Sözde kadının halinden kadın anlar!

Cumlelerinize inanamadim.
Disarida tartismalarda bu cumleleri sarfeden insanlar nasil insanlar diyordum, burda karsilasmis oldum.

Kadinin yaptıği çok yanliş o ayrı da ne demek senin parani ben ödüyorum emeğimizin karşılığini aliyoruz aranizda bedava çalişan var mi nedense herkes sağlikçilarin parasini ödüyor bu nedir ya..

Ben de sağlıkçıyım, ben de hastanede çalışıyorum. Ama kimseye böyle muamele yapmıyorum, yapanı da görmedim henüz. Kaldı ki orası özel hastane, bedava yer değil. Bu lafı ben de sevmem ama kimse kusura bakmasın, hak edene de söylemek lazım. Kimse özele gitmezse oradaki personelin maaşı nasıl ödenecek acaba?

Cumlelerinize inanamadim.
Disarida tartismalarda bu cumleleri sarfeden insanlar nasil insanlar diyordum, burda karsilasmis oldum.

İnanamayacak bir şey yok. Altına da belirttim, hoş laflar değil, kullanma taraftarı da değilim ki hiç kullanmadım. Ama oradaki çalışan nasıl saçma sapan bir şekilde parlıyorsa, hiç hak etmediği halde para verip de muayene olmaya vs gelmiş bir insan da bu şekilde parlayabilir. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani.

Kizlarrr kardeşlerimmmm ablalarimmmmm konu coook farkli yerlere gitmis her yorumu okudum ve bugun telefonla sikayette bulundum ama isinden olsun diye degil sadece uyarilsin diye ve telefonda da dedim belki tersinden uyanmistir baska problemleri vardir ama bende gercekten iyi degildim diye.. kimse kovulmasin tabikide ama sadece birazcik daha dikkatli olunsun.. inanin her insan kendi yasadigini biliyor ve o an hastaysa veya cani yaniyorsa baska birsey dusunmuuor.. herkes kendi yorumunda hakli cunku herkesin yasadigi birseyler var mutlaka.. saglikci olan arkadaslar veya calisan herkes tabiki emegiyle kazaniyor ama gunumuz de ki ozel hastanelerde maaslarinda bir kurusta olsa hakkimiz mutlaka geciyor kimi arkadaslar bunu ima etmis bizim sayemizde maas aliyor diye.. bu ulke de ne yazik ki hic alakamiz olmadigi sehirdeki insana bile hakkimiz geciyor ama bu konular siyasi oldugu icin dallanip budaklandirmaya gerek yok..

Herkese tekrar her yorumu icin tesekkur ederimm iyiki varsiniz kk bayanlari :)

Ben 5 aylık bebeğimi birakıp sabahın köründe 1.5 saatlik yol yapıyorum süt iznimi bile kullanamıyorum...sen de babanın hayrına bana maaş veriyorsun..Allah razı olsun..

Çok pardon??
Nasıl okuyorsunuz yazılanları anlamadım açıkçası. Altına bu tarz lafların benim de hoşuma gitmediğini BELİRTTİM zaten. Senin onun bunun maaşını da ben veriyorum demedim. Orası özel hastane, alınan ücretlerle milletin maaşı ödeniyor, kimse kimseye öylesine para vermiyor yani. Sen 5 aylık bebeğini bırakıp sabahin köründe uzun yol gidiyorsun, peki senden masumane bir şekilde rahatsızlığını belirtip öncelik hakkını kullanmak isteyen kadını bu şekilde azarlayıp hiçe sayıp da insanlık dışı bir şekilde davranıyor musun??

Kan tahlili ile beraber detaylı USG istenir o yüzden olabilir mi? Hem maaşı çalışıp kazanıyoruz emeğimizle onuda hatırlatayim.

Ben de çalışan biriyim, lafım sürekli başka taraflara çekilmiş. Orada kastedilen bu değil. Kimsenin emeğini saygısızlık yapmam, ne şartlar altında para kazanılıyor iyi biliyorum. Ama karşımdakine de o görevli kadının davrandığı gibi asla davranmam. Durduk yere birisi bana o şekilde çıkışırsa da onun yaptığının misli mislini yaparım, umursamam. Demek istediğim oydu biraz da yani. Milletin ekmeğine, emeğine vs laf etmek değil... Kan tahlili ile birlikte her zaman detaylı usg istenmiyor sanırım, ben henüz karşılaşmadım en azından.

Özel hastanede Afedersiniz ama itden farkımız yok en azından ben çalışırken benim yoktu ve inanin özelde hiç bir hastaya kimsenin bağırdıni görmedim aksine idareciler hastalar bagirirdi. O yüzden bu duruma çok şaşırdım ve kesinlikle haklı ki bayanın yaptığı en yerinde davranış çıkar gider şikayet edersin. Bashekimlige olmadı gelir sağlık Bakanlığını ararsın.

Canim ben seni anladim bos yere tartisma cikmasin :) iste her animiz her animizi tutmuyor bazen bir yorumu bile ters algilarken bazen aa ben nasil boyle cevap vermisim ya da şöyle dusunmemisim diyoruz.. olan oldu artik daha kotusunden korusun Allah.. Inanamiyorum diyen arkadasimiz da kendi adina hakli belki tepkiyi buyuk gormustur ama kimse art niyetle yazmiyor.. bos yere gerilmeyen mesajlar yuzunden :) :*

Belli haftalar arasında olan gebelerde istenir bizim hastanede yanlis bilmiyorsanız 18_24 haftalar arasında yapılıyor.

Bu söylediğiniz sözü günde en az 5 kere duyuyoruz da sizin maaşinizi biz veriyoruz diye hastalardan özel olsun devlet olsun fark etmiyor halkımız yemiyor içmiyor sağlıkçıların maaşını ödüyor heralde...o kadın çok yanlış davranmış o ayrı bi konu ama insanız belki gergin olduğu sorunu olduğu bi güne denk gelmiş sürekli öyleyse o ayrı..

Benim bi arkadaşım özelde çalışıyordu bi hasta yüzüne tükürmüş hiç bi şey diyemedim kovarlar diye dedi..

Insan hergun nelerle karsiyor nelere sinirleniyor degil mi? Benim de dun sabah o odadan disari cikarken aklimdaki sey ki konumda da yaziyor herhalde tersinden uyandi neyse dedim.. olabilir insanlik hali belki buyuk sorunlari vardir ama geldi gecti iste.. Allah hepimize sabir versin insallah beterinden korusun..

Öyle tabii, ben zaten o lafı söyle ya da söylerim vs anlamda kullanmadım. O lafı kendim de çok duyduğum için aklıma ilk gelenlerden oldu, devamında da vs vs şeklinde yazdım. Yani örnekti sadece. Halka bakacak olursan her şey onlar ödüyor. Aile bakanlığında çalışırken de yok yete maaşını ben ödüyorum senin diyen oluyordu, şimdi sağlık bakanlığındayım halen de oluyor. Sinirlendim mi çok şey söylerim ama en çok dikkat ettiğim şey karşı tarafa hakaret etmemektir. Gergin olduğu bir gün olabilir o kadının da ama en azından yalandan da olsa gelip özür dilemes lazımdı. Kusura bakmayın bugün çok yoğun vs diyebilirdi.

Belli haftalar arasında olan gebelerde istenir bizim hastanede yanlis bilmiyorsanız 18_24 haftalar arasında yapılıyor.

Benden istemediler de benim yazılandan anladığım daha çok ispat niteliğinde olduğu şeklindeydi zaten.

Ne kadar anlayisizlar keşke şikayet etsecidin yüksek sesle konuşma nedir bence şikayeti hak etmiş canım ayıp insanlarda tahammülsüzlük saygısızlık anlayissizlik hat safhada resmen

Bakın siz haklısınız gidip şikayet edersiniz ama maaşını ben ödüyorum diyemezsiniz sonuçta siz muayenenin karşiliğinda veriyorsunuz o parayı ha sirf çalişanlarin ücreti ödensin diye muayene olmadan para bağişi yapiyorsaniz onu bilemeyecem..

Benim bi arkadaşım özelde çalışıyordu bi hasta yüzüne tükürmüş hiç bi şey diyemedim kovarlar diye dedi..

Bu sadece özelde olmuyor ne yazık ki. Çalıştığım kamu hastanesinde adamın biri temizlikçiye tokat atmış, sebep de temizlikçinin kusan çocuğun annesine çocuk madem hastaydı neden poşet istemediniz vs tarzında cümle kurması. Sonuç temizlikçi azarlandı ve görev yeri değişti. Çocuğun anasına da babasına da bir şey olmadı. Özelde de kuş kadar maaşa çalıştırıp her işi yaptırıyorlar zaten. Ablamın 48 saat aralıksız çalışıp da peşine verilmesi gereken izinlerinin verilmediği çoktur mesela.

Simdi detaya girersek eger burda cook konusulur ve yorumlar farkli yerlere cekilir siyasete bile doner olay.. Ben sikayet ederim evet ama maasini da ben veriyorum diyebilirim ki diyorum da bakin kastim tum maas veya saglikcilarin tumunden bahsetmiyorum kaldi ki gittigim hastanede ucret odedim ama muayene olmadim sadece tahlil parasi odedim direk kan bolumune gittim.. yani ben isin bu kisminda degilim ben devlete duzenli vergi oduyorsam bu ulke de bir cok kuruma veya devlete veya ona buna bir sekilde hakkim geciyor.. 1 kurus dahi olsa yada 1 kurustan bile az olsa hakkim geciyor mu evet vergi odeyen herkesin geciyor kimisi sagliga kimisi hazineye kimisi elektrik suya vs vs ama gunumuz Turkiyesinde en cok sagliga gidiyor. Bende takdir edersiniz ki kendi adima birseyleri biliyorum arastiriyorum ilgileniyorum ki oyle cevap veriyorum.. Belki işim belki ilgi alanim vergilerdir :)
Bu yuzden herkes kendi adina hakli bence.. tesekkur ederim yorumlarin icin Allah hepimize once saglik sonra sabir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…