- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Organize_isler
-
Öncelikle kötü bir durum yaşamışsınız ancak kanınızı sizi bekletmeden alacağını söyleyen kişinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece o tahlil için önceden ultrason gerekli olup olmadığını sormuş eşinizin tavrı fevri olmuş daha gerekli olup olmadığının cevabını bile almadan. Sonuçta kanınızda öncelik verilerek alınmış ama kadın olanı başhekime şikayet edebilirsiniz.
Cok sinir bozucu bir durum okurken devlet hastanesi sandım bir an bi de özel yani orası.. Önceki hamileliğimde düşük yaptığımda devlete gittim korkudan ağlıyordum. Oradaki yaşlı bir ebe bağırarak herkesin içinde bak altı aylık hamileler var (hiçbir sorunları da yok onların ayrıca)sen daha hareketlenmemiş bebek için ağlıyosun dedi ne farkeder dedim bağırıp itmek geldi içimden ama halim yoktu sancıdan. Saygı ve merhamet çok farklı şeyler.
şikayet edin.
Valla sen bana yorum yapmasaydin ozelden yazacaktim :) alismisim senin yorumlarini gormeye okumaya.. bugun telefonla sikayet ettim artik hayirlisi olsun..
umarım iyi sonuçlanır.
benim de kardeşim engelli. bi günden bi güne hastanede öncelik tanıdıklarını bilmem. seni anlıyorum o yüzden. kaldı ki hamileliğin zor geçmese bile o an tok olsan bile önceliğin var, o kısımları açıklamana bile gerek yok. hamilesin, nokta, önceliğin var işte.
Bazı kadınlar özellikle sağlık personeli hamileliği bizim hastalık gibi gördüğümüzü nazlandığımızı falan düşünüyor bence.
Sizin öncelik sıranız var kaldı ki kan almak kaç dk sürüyor insanlar da anlayışla karşılardı.
Ben geçen sağlık ocağına gittim önümde de 2 kişi mi ne vardı doktorun yanına girecektim oradaki ebe bana senin beklemene gerek yok sen gebesin dedi mesela.
Sagol canim insallah.. kardesin icin de oncelik vermemeleri baska bir ayip Allah once saglik sonra sabir versin insallah.. yine de Allah beterinden korusun
Çok haklısın gerçekten ben de doktora rapor almaya gitmiştim mide bulantısı için sekreter beni azarlamıştı ona ne oluyorsa.Ah kuzum ne nazi inan ben kafami kaldiramiyorum hastaliktan valla kim ne dusunurse dusunsun umrumda degil artik bende daha oncekilerde hep sirami bekledim sadece bu defa daha kotuyum diye istekte bulundum ama olan sinirlerime oldu.. sonra doktora gidiyoruz ultrasonda bakiyor cocugun surati asik annesi stress sinir mi yapiyorsun diyor.. valla ne diyeyim kuzummm sabirrrr...
Var böyle bi kaç tane. Hemen gdip şikayet edin acımayın. babasının yeriymiş gbi davranmalarından gına geldi artık.. şilayet ederseniz dikkate alırlar emin olun kendinizi ezdirmeyin lütfen.
özel hastaneymiş hemde hizmet sektöründe güleryüzlülük esastrır.. şikayet etmeliydiniz
Kadinin yaptıği çok yanliş o ayrı da ne demek senin parani ben ödüyorum emeğimizin karşılığini aliyoruz aranizda bedava çalişan var mi nedense herkes sağlikçilarin parasini ödüyor bu nedir ya..Ne duruyorsun ara hemen şikayet et hem hastaneye hem de 182ye. Ben orda ohoooo bir güzel rezalet çıkarırdım kii sorma, başlardım hayırdır evde mi kaldın ondan mı bu sancın? Sen kendini ne sanıyorsun? Senin paranı ben ödüyorum eşşeek gibi de öncelik tanıyacaksın bana vs vs
Bunlar hoş laflar değil tabii ki, söyleme taraftarı da olmam ama kaşınanı kaşımak lazım. Eğer tatlı dil kullanırsan terslerler kendini bir şey sananlar. O yüzden o bir mi bağırdı sen iki bağıracaksın. Hamileye zulm var bu nasıl hastane, bu nasıl insanlık diyeceksin, rezillik çukaracaksın. Yoksa çok beklersin... Hayır bir de 19 haftalık hamilesin, iyi kötü göbeğin çıkmıştır. ne demeye ultrason soruyorlar?
Bence kesinlikle şikayet et. Adını bilmesen de kimin nerde çalıştığı belli zaten.
Kan tahlili ile beraber detaylı USG istenir o yüzden olabilir mi? Hem maaşı çalışıp kazanıyoruz emeğimizle onuda hatırlatayim.Ne duruyorsun ara hemen şikayet et hem hastaneye hem de 182ye. Ben orda ohoooo bir güzel rezalet çıkarırdım kii sorma, başlardım hayırdır evde mi kaldın ondan mı bu sancın? Sen kendini ne sanıyorsun? Senin paranı ben ödüyorum eşşeek gibi de öncelik tanıyacaksın bana vs vs
Bunlar hoş laflar değil tabii ki, söyleme taraftarı da olmam ama kaşınanı kaşımak lazım. Eğer tatlı dil kullanırsan terslerler kendini bir şey sananlar. O yüzden o bir mi bağırdı sen iki bağıracaksın. Hamileye zulm var bu nasıl hastane, bu nasıl insanlık diyeceksin, rezillik çukaracaksın. Yoksa çok beklersin... Hayır bir de 19 haftalık hamilesin, iyi kötü göbeğin çıkmıştır. ne demeye ultrason soruyorlar?
Bence kesinlikle şikayet et. Adını bilmesen de kimin nerde çalıştığı belli zaten.
Ben 5 aylık bebeğimi birakıp sabahın köründe 1.5 saatlik yol yapıyorum süt iznimi bile kullanamıyorum...sen de babanın hayrına bana maaş veriyorsun..Allah razı olsun..Ne duruyorsun ara hemen şikayet et hem hastaneye hem de 182ye. Ben orda ohoooo bir güzel rezalet çıkarırdım kii sorma, başlardım hayırdır evde mi kaldın ondan mı bu sancın? Sen kendini ne sanıyorsun? Senin paranı ben ödüyorum eşşeek gibi de öncelik tanıyacaksın bana vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?