- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Sevip sevmediğimi bilmiyorum ama seven insan benim gibi olmaz kesinlikle bunu biliyorum. Ne yapmaya çalışıyorum inanın bende bilmiyorum. Bazen kendime neden bu eziyeti çektiriyorum diyorum. Bazen belki sevebilrim hiç şans tanımadın diyorum bıktım bende bu saçma düşüncelerden kestirip atmak en kolayı şu durumda o zamanda karşımdaki insanı yarı yolda bırakmış duygularını hiçe saymış olacağım
İyin olmasi yeterli değil birini sevmek için
Hislerin olması gerek
Keske kalbimiz beynimizi dinlese biraz:)
Kendime bile itiraf edememiştim ondan ciddi anlamda hoşlanıp hoşlanmadığımı. Bu kadar iyi bi insanı nasıl olurda sevemezdim... Böyle diyordum.Bu sorunlarinizi sozlenmeden once kimseye duyrulmadan cozecektiniz. Simdi en iyisi guzelce dusunun onu gercekten birakmak istiyor muyum ? Onu baskasina birakmak istiyor muyum? Kendim baskasiyla evlenmeyi goze alabiliyor muyum? Bunlara evet diyorsan kesinlikle sevmiyorsun. Kendine iskence yapma boyle evlensen bile mutlu olamazsin. Karsindaki kisiye de hakkin yok bunu yasatmaya. Her sey evlenmeden bitsin eger evet diyebiliyorsan sordugum sorulara.
Hayır hiç samimi değiliz. Olamıyoruz. Sıcaklık zaten hiç olmadı. Elimi tutmuyor namahrem diyor. Sen benden ayrılırsan vicdan azabı duymak istemiyorum diyor. Muhafazakar kendisi bende öyleyimdi. Ama Ben çok karşı değilim sözlü insanlara bişey demem el ele tutşmalarına yani. Biz sadece oturup konuşuyor vakit geçiriyorduk birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Peki görüstügünüz zamanlar neler yaptınız? Hic elinizi tutdumu? Yüzünü oksadımı? Öptümü? .. Neler his ettin? Yoksa sadece oturup konustunuz mu?
Karakter olarak ilgimi çekmişti ama dış görünüş olarak çok çekmedi.Yalnız kalmaktan ve evlenememekten korkuyorsun ama şu durumda da yalnızsın zaten. Koca bi gün hiç konuşmadan geçirmek ne demek?
Adam ilgini çekse belki zamanla severdin ama sen hiç etkilenmemişsin. Adamın hakkına girme.
Bi türlü karar veremiyorum işte ikiside sanki eşit gibi. Çok zor durumdayım. Bende istemiyorum acı çeksin. Sonu hüsran olsun. Zaten sözlendikten sonra geri tepti bende yoksa gayet normaldi ben sıcak davranıyordum herşey iyiyidi ama ne zaman ki yüzüğü taktım dank etti. Acaba demeye başladım. Ondan öncesinden ondan daha iyisini bulamayacağımı düşünüyodum.Terazinin bir kefesine mantığını diğerine kalbini koy hangisi ağır gelirse onu yap. Ama adil olamıyorsan güvendigin birine anlat fikrini al. Ama kısa zamanda karar ver. O adama da yazık. O da şimdi sözlendim diyor.
Mantık evlılıgı bıle olmaz mutsuzsun ve bıle bıle sozlendın bızdende evlen aman ne olcak dememızımı beklıyosun adamada yazık
Evet bile bile yaptım.
Ama geri dönemiyorumda üzülüyorum hem ona hem kendime. O kadar iyi bi insan ki.
Hayır hiç samimi değiliz. Olamıyoruz. Sıcaklık zaten hiç olmadı. Elimi tutmuyor namahrem diyor. Sen benden ayrılırsan vicdan azabı duymak istemiyorum diyor. Muhafazakar kendisi bende öyleyimdi. Ama Ben çok karşı değilim sözlü insanlara bişey demem el ele tutşmalarına yani. Biz sadece oturup konuşuyor vakit geçiriyorduk birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.
İyi insan mutluluk getiriyor mu acaba hayata 1 kere geliyoruz Mutlu değilseniz ayrılın sonra evlendiğimizde boşanmak o kadar kolay olmayacaktır diye dusunuyorum.Merhabalar KK üyeleri!
Lütfen okuyun .. Uzun oldu biraz ama beni kimse anlamıyor...
3 aydır sözlüyüm ama bunu bi türlü kabullenemedim. İnternette dil öğrenirken tanıştık uzaktan çok iyiyidi tam aradığım özellikleri bulmuştum mutluydum. Ama onu ilk gördüğümde etkilenmedim. Bu arada yaşım 28. İlk görüşte aşkı aramıyorum tabi ki belki Isınırım diye devam ettim. Bazen hoşuma gidiyordu bazen yüzüne bile bakasım gelmiyordu. Ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Haliyle çok sık görüşme gerçekleşmedi. Ve 1-2 ay görüştükten sonra askere gitti. Geldi görüştük o zamanda etkilenmedim yani ısınamadım ama çok iyi düzgün karakterde ne bileyim ısınırım diye düşündüm. Neyse ailesiyle geldiklerinde ailesinden hiç hoşlanmadım. ( yaşadığım yerde türk yok o yüzden birileriyle tanışma imkanım hiç yok tatilde falanda böyle bi fırsat doğmuyor bu kadar iyi bi insan bi daha bulamam diye düşündüm). Kabul ettim. Söz yaptık ama bende değişme kötü yönde oldu. Hissizleştim. En son görüştüğümüzde gün boyu hiç konuşmadan zaman geçirdik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece ilk zamanlarda buluştuğumda göLerinde pırıltı gördüm o kadar. Bi umut vardı içimde. Değer veriyor kıymet biliyor. Mantığımla kalbim arasında kaldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Çok mutsuzum.
Ben düşünmedim bunu ama ailem baskı yapıyor artık evlen evlen git yuvanı kur vs.İyi olabılır bu evlılık ıcın yeterlımı senınde hayatın zıyan olucak belkı 2,3 ay surcek belkı kucagında bır cocukla kalıcaksın zorlamakla olmaz yasım geldı evlenıcem dıye sakın dusunme yazık edersın hem adama hem kendıne
Evet zor bende aynı fikirdeyim. Bitireyim kurtulayım diyorum bazen. Ama yanlış yapmaktan yanlış karar vermekten korkuyorum.Siz tanısmanın en önemli kısmına hic yasamamıssınız malesef. Zaten begenmemissin cocugu. Seninki mantık evliligi bile olmuyor. Mantık dediginde, en azından erkegi görürsün bakarsın yakısıklı mı diye tanısmadan önce. Isi nedir neler yapar ögrenirsin. Adam Türkiyede yasıyor yani burdada mantık yok.
Sizin sartlarda isin icinde ask sevgi olsa bile zor. Sonucta farklı ülkelerdesiniz. Bence cocugu hic ugrastırma ikiniz icinde en iyisi.
Evet tabi ki iyi olmak yeterli değil. Şundan korkuyorum başka beğendiğim bi insanda kötü karalterli olursa başımı duvarlara vururum diye çok korkuyorum. Bu düşünceler ayrılmama engel olanİyi insan mutluluk getiriyor mu acaba hayata 1 kere geliyoruz Mutlu değilseniz ayrılın sonra evlendiğimizde boşanmak o kadar kolay olmayacaktır diye dusunuyorum.
Evlilik karşınızdakinin iyiliğine ya da sizin deyiminizle kötülüğüne bakılarak karar verilebilecek bisi degil bence. Yanı ben mantıksal düşünmezdim. Kalbimi dinlerdim. Cunku bir kez kalbinizi dinlemezseniz bence asil o zaman pişman olursunuz. Tabiki bence yanı bu hayat sizin Allah kolaylık versin Mutlu olursunuz insallah.Evet zor bende aynı fikirdeyim. Bitireyim kurtulayım diyorum bazen. Ama yanlış yapmaktan yanlış karar vermekten korkuyorum.
Evet tabi ki iyi olmak yeterli değil. Şundan korkuyorum başka beğendiğim bi insanda kötü karalterli olursa başımı duvarlara vururum diye çok korkuyorum. Bu düşünceler ayrılmama engel olan
Ben düşünmedim bunu ama ailem baskı yapıyor artık evlen evlen git yuvanı kur vs.
Zorlamakla olmuyor evet. Kendimi suçlu hissediyorum. Neden bu duruma getirdim diye
Valla bende artık bilmiyorum ne yapacağımı. En doğrusu bu durumda heralde bırakmak olacak. Çünkü net hiç bi duygu yok elimde.Evlilik karşınızdakinin iyiliğine ya da sizin deyiminizle kötülüğüne bakılarak karar verilebilecek bisi degil bence. Yanı ben mantıksal düşünmezdim. Kalbimi dinlerdim. Cunku bir kez kalbinizi dinlemezseniz bence asil o zaman pişman olursunuz. Tabiki bence yanı bu hayat sizin Allah kolaylık versin Mutlu olursunuz insallah.
Sorun zaten kararsızlığım ne istediğimi bilmeyişim. Ne yapacağımı bilmeyişim!Al karsına konus ben 32 yasındayım bır kere ne annem be babam evlen demedı evlenceksın sen buraya gelsen sevmedıgın bır adamla nasıl yapıcaksın onu oraya alsan soguk davranınca o senı bırakıcak gercekten bır karar ver uygula evdekıler zorla evlendırcek degılya burda hergun neler okuyoruz
İşte bende uzatıyorum biraz daha acaba olur mu bişeyler değişir mi diyeperi068 o zaman bıraz daha sozlu kal bemen evlenme bıraz daha tanımaya bak Allah yardımcın olsun umarım dogru bır karar verırsım bır laf var en kotü karar kararsızlıktan ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?