Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

Ne aceleniz var ..ayrılin..aşk evliligi yapmis biri olarak söyluyorum bunu evlilik zor cok zor ayakta tutan aşk,sevgi bunlar olmazsa olmaz inanın..

Yaşınız var ufakta değilsiniz ki diyelim hadi bunun yaşı küçük
Daha en baştan bişi hissetmemişsin ısınmamışsın ne diye devam ettin ki
Tamam severim diye bekledin eee o da olmamış
İş sözlenmeye kadar gelmiş
Isınmak için düğünün olup bitmesini mi bekliyorsun
Yazık değil mi o insana onun ailesine

Sırf bişiler olsun da ne olursa olsun diye yapmayın allah aşkına

Aşka inancım kalmadı ama hoşlanmak sevmek mümkündür.
Aşk gelip geçicidir, ömrü vardır başlar ve biter bilhassa kavuşunca.
Bende inşallah en kısa sürede daha net kararlar vereceğim
Bence daha fazla zorlama sevmemişsin besbelli onada kendine de eziyet etme

Anlaşılan o ki karşı tarafta da hisler belirsiz.

Ne aceleniz var ..ayrılin..aşk evliligi yapmis biri olarak söyluyorum bunu evlilik zor cok zor ayakta tutan aşk,sevgi bunlar olmazsa olmaz inanın..
Sadece bunlar mı yürütüyor evliliği?
Hoşgörü karşılıklı fedakarlık anlayış saygı ortak paydada buluşabilmek birçok etken var yani.. Ben hoşlantının yeterli olacağını düşündüm ..

Şimdi şöyle bişey var benim karAr veremeyişimdeki en büyük etken farklı ülkelerde olmaktan kaynaklanıyor. Bende tanışmanın ilk aşamasından itibaren sürekli görüşme şansım olsaydı elbette fikirlerim net ve kesin olabilirdi.. Ki düşünün ben bir görüşmemde hoşuma gidiyordu diyordum evet onunla ömür geçirebilirim diye diğer görüşme aylar sonra oluyordu... En nihayetinde genel olarak düşündüğümde olabilir demiştim.. Hoşuma gitmişti yani ama ne olduysa zamanla soğudum hissizleştim ..
Tabi ki yazık bende üzülüyorum ama o kadar kolay bi karar değil..

Bence daha fazla zorlama sevmemişsin besbelli onada kendine de eziyet etme
Evet bunu ciddi anlamda düşünüyorum.
Anlaşılan o ki karşı tarafta da hisler belirsiz.
O kendinden emin ve hala aynı fikirde olduğunu söylüyor.
Adama yazık etmişsin.
Yazık etmedim ilk görüşmeden sonra ona ısınamadığımı belirttim elektrik alamadığımısöyledim ama o bunun geçici bişey olduğunu ve zamanla olacağını sabredip bekleyeceğini söyledi. Yani ben kesinlikle kandırmadım.

Dediginiz gibi saygi hosgörü karsılikli fedakarlikvs seyler tabi ki önemli ama aşık olmadıniz bir adam icin bunlari yapabilecek misiniz aşk olmadan olur mu ..ben yapamazdm diye dusunuyorum .ortak payda bulusabilmek onemli ama evlilik icin yeterli degil..

Tabi ki sevmek önemli demek istediğim tek başına yeterli değil.
Hak veriyorum elbette sevince farklıdır
Evli olan bir kaç arkadaşımla görüştüğümde bana evlilik için hoşlantı yeterli demişlerdi. Daha sonrası alışkanlık haline geliyor ailenden biri gibi cümleler kurdular işte herkes farklı bir şey söylüyor ee bizde yaşamadığımız bir şeyi tahmin bile edemiyoruz. Umarım herşeyin hayırlısı olur ...

çok riskli bir karar vermiş devam etmişsin sonucu olumlu olmamış şimdi ikinci riske girip evlenirsen ve ısınamazsan ne olacak. adamla aynı yatağa gireceksin. sarılmasını dokunmasını nasıl kaldıracaksın. aşkla yaşamak istemez misin

Bunu herkes ister sanırım ama aşkın peşine düşüp bulamamak var ki bu en olası şey benim için.
Aslında kalbim ısınsa yeterli diye düşünmüştüm yani bi hoşlantı. Sizce yetmex mi bu ?

Adama bosuna umut vermeyin ayrılın.Oyun parki degil kalp istediginiz gibi oynamazsin.
Cok kiziyorum bu durumlara insanlarin kalpleriyle oynamak resmen bu bencil olmayin.
Onun da bi cani kalbi var.

Bunu herkes ister sanırım ama aşkın peşine düşüp bulamamak var ki bu en olası şey benim için.
Aslında kalbim ısınsa yeterli diye düşünmüştüm yani bi hoşlantı. Sizce yetmex mi bu ?
kendi ailenden pay biç herşey 4x4 mü? değil. hayatın kendisi başlı başlına bir sorun. Allah göstermesin binbir türlü şeyle karşılaşabiliriz. ben onun her durumunda yanında olabilirim diyebilecek misin? ömür dostluğun, evliliğin sırrı tahammül edebilme gücüdür. buda ancak karşılıksız sevgiyle olur.
şu noktada sana verebileceğin en doğru tavsiye düğünü en az bir sene ertele. ve mesleğinden istifa ettirme. inancını bilmiyorum ama bol bol dua oku kalp ısınması için. hala olmuyorsa zorlama gitsin..

Adama daha fazla haksizlik etme bence. Zaten onu sevdigin icin degil bazi ozelliklerini firsat olarak gördüğün icin kabul etmissin. Bu iliski boyle bi yere varamaz, daha yolun başında boyleyseniz ilerde her hareketi batacak size. Onun da kendin de vaktinde calma

Adama bosuna umut vermeyin ayrılın.Oyun parki degil kalp istediginiz gibi oynamazsin.
Cok kiziyorum bu durumlara insanlarin kalpleriyle oynamak resmen bu bencil olmayin.
Onun da bi cani kalbi var.
Elbette ama benim niyetimi baştan biliyordu yani söyledim ısınamadığımı buna rağmen o devam etmek istedi ısınacağımı düşünerek..
Çok haklısınız. Şu an zaten düğün planı yapmıyorum bu derdimle cebelleşmekteyim inşallah en kısa sürede hayırlı bi sonuca varmak istiyorum.
Haklısınız. Bende bunun için en kısa sürede bir sonuca varmak istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

olsun da ne olursa olsun nefes alsin yeter mantigi yanlisi zaten konunuzun son cumlesi "cok mutsuzum".Yani oyle mutsuz mutsuz yasamanin neresi guzel.Ayrilsaniz baska kismetleriniz cikar mutlaka.Bu sekilde karsinizdakini de mutlu etmeyeceksiniz.Bu hic durustce degil , bencilce bir davranis olur.Ama bencilliginizi kenara atip vicdanli olursaniz Allah karsiniza kalbinizi attiracak birini cikarir insallah.

Yorumların hepsini okumadım konudan anladığım sen bu adama haksızlık ediyorsun, biraz empati yapsana sen birisini seviyorsun ama adam sana ısınamıyor, ne hissedersin, ve sırf mantık için evlenecek seninle, kendini kullanışmıl gibi hissetmezmisin, sen o adamla evlensen bile kendin mutlu olamazsın bu yüzden de onu da mutlu edemezsin haa dersin ki benim fikirlerim değişir ısınırım diye sorun yok o zaman.. Canım bende sözlüyüm hemde daha çok yeni, sözlümü önceden de tanıyordum ama çok konuşmuyorduk.. aama şu an sorsan bana onu o kadar seviyorum onu görünce o kadar çok şeyler hissediyorum ki, çok konuşmayan ben onuj yanında bıcır bıcır oluyorum.. İyi düşün hem kendin hemde onun için :)

Ben başından beri duygularımın olmadığını söylemiştim bencillik yapmadım. Uzatmamın sebebi de o çok istiyodu ve sabredeceğini söyledi bende sevebilirim diye düşündüm. Ama şartlar o kadarda elverişli değildi görüşmek için uzaktanda anlayamadım iyice çıkmaza girdim yani. İnşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…