- Konu Sahibi enbuyukaskimsensin
cok doluyum ailem bir yandan arkadaslarim bir yandan biktim kurtulmak istiyorum bu cevreden. cocukluk arkadaslarimin herbiri ayri dert, kimi gelir diger arkadaslarimizin dedikodusunu yapar yanimda, kimi kendini benden üstün görür, kimi sinava calismaz kopya ister vermeyince küser -vermem cünkü ya gezip tozmusdur yada arkadaslariyla dedikodumu yapmisdir sinavlardan önce
- yada derslerde yardim etmezsen konusmaz seninle -yardim etmem cünkü internette baska islerle ugrastiklari icin-, kimiside herkesi toplar yanina party fln yapar beni cagirmaz
ne yapmam gerektigini bilmiyorum. bu okulda son yilim rabbim izin verirse ailemi ikna edip baska bir sehre gidicem okula, bu konu hakkindada yazmistim zaten yine kk biseyer 
su an evdeyim yalnizim face'imi kapattim millet dügündü alisverisdi derken bi mesaj bile atmiyorlar - cokta umrumda
sorun bendemi bilmiyorum. buraya sadece icimi dökmek icin yazdim son olaylardan sonra.
artik hepsinden sogudum

su an evdeyim yalnizim face'imi kapattim millet dügündü alisverisdi derken bi mesaj bile atmiyorlar - cokta umrumda

sorun bendemi bilmiyorum. buraya sadece icimi dökmek icin yazdim son olaylardan sonra.
artik hepsinden sogudum