sözde cocukluk arkadaslarim. yalan.

enbuyukaskimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
193
0
46
- Yurtdışı
cok doluyum ailem bir yandan arkadaslarim bir yandan biktim kurtulmak istiyorum bu cevreden. cocukluk arkadaslarimin herbiri ayri dert, kimi gelir diger arkadaslarimizin dedikodusunu yapar yanimda, kimi kendini benden üstün görür, kimi sinava calismaz kopya ister vermeyince küser -vermem cünkü ya gezip tozmusdur yada arkadaslariyla dedikodumu yapmisdir sinavlardan önce:1: - yada derslerde yardim etmezsen konusmaz seninle -yardim etmem cünkü internette baska islerle ugrastiklari icin-, kimiside herkesi toplar yanina party fln yapar beni cagirmaz :27: ne yapmam gerektigini bilmiyorum. bu okulda son yilim rabbim izin verirse ailemi ikna edip baska bir sehre gidicem okula, bu konu hakkindada yazmistim zaten yine kk biseyer :kkk:
su an evdeyim yalnizim face'imi kapattim millet dügündü alisverisdi derken bi mesaj bile atmiyorlar - cokta umrumda :36:
sorun bendemi bilmiyorum. buraya sadece icimi dökmek icin yazdim son olaylardan sonra.
artik hepsinden sogudum :30:

cok doluyum ailem bir yandan arkadaslarim bir yandan biktim kurtulmak istiyorum bu cevreden. cocukluk arkadaslarimin herbiri ayri dert, kimi gelir diger arkadaslarimizin dedikodusunu yapar yanimda, kimi kendini benden üstün görür, kimi sinava calismaz kopya ister vermeyince küser -vermem cünkü ya gezip tozmusdur yada arkadaslariyla dedikodumu yapmisdir sinavlardan önce:1: - yada derslerde yardim etmezsen konusmaz seninle -yardim etmem cünkü internette baska islerle ugrastiklari icin-, kimiside herkesi toplar yanina party fln yapar beni cagirmaz :27: ne yapmam gerektigini bilmiyorum. bu okulda son yilim rabbim izin verirse ailemi ikna edip baska bir sehre gidicem okula, bu konu hakkindada yazmistim zaten yine kk biseyer :kkk:
su an evdeyim yalnizim face'imi kapattim millet dügündü alisverisdi derken bi mesaj bile atmiyorlar - cokta umrumda :36:
sorun bendemi bilmiyorum. buraya sadece icimi dökmek icin yazdim son olaylardan sonra.
artik hepsinden sogudum :30:

Açıkça sorsanız hani bir yanlış anlaşılma olmuştur o yüzden size uzak duruyorlardır belki de.
Konuşmadan bilinmez ki..

Açıkça sorsanız hani bir yanlış anlaşılma olmuştur o yüzden size uzak duruyorlardır belki de.
Konuşmadan bilinmez ki..

ne olabilirki? ben "hayir" diyemeyenlerdenim. onlar ister ben yaparim, biri cam kenarinda oturmakmi istedi, kalkarim o oturur. parfümlerimden birinimi istedi veririm, abartmiyorum o kadar para vererek hevesle aldigim parfüm sisesi ben kullanmadan bos döner.

kendimi bom bos hissediyorum.
sanki sadece nefes aliyorum.

ne olabilirki? ben "hayir" diyemeyenlerdenim. onlar ister ben yaparim, biri cam kenarinda oturmakmi istedi, kalkarim o oturur. parfümlerimden birinimi istedi veririm, abartmiyorum o kadar para vererek hevesle aldigim parfüm sisesi ben kullanmadan bos döner.

kendimi bom bos hissediyorum.
sanki sadece nefes aliyorum.

O zaman sizi kullanan insanları dert etmeyin bence o zaman.
Şimdi barışsanız sizi sömürmeye devam ederler.

tatlım lıse zamanın da kopya muhabbetlerı bızı de cok gererdı :1: arkadaslar ıle kopya da anlasırdık .derslerı bolusurduk .ornegın ,bır arkadasımın matematıgı ıyı olurdu matematık sınavında tum gorev o'nda olurdu. yanı kopyayı bıze o verırdı .benım de edebıyatım ıyı dıye tum gorev bana duserdı kopyayı ben verırdım .ama bu ısler hıc planlandıgı gıbı gıtmezdı .edebıyat sınavına hazırlanırken geceme gunduze katar calsırdım arkadaslarıma da yardım ederdım .yakalanmaya goze alırdım.ama dıger arkadasım oyle degıldı.anlasmamıza ragmen kagıdına gomulur ıkı koluyla kagıdını saklardı bıze kagıdını gostermezdı .sordugumuzda da; off gıdın basımdan hoca gorucek sımdı sızın yuzunuzden yakalanıcagım derdi.anında satardı sınavda bızı :57: bız kagıdımızı bırbırımızden saklamazdık hıc unutmam onun kagıdını elıme alıp cevaplamıstım bıle ben .zaten en son kagıdını sakladıgı gun bayag bır kıyamet koptu .bır daha da gorusmedık o arkadasımız ıle.sıralarmızı ayrımısrtık .ama sımdı aklıma geldıgınde cok gulerım:1:

eger sız de anlastıgınız halde sınavlarda, kıskanclık yapıp kopya vermıyorsanız o yuzden sıze gıcık olmus olabılırler.

Son düzenleme:
kopya vermemekle en doğrusunu yapıyorsun canım da bu durum ''arkadaşlığı bozar'' gibi görünür. o yüzden sana kıl olabilirler.

bunun dışındasabret kurtulursun üni.ye gidince bu çıkarcı arkadaşlarından.

parfüm şişeni bitirdiler ha inanamıyorum:19:

derdını soylemeyen derman bulamaz canım konusman lazım kendı kendını yıyıcegıne gıt konus onlarla rahatla problemın ne oldugunuda anla

Back
X