Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

O zaman sizin sonunuz ya ayrılık ya büyük aşk tutku ...

Bakın ben haksızlık yapmadım ona karşı ısınamadığımı başından beri biliyor ve ben bunu sık sık söylüyordum. O buna razı olmuştu yani benim sevebilme ihtimalimi göze alarak bu ilişki devam etti.
Ben yine söyleyim okumamışsınızdır; eğer notmal bi ilişkideki gibi görüşme şansım olsaydı onunla duygularımın netleşeceğini düşünüyorum. Böyle uzaktan tabi ki ısınamadım. Takdir edersiniz ki bu normal bi ilişki düzeyinde ve şartlarında değil. Benim duygularımda şekillenemedi bu durumda.
Ben bu ilişkiye bitirmek niyetiyle elbette başlamadım kim ister ki ayrılmak bile bana zor geliyor
Dediğim gibi belki daha çok vakit geçirebilseydik daha çok tanıma şansım olsydı ısınabilirdim belki de. Ben bu yüzden bu kadar kararsız kaldım

Sizin durumunuza benzer bir surumu benim arkadaşım yaşıyor, yani oğlan seviyor ama kız emin değil duygularından... Şu an gerçek anlamda sevgili olmaya çok yakın onlar :) eğer sizde biraz zaman geçirirseniz netliğe kavuşur, yani onunla zaman geçirdikçe ya onu sevip bağlanacaksınız yada ondan iyice soğuyacaksınız...

İşte maalesef vakit geçirme şansımız yok ülkeler farklı. Dediğim gibi bende vakit geçirebilirsem duygularımdan emin olabileceğimi düşünüyorum...

Benzer bi durumdan dolayi yara aldigim icin bu konuda biraz hassas davrandim kusura bakmayin.
Arkadasim valla bu isin matematigi yok sevemiyorsan ayril kendine eziyet etme sonra daha cok uzulursun.O adamin durumunu tahmin edebiliyorum agzindan cikicak bi laf icin nelerini verebilir belki de cok zor.
Belki birkac ay uzulursunuz ikinizde ama sonra normale doner hersey hayirlisiyla

Bu durumua gerçekten getirmek istemezdim Ben kimsenin ahını almak istemem.
Üzülüyorum çok üzülüyorum neden olmuyor diye. İnsanın elinde olmayan şeyler maalesef zorla hiç bişey olmuyor.
Ee insan diyor insanın kalbi kimseye ısınmazmı ya nasıl bir kalp. Allah hayırlısını versin inşallah

Sizin konunuzdan önce okuduğum konu neydi biliyor musunuz?
sizin gibi severek olmasa da karsi taraf
cok saygili oldugu icin evlenen, sonra o saygili kocasinin tecavuzune ugrayan, bosanmak istediginde önce bagrip cagrip sonra dava acan kocasını anlatan kadinin konusuydu.

Sevmediginiz adamla her gece ayni yataga gireceksiniz, istemediginiz zamanlar olacak ve size dokundugunda kendinizi kotu hissedeceksiniz. Sonunuz kotu bitmeden baslangicinizi dogru yapin. Dediginiz gibi hayirlisi olsun ama gercekci olun. Bugün 1 şey gözünüze batiyorsa yarin 10 şeyi batacak

canim uzakta oldugunuz icin muhtemelen ısınamadin.Sen bi risk almisin ve zar atmisin belki olur hesabina kumar oynamisin.Bencillik bu biraz evet ama herkes hata yapar.
Muhtemelen senin icin yaptiklarini dusunup ondan ayrilmayi goze alamiyorsun.Yari yolda birakmak istemiyorsun ama sen zaten kalben ve fikren onla degilsin.Kimsenin ahini alma canim sonra sen uzulursun o alinan ahlar bi sekilde cikar.Hayat senin hayatin biz burda sadece fikir veririz uygulamaya geciricek olan sensin umarim dogru karar verirsin.
Allah gonlune gore birini nasip eder insallah.

Yorumları okumadim. Çok acele etmişsiniz sozlenmekte.. Ama onun dışında düğün falan yakın mi? Yakınsa stresten de olabilir. Aklınız karışmış. Ayrıca biraz karşıdaki insani da düşünün.. Ayrilacaksaniz zaman calmayin..

Erkekler çocuk gibidir. Ve Evlilik fedakarlık ister. Sabır ister içinde gram sevgi yoksa da o kahırları çekemezsin vede ilişki yürümez. Sonradan pişman olacağına baştan bitir.

Bana değer veriyor diye neden sevmediğin biriyle evleniyosun. Bu kadar sevgi acizimisin

sen kendin verdin zaten cevabını seviyordum ama soğudum diye. nasıl yapıcaksın ki yakma kimseyi.

Cevaplarınız için herkese çok teşekkür ediyorum. Yaptığım bi hataydı kendimden emin olmadan bir yola girmek. İnşallah bu bulanıklıktan bir an önce kurtulurum lütfen dua edin ..

Bende size benzer bir durum yaşadım.Ne yapacağımi bilemedim.En sonunda kararsizligimdan dolayı ayrıldık.Sonra bende onu sevdiğimi anlamıştım.Artık o başka bir kıza gitmişti.Onunlada evlendi.Bir yılı geçti.Ve ben şimdi doktor kontrolünde ilaç kullanıyorum.

Belçikada erkek yok mu?
Bunca kibar yakışıklı erkek kol mesafesindeyken uzaktan skypedan zorlamak niye?
Bir de şu Türk erkeği merakını cidden anlayamıyorum. Burdakileri gördükten sonra tüm Türkler dünya ahiret hepsi kardeşim oldu

+1

Geçmiş olsun üzüldüm neden hayatına bakmadın önüne baksaydın keşke başka insanlarla tanışmayı deneseydin
Valla meraktan değil ama sonuçta çok farklı kültürler kafama uymayacağı için istemiyorum. Yoksa evet çok kibarlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…