Sözde kadının halinden kadın anlar!

Kuzum orda daha once de ayni tahlili yaptirdik iki kere hic istemediler hadi diyelim lazimdi neden oncekiler eksik is yapti.. veya suan lazim degildi kadin yokusa surdu isi diyelim getirsem ultrasonu kadin ne anlayacak yani kadin dogumcu degil sonucta.. ayrica yaptigi tahlil kan uyusmazligi ile ilgili ultrason ne alaki :/ kafam karisti dun baya.. neyse sonucta bugun telefonla sikayette bulundum kadin hakkinda..

Allah sabir versin canim sana da.. malesef oyleler devleti ozeli yok aslinda isin ama devlet yerine ozeli tercih ettik isimiz cabuk hallolsun esim ise yetisecek diye ama olanlar oldu iste.. Allahim hepimize saglik sabir merhamet versin..

Valla sen bana yorum yapmasaydin ozelden yazacaktim :) alismisim senin yorumlarini gormeye okumaya.. bugun telefonla sikayet ettim artik hayirlisi olsun..

umarım iyi sonuçlanır.

benim de kardeşim engelli. bi günden bi güne hastanede öncelik tanıdıklarını bilmem. seni anlıyorum o yüzden. kaldı ki hamileliğin zor geçmese bile o an tok olsan bile önceliğin var, o kısımları açıklamana bile gerek yok. hamilesin, nokta, önceliğin var işte.

Bazı kadınlar özellikle sağlık personeli hamileliği bizim hastalık gibi gördüğümüzü nazlandığımızı falan düşünüyor bence.
Sizin öncelik sıranız var kaldı ki kan almak kaç dk sürüyor insanlar da anlayışla karşılardı.
Ben geçen sağlık ocağına gittim önümde de 2 kişi mi ne vardı doktorun yanına girecektim oradaki ebe bana senin beklemene gerek yok sen gebesin dedi mesela.

Sagol canim insallah.. kardesin icin de oncelik vermemeleri baska bir ayip Allah once saglik sonra sabir versin insallah.. yine de Allah beterinden korusun

Ah kuzum ne nazi inan ben kafami kaldiramiyorum hastaliktan valla kim ne dusunurse dusunsun umrumda degil artik bende daha oncekilerde hep sirami bekledim sadece bu defa daha kotuyum diye istekte bulundum ama olan sinirlerime oldu.. sonra doktora gidiyoruz ultrasonda bakiyor cocugun surati asik annesi stress sinir mi yapiyorsun diyor.. valla ne diyeyim kuzummm sabirrrr...

Çok haklısın gerçekten ben de doktora rapor almaya gitmiştim mide bulantısı için sekreter beni azarlamıştı ona ne oluyorsa.
Bazı personeller hastaneyi kendilerinin zannediyorlar.

Var böyle bi kaç tane. Hemen gdip şikayet edin acımayın. babasının yeriymiş gbi davranmalarından gına geldi artık.. şilayet ederseniz dikkate alırlar emin olun kendinizi ezdirmeyin lütfen.

özel hastaneymiş hemde hizmet sektöründe güleryüzlülük esastrır.. şikayet etmeliydiniz

Hamileyim apandisit ameliyatı oldum.Genel cerrahi servisinde yer yok diye nefroloji servisinde yatirdilar.Hemsireler ters.Bir sey soruyorsun nefroloji hastasi degilsiniz genel cerrahi katina çıkın diyolar.Tansiyonum düştü hemşire çağır dedim eşime hemsire yok ortada.Kontrol vakti geldi tansiyonu düşük dedi diger hemsire ayaklarını kaldiralim mi dedi digerine gerek yok dedi tersledi digerini.Taktiklari serum kolumu mahvetti agridan ölüyor haldeyim ameliyata dayandin buna da birazcik dayan deyip terslendi ustune serumu cikartan stajyer kapagi düşürdü yerden aldırdı eşime tekrar koluma taktı eşim deliye döndü.Ya anlatılmaz yaşanır.Rezillik...

ah onu öyle bir yerin dibine sokardım ki ben olsam eşime gerek kalmazdı...

ah cnm cok sakin kalmissin tabi hamelelik obulantilar cok zor bilirim ah ben olcaktim o kadini varya yerin dibine sokar orda birakirdim.hastane ismi ver sikayet edelim de kovulsun pislik...

Bugün hastane personeli gebe bir arkadasa öncelik verdim diye şikayet edildim hastaların içinde etmediği laf kalmadı çocuğu huzursuz olmuş öncelik onunmus. Kardeşim hastanede yatarken (çok onemli ameliyat gecirdi)nöbet ayarlayamadim ve izin vermediler diye aklım onda olmasına rağmen acilde çalıştım güleryüz göstermedim diye yine şikayet edildim. Bir teyze ye (sadece grip) öncelik vermedim diye(diğer tarafta çok daha acil hasta varken ) bastonuyla vurdu anlatsam roman olur. Evet bu konuda siz haklısınız b agirmasi çok çok yanlış ben yorumlara cevap olarak yazdım. Her türlü insanla uğraşırken birde sosyal medyada yok sacindan tutmak yok rezil etmek nasıl kelimeler bunlar ya gidin 182 arayın şikayet edin.

Kadinin yaptıği çok yanliş o ayrı da ne demek senin parani ben ödüyorum emeğimizin karşılığini aliyoruz aranizda bedava çalişan var mi nedense herkes sağlikçilarin parasini ödüyor bu nedir ya..

Kan tahlili ile beraber detaylı USG istenir o yüzden olabilir mi? Hem maaşı çalışıp kazanıyoruz emeğimizle onuda hatırlatayim.

tamam her çeşit hasta var insanla ugrasmak kolay degıl de
para kolay kazanılmıyor, sevmıyosan sabrın yoksa yapma bu işi.
işe ihtiyacı olan cok insan var. sen az bile tepki vermişsin ben de susmazdım kusura bakmasın.
önemli olan senın ve yavrunun iyi olması. hayırlısıyla kucagına al ınsallah
hamılelgımn boyunca hep dua ettm dogum anında iyi doktorlar hemsılereler hastabakıcılarla karsılasayım die:)

Ben 5 aylık bebeğimi birakıp sabahın köründe 1.5 saatlik yol yapıyorum süt iznimi bile kullanamıyorum...sen de babanın hayrına bana maaş veriyorsun..Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…