaten ne istersin diye.
Zengin gösteriyorsa demek ki :))
Bir de beş taş ile tek taşı aynı anda aynı parmakta takanlar var, pırlantadan gözlerimiz kamaşıyor
8 yıldan sonra gidip trip atabilir miyim kayınvalideye?Sen maydanoza gitmişsin panpaaaa
amaç ne? böyle birini görünce sorasım geliyor soramıyorum yani amaç ne cidden?*
amaçsızlar. yeni furyada böyle beştaş ve tektaşı bir takıyor görgü yoksunu genç kızlarımız. halbuki elmas/pırlanta gece takısıdır gündeliğe kullanılmaz. varsa mücevherin kırk yılda bir takarsın. zaten her gün 10 bin tl yi parmaklarında gezdirince nasıl bir haz alıyorlar ben de anlamış değilim. 5 yıllık evliyim bi tane beş taşım var o da eşim zorla almıştı toplasan 10 kere ya taktım ya takmadım düğün dernek bilmem ne. ne kadar gösteriş sever bi millet olduk. borçla veya baba parası ile ev kurarlar/ huzur desen bulunmaz ama o takılar o altınlar muhakkak olacak. modern insanın kendi kendisini mal karşılığı satışı gibi geliyor bana.
amaçsızlar. yeni furyada böyle beştaş ve tektaşı bir takıyor görgü yoksunu genç kızlarımız. halbuki elmas/pırlanta gece takısıdır gündeliğe kullanılmaz. varsa mücevherin kırk yılda bir takarsın. zaten her gün 10 bin tl yi parmaklarında gezdirince nasıl bir haz alıyorlar ben de anlamış değilim. 5 yıllık evliyim bi tane beş taşım var o da eşim zorla almıştı toplasan 10 kere ya taktım ya takmadım düğün dernek bilmem ne. ne kadar gösteriş sever bi millet olduk. borçla veya baba parası ile ev kurarlar/ huzur desen bulunmaz ama o takılar o altınlar muhakkak olacak. modern insanın kendi kendisini mal karşılığı satışı gibi geliyor bana.
Bu ne biçim bir benzetme ya? Kendinizde misiniz? Dişlek karılar ne demek? Siz de bir karısınız?! Lafa gelince kadınlardan rahat durun bir şeylere benzetmeyin cart curt ama kendiniz çok iyi yaparsınız bunu! Ayıp ya hu! Ayıp!7 tasin fotosunu alinti yapan bir Allahin kulu yok mu yav
Bu arada 5 tasi begenmedim cok tipsiz. Taslar dislek karilar gibi ayri ayri duruyor. Bitisikleri daha guzel olur.
Hic 7 tasim olmadi. Tek-3-5 var onlari da kendim aldim kapilar gibi
Beş taş tek taş bunlar zevk meselesi.Buradaki sorunumuz ablamın istediğinin olmaması.tek taşı bi yere kadar anlayabiliyorum. kibar duruyor. ama beş tane taş yanyana, sebep? görüntü olarak da çirkin. yedi taşı zaten ilk defa duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?