O zaman sizin sonunuz ya ayrılık ya büyük aşk tutku ...Ben başından beri duygularımın olmadığını söylemiştim bencillik yapmadım. Uzatmamın sebebi de o çok istiyodu ve sabredeceğini söyledi bende sevebilirim diye düşündüm. Ama şartlar o kadarda elverişli değildi görüşmek için uzaktanda anlayamadım iyice çıkmaza girdim yani. İnşallah hayırlısı olur
Bakın ben haksızlık yapmadım ona karşı ısınamadığımı başından beri biliyor ve ben bunu sık sık söylüyordum. O buna razı olmuştu yani benim sevebilme ihtimalimi göze alarak bu ilişki devam etti.Yorumların hepsini okumadım konudan anladığım sen bu adama haksızlık ediyorsun, biraz empati yapsana sen birisini seviyorsun ama adam sana ısınamıyor, ne hissedersin, ve sırf mantık için evlenecek seninle, kendini kullanışmıl gibi hissetmezmisin, sen o adamla evlensen bile kendin mutlu olamazsın bu yüzden de onu da mutlu edemezsin haa dersin ki benim fikirlerim değişir ısınırım diye sorun yok o zaman.. Canım bende sözlüyüm hemde daha çok yeni, sözlümü önceden de tanıyordum ama çok konuşmuyorduk.. aama şu an sorsan bana onu o kadar seviyorum onu görünce o kadar çok şeyler hissediyorum ki, çok konuşmayan ben onuj yanında bıcır bıcır oluyorum.. İyi düşün hem kendin hemde onun için :)
Nasıl yanii??O zaman sizin sonunuz ya ayrılık ya büyük aşk tutku ...
İşte maalesef vakit geçirme şansımız yok ülkeler farklı. Dediğim gibi bende vakit geçirebilirsem duygularımdan emin olabileceğimi düşünüyorum...Sizin durumunuza benzer bir surumu benim arkadaşım yaşıyor, yani oğlan seviyor ama kız emin değil duygularından... Şu an gerçek anlamda sevgili olmaya çok yakın onlar :) eğer sizde biraz zaman geçirirseniz netliğe kavuşur, yani onunla zaman geçirdikçe ya onu sevip bağlanacaksınız yada ondan iyice soğuyacaksınız...
Bu durumua gerçekten getirmek istemezdimBenzer bi durumdan dolayi yara aldigim icin bu konuda biraz hassas davrandim kusura bakmayin.
Arkadasim valla bu isin matematigi yok sevemiyorsan ayril kendine eziyet etme sonra daha cok uzulursun.O adamin durumunu tahmin edebiliyorum agzindan cikicak bi laf icin nelerini verebilir belki de cok zor.
Belki birkac ay uzulursunuz ikinizde ama sonra normale doner hersey hayirlisiyla
Bana değer veriyor diye neden sevmediğin biriyle evleniyosun. Bu kadar sevgi acizimisinMerhabalar KK üyeleri!
Lütfen okuyun .. Uzun oldu biraz ama beni kimse anlamıyor...
3 aydır sözlüyüm ama bunu bi türlü kabullenemedim. İnternette dil öğrenirken tanıştık uzaktan çok iyiyidi tam aradığım özellikleri bulmuştum mutluydum. Ama onu ilk gördüğümde etkilenmedim. Bu arada yaşım 28. İlk görüşte aşkı aramıyorum tabi ki belki Isınırım diye devam ettim. Bazen hoşuma gidiyordu bazen yüzüne bile bakasım gelmiyordu. Ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Haliyle çok sık görüşme gerçekleşmedi. Ve 1-2 ay görüştükten sonra askere gitti. Geldi görüştük o zamanda etkilenmedim yani ısınamadım ama çok iyi düzgün karakterde ne bileyim ısınırım diye düşündüm. Neyse ailesiyle geldiklerinde ailesinden hiç hoşlanmadım. ( yaşadığım yerde türk yok o yüzden birileriyle tanışma imkanım hiç yok tatilde falanda böyle bi fırsat doğmuyor bu kadar iyi bi insan bi daha bulamam diye düşündüm). Kabul ettim. Söz yaptık ama bende değişme kötü yönde oldu. Hissizleştim. En son görüştüğümüzde gün boyu hiç konuşmadan zaman geçirdik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece ilk zamanlarda buluştuğumda göLerinde pırıltı gördüm o kadar. Bi umut vardı içimde. Değer veriyor kıymet biliyor. Mantığımla kalbim arasında kaldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Çok mutsuzum.
İlk zamanlar böyle değildim en azından sıcak davranıyordum. Yani ısınacağıma emindim.
Ailesini gördükten sonra ona karşı bakış açım değişti silip atmak istedim hatta vazgeçmiştim. Geri dayanayıp yazdım. Sonra söz yapmıştık. Seviyodum ama soğudum.
Ha şunu da söyleyim iyi insan bulmak zor değil valla, dolu iyi insan var. Ben ayrıldıktan sonra da gayet karşılaştım yani. Aaa çok iyi bi insan diye evlenilmez. Adamla aynı yatağa gireceksin. Ve evlenirsen aşık olma ihtimalinden vazgeçeceksin ömür boyu. O hissi yaşayamayacaksın hiçbir zaman. Bu çok ağır bi bedel bence. Ben sonradan aşık oldum üstelik. Sen de olabilirsin.
Evlenirsen de ömrün onun bunun evliliğini kıskanarak; o iyi dediğin adamın her hareketine gıcık olarak geçecek. Valla kimsenin de umrunda olmuyorsun. Herkes kendi hayatına bakıyor; sen mutsuzluktan ölsen bile tek başına öleceksin evlendiğinde o evde. Kendini düşün yani. Öyle ihtimallere göre evlilik yapılmaz. Mustafa ulusoyun sevmeden evlenmek die bi yazısı var. Googledan aratıp oku istersen. Bana çok ışık tutmuştu.
Geçmiş olsun üzüldüm neden hayatına bakmadın önüne baksaydın keşke başka insanlarla tanışmayı deneseydinBende size benzer bir durum yaşadım.Ne yapacağımi bilemedim.En sonunda kararsizligimdan dolayı ayrıldık.Sonra bende onu sevdiğimi anlamıştım.Artık o başka bir kıza gitmişti.Onunlada evlendi.Bir yılı geçti.Ve ben şimdi doktor kontrolünde ilaç kullanıyorum.
Valla meraktan değil ama sonuçta çok farklı kültürler kafama uymayacağı için istemiyorum. Yoksa evet çok kibarlar :)Belçikada erkek yok mu?
Bunca kibar yakışıklı erkek kol mesafesindeyken uzaktan skypedan zorlamak niye?
Bir de şu Türk erkeği merakını cidden anlayamıyorum. Burdakileri gördükten sonra tüm Türkler dünya ahiret hepsi kardeşim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?