Sözde kadının halinden kadın anlar!

T
Tesekkur ederim canim :) insallah hepimiz saglikla kucagimiza alir saglikla buyuturuz.. valla ben bir dahakine bu kadar sakin davranmam :)

Bende sinir oluyorum böyle tiplere. Lütfen şikayet edin. Kan vermekten eskiden baya korkardım korktugum için azarlandığım bile olmuştu. Yahu insanız ya. Ben anlamıyorum. Nerede burnundan solan kaba saba insan hepsi iş sahibi çalışmak isteyenlerse boşta bekliyor.

Cok haklisin canim hepsi gercekten oyle.. bir yandan diyorum tamam basi kalabalik hergun kac kisinin kanini aliyor kimlerle ugrasiyordur diye ama yok yine de hamilelik baska birsey hele ki benimki cidden zor geciyor mide bulantisi migren ben zor gidiyorum kan vermeye bide o tip insanlarla ugrasiyorum.. ustelik ultrason istiyor benden hayir yani dogum doktoru degilsin ultrasonda neye bakicaksin acaba baksan ne anlayacaksin kaldi ki kimsin benden ispat istiyorsun sen.. yine sinirlendim valla gecmiyor sinirim..

Şikayet edin bence bir de öyle kadın kadını anlamıyor. Burada biri derdini anlatsa önce kadınlarımız vuruyor tekmeyi tokatı. Kaç kere şahit olundu. Eşimle konuşmamız konusunda ne kadar sinir olduğum insan olmuştu örneğin. Kadın kadını anlamıyor yani.

Ya böylelerine canımızı emanet ediyoruz işte. Herkeste bi ego herkeste bı afra tafra. Ulan siz kimsiniz ya çok sinirleniyorum böyle tiplere. Kıyamam size de ah ben olcaktım yanınızdaa

Kıyamam ya.. Bende hamileyken bir yerde sizin yaşadığınıza benzer bir sorun yaşadım ama ben sizin kadar sakin olamadım.. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben hamileydim sürekli kusuyordum kayınvalide ki kendisi de bir kadın niye kusuyon ki bu kadar kesin cocuk da bir sorun var diyordu.Doğum yaptım bir hafta geçti lohusalığın bitti dedi bana ki zaten ben doğum yaptığım gün ayağa kalkmıştım sezaryanli halimle.Onun için dış kapının dış mandalı hastanedeki kadının sizi anlamaması da normal.

Kıyamam ya.. Bende hamileyken bir yerde sizin yaşadığınıza benzer bir sorun yaşadım ama ben sizin kadar sakin olamadım.. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alir buyuturuz.. benim hic halim yoktu valla hem mide hem bas agrisi hem aclik biran once ordan cikmak istedim..

Kiyamam kuzum ya nasil kayinvalideler var okudukca sasiriyorum inanki.. surekli cikarmak kv nin bildiginin aksine cocugun saglikli olduguna isaretmis.. benim kv de hic cikarmamis basi agrimamis ama bana laf etmiyor sagolsun hergun ona geliyorum goruyor halimi.. en yakinlarimiz laf ediyorken bide elin kadini laf edince insanin zoruna gidiyor bende simdi dusunuyorum keske saygimi bozsaydim diye ama halim dermanim yoktu..

Canım benim inşaallah bebeğini kucağına aldığın zaman bunların hepsini unutursun öyle oluyor yani kızım gözümün içine bakınca çektiğim tüm sıkıntıların hiç bir önemi olmuyo:)

Ay kuzum insallah :) o gunler bir gelsin daha ne isterimmm sende insallah saglicakla buyutursun prensesi.. yine de Allah daha sinir bozucu olaylardan sakinsin hepimizi..

Öncelikle kötü bir durum yaşamışsınız ancak kanınızı sizi bekletmeden alacağını söyleyen kişinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece o tahlil için önceden ultrason gerekli olup olmadığını sormuş eşinizin tavrı fevri olmuş daha gerekli olup olmadığının cevabını bile almadan. Sonuçta kanınızda öncelik verilerek alınmış ama kadın olanı başhekime şikayet edebilirsiniz.

Bir kadin olarak soyluyorum, genelleme yapmak da istemem tabiki herkes ayni degildir ama hangi saglik kurumuna gittiysem (ozellikle devlet hastanesi cocuk hastanesi falan) kadin personelden cok erkekler daha guler yuzlu ve anlayisli oluyorlar. Birgun birinin sacini elime dolayacagim da hayirlisi..

Hemen gidip sikayet etseydiniz sonucta sizin onceliginiz var. Saygisiz o kim ki hamile bir kadina hakkini vermiyor bir de sesini yukseltiyor.

Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm. Malesef kadın kadının halinden anlamıyor.. Erkekler daha saygılı, daha hoşgörülü davranıyor.. Bende hamileyim ve hamileliğim riskli geçiyor. Buna rağmen en yakınlarımdan o hassasiyeti göremedim.. Eşimin annesi bir gün bana, amma da canın kıymetliymiş.. Bizim zamanımız da böylemiydi, şöylemiydi diye sıralamaya başladı. Çok da zoruma gitmişti. Normal de duygusal değil de, daha mantıklı düşünen biriyimdir..Duygusallığa yer vermem.. Ama işte insanlar, anlayışsız ve bencilce yaklaşabiliyorlar..
Bence o hemşireyi şikayet etmelisin.. Hatta şikayet edebileceğin her yere şikayet et.. En azından uyarı cezası alır, ona ders olur..

Canim insallah sag salim saglicakla kucagina alirsin bebisini.. yakinlarina hic sıkma canini hicbisey senden onemli degil.. benim kayinvalidem halimi goruyor o yuzden bisey demiyor ki kendi ne kusmus ne basagrisi cekmis.. sadece birgun oyle laf arasinda esim annesinin yaninda dedi canin cok kiymetliymis diye gulerek ilk zamanlarda bende hemen cevabini verdim evet oyle kiymetlidir canim dedim ters bi sekilde oda sustu kaldi.. daha da ne esim ne kv ne de kp hicbisey demiyorlar hep destekler hatta beni.. ama gercekten mide bulantisini da gectim migren beni benden aliyor kimseyi gozum gormuyor valla o yuzden yeri geliyor kendi annem bile uzakta oldugu halde kirici konusuyorum elimde degil yoksa benim annemde konusuyor yok bizim zamanimizda biz tarlada is yapiyorduk bilmem ne valla dedim kimse kusura bakmasin ben kendime ve suan ki sartlara bakarim.. sonucta evde de oturmuyoruz temizlik bulasik camasir utu bitmiyor.. bu yuzden mumkun oldugunca cevap verecek dermanim varsa susturuyorum karsimdakileri..

Cok sinir bozucu bir durum okurken devlet hastanesi sandım bir an bi de özel yani orası.. Önceki hamileliğimde düşük yaptığımda devlete gittim korkudan ağlıyordum. Oradaki yaşlı bir ebe bağırarak herkesin içinde bak altı aylık hamileler var (hiçbir sorunları da yok onların ayrıca)sen daha hareketlenmemiş bebek için ağlıyosun dedi ne farkeder dedim bağırıp itmek geldi içimden ama halim yoktu sancıdan. Saygı ve merhamet çok farklı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…