- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Organize_isler
-
Cumlelerinize inanamadim.Ne duruyorsun ara hemen şikayet et hem hastaneye hem de 182ye. Ben orda ohoooo bir güzel rezalet çıkarırdım kii sorma, başlardım hayırdır evde mi kaldın ondan mı bu sancın? Sen kendini ne sanıyorsun? Senin paranı ben ödüyorum eşşeek gibi de öncelik tanıyacaksın bana vs vs
Bunlar hoş laflar değil tabii ki, söyleme taraftarı da olmam ama kaşınanı kaşımak lazım. Eğer tatlı dil kullanırsan terslerler kendini bir şey sananlar. O yüzden o bir mi bağırdı sen iki bağıracaksın. Hamileye zulm var bu nasıl hastane, bu nasıl insanlık diyeceksin, rezillik çukaracaksın. Yoksa çok beklersin... Hayır bir de 19 haftalık hamilesin, iyi kötü göbeğin çıkmıştır. ne demeye ultrason soruyorlar?
Bence kesinlikle şikayet et. Adını bilmesen de kimin nerde çalıştığı belli zaten.
Kadinin yaptıği çok yanliş o ayrı da ne demek senin parani ben ödüyorum emeğimizin karşılığini aliyoruz aranizda bedava çalişan var mi nedense herkes sağlikçilarin parasini ödüyor bu nedir ya..
Cumlelerinize inanamadim.
Disarida tartismalarda bu cumleleri sarfeden insanlar nasil insanlar diyordum, burda karsilasmis oldum.
Ben 5 aylık bebeğimi birakıp sabahın köründe 1.5 saatlik yol yapıyorum süt iznimi bile kullanamıyorum...sen de babanın hayrına bana maaş veriyorsun..Allah razı olsun..
Kan tahlili ile beraber detaylı USG istenir o yüzden olabilir mi? Hem maaşı çalışıp kazanıyoruz emeğimizle onuda hatırlatayim.
Özel hastanede Afedersiniz ama itden farkımız yok en azından ben çalışırken benim yoktu ve inanin özelde hiç bir hastaya kimsenin bağırdıni görmedim aksine idareciler hastalar bagirirdi. O yüzden bu duruma çok şaşırdım ve kesinlikle haklı ki bayanın yaptığı en yerinde davranış çıkar gider şikayet edersin. Bashekimlige olmadı gelir sağlık Bakanlığını ararsın.Ben de sağlıkçıyım, ben de hastanede çalışıyorum. Ama kimseye böyle muamele yapmıyorum, yapanı da görmedim henüz. Kaldı ki orası özel hastane, bedava yer değil. Bu lafı ben de sevmem ama kimse kusura bakmasın, hak edene de söylemek lazım. Kimse özele gitmezse oradaki personelin maaşı nasıl ödenecek acaba?
Çok pardon??
Nasıl okuyorsunuz yazılanları anlamadım açıkçası. Altına bu tarz lafların benim de hoşuma gitmediğini BELİRTTİM zaten. Senin onun bunun maaşını da ben veriyorum demedim. Orası özel hastane, alınan ücretlerle milletin maaşı ödeniyor, kimse kimseye öylesine para vermiyor yani. Sen 5 aylık bebeğini bırakıp sabahin köründe uzun yol gidiyorsun, peki senden masumane bir şekilde rahatsızlığını belirtip öncelik hakkını kullanmak isteyen kadını bu şekilde azarlayıp hiçe sayıp da insanlık dışı bir şekilde davranıyor musun??
Belli haftalar arasında olan gebelerde istenir bizim hastanede yanlis bilmiyorsanız 18_24 haftalar arasında yapılıyor.Ben de çalışan biriyim, lafım sürekli başka taraflara çekilmiş. Orada kastedilen bu değil. Kimsenin emeğini saygısızlık yapmam, ne şartlar altında para kazanılıyor iyi biliyorum. Ama karşımdakine de o görevli kadının davrandığı gibi asla davranmam. Durduk yere birisi bana o şekilde çıkışırsa da onun yaptığının misli mislini yaparım, umursamam. Demek istediğim oydu biraz da yani. Milletin ekmeğine, emeğine vs laf etmek değil... Kan tahlili ile birlikte her zaman detaylı usg istenmiyor sanırım, ben henüz karşılaşmadım en azından.
Bu söylediğiniz sözü günde en az 5 kere duyuyoruz da sizin maaşinizi biz veriyoruz diye hastalardan özel olsun devlet olsun fark etmiyor halkımız yemiyor içmiyor sağlıkçıların maaşını ödüyor heralde...o kadın çok yanlış davranmış o ayrı bi konu ama insanız belki gergin olduğu sorunu olduğu bi güne denk gelmiş sürekli öyleyse o ayrı..Çok pardon??
Nasıl okuyorsunuz yazılanları anlamadım açıkçası. Altına bu tarz lafların benim de hoşuma gitmediğini BELİRTTİM zaten. Senin onun bunun maaşını da ben veriyorum demedim. Orası özel hastane, alınan ücretlerle milletin maaşı ödeniyor, kimse kimseye öylesine para vermiyor yani. Sen 5 aylık bebeğini bırakıp sabahin köründe uzun yol gidiyorsun, peki senden masumane bir şekilde rahatsızlığını belirtip öncelik hakkını kullanmak isteyen kadını bu şekilde azarlayıp hiçe sayıp da insanlık dışı bir şekilde davranıyor musun??
Benim bi arkadaşım özelde çalışıyordu bi hasta yüzüne tükürmüş hiç bi şey diyemedim kovarlar diye dedi..Özel hastanede Afedersiniz ama itden farkımız yok en azından ben çalışırken benim yoktu ve inanin özelde hiç bir hastaya kimsenin bağırdıni görmedim aksine idareciler hastalar bagirirdi. O yüzden bu duruma çok şaşırdım ve kesinlikle haklı ki bayanın yaptığı en yerinde davranış çıkar gider şikayet edersin. Bashekimlige olmadı gelir sağlık Bakanlığını ararsın.
Bu söylediğiniz sözü günde en az 5 kere duyuyoruz da sizin maaşinizi biz veriyoruz diye hastalardan özel olsun devlet olsun fark etmiyor halkımız yemiyor içmiyor sağlıkçıların maaşını ödüyor heralde...o kadın çok yanlış davranmış o ayrı bi konu ama insanız belki gergin olduğu sorunu olduğu bi güne denk gelmiş sürekli öyleyse o ayrı..
Bu söylediğiniz sözü günde en az 5 kere duyuyoruz da sizin maaşinizi biz veriyoruz diye hastalardan özel olsun devlet olsun fark etmiyor halkımız yemiyor içmiyor sağlıkçıların maaşını ödüyor heralde...o kadın çok yanlış davranmış o ayrı bi konu ama insanız belki gergin olduğu sorunu olduğu bi güne denk gelmiş sürekli öyleyse o ayrı..
Belli haftalar arasında olan gebelerde istenir bizim hastanede yanlis bilmiyorsanız 18_24 haftalar arasında yapılıyor.
Bakın siz haklısınız gidip şikayet edersiniz ama maaşını ben ödüyorum diyemezsiniz sonuçta siz muayenenin karşiliğinda veriyorsunuz o parayı ha sirf çalişanlarin ücreti ödensin diye muayene olmadan para bağişi yapiyorsaniz onu bilemeyecem..Insan hergun nelerle karsiyor nelere sinirleniyor degil mi? Benim de dun sabah o odadan disari cikarken aklimdaki sey ki konumda da yaziyor herhalde tersinden uyandi neyse dedim.. olabilir insanlik hali belki buyuk sorunlari vardir ama geldi gecti iste.. Allah hepimize sabir versin insallah beterinden korusun..
Benim bi arkadaşım özelde çalışıyordu bi hasta yüzüne tükürmüş hiç bi şey diyemedim kovarlar diye dedi..
Bakın siz haklısınız gidip şikayet edersiniz ama maaşını ben ödüyorum diyemezsiniz sonuçta siz muayenenin karşiliğinda veriyorsunuz o parayı ha sirf çalişanlarin ücreti ödensin diye muayene olmadan para bağişi yapiyorsaniz onu bilemeyecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?