Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

Ne olacak böyle peki. Bencillik bu yaptığınız.
Siz yalnız kalmamak için adamı bırakmıyorsunuz yalnızlık fobiniz var bence.
Yok yalnızlığı severim aslında.
Bencillik olabilir belki ama yapamıyorum. Üzülüyorum yalnız kalmak değil. Seveceğim insan çok mu iyi olacak diyorum. Bu gibi düşünceler yüzünden. Sevmeyi denemedim denemek istiyorum

Ha şunu da söyleyim iyi insan bulmak zor değil valla, dolu iyi insan var. Ben ayrıldıktan sonra da gayet karşılaştım yani. Aaa çok iyi bi insan diye evlenilmez. Adamla aynı yatağa gireceksin. Ve evlenirsen aşık olma ihtimalinden vazgeçeceksin ömür boyu. O hissi yaşayamayacaksın hiçbir zaman. Bu çok ağır bi bedel bence. Ben sonradan aşık oldum üstelik. Sen de olabilirsin.
Evlenirsen de ömrün onun bunun evliliğini kıskanarak; o iyi dediğin adamın her hareketine gıcık olarak geçecek. Valla kimsenin de umrunda olmuyorsun. Herkes kendi hayatına bakıyor; sen mutsuzluktan ölsen bile tek başına öleceksin evlendiğinde o evde. Kendini düşün yani. Öyle ihtimallere göre evlilik yapılmaz. Mustafa ulusoyun sevmeden evlenmek die bi yazısı var. Googledan aratıp oku istersen. Bana çok ışık tutmuştu.

Benim durumum farklı biraz çünkü türklerin yaşamadığı bi yerde yaşıyorum. Ve birileriyle tanışmam imkansız gibi bişey. Yabancı da istemiyorum.
Yani bir daha nasıl kim çıkacak diyorum !!!!
Ben iki yıldır Türkiye'ye gidip geliyordum iş için ama ordada kimseyle tanışma imkanım olmadı.
Maalesef şartlar böyle olunca insan bu hareketlere kalkışıyor.

İyi insanla karşılaşamam diye sevmediğin biri ile evlenmek daha mı mantıklı peki. Ömür boyu mutsuzluk çekeceksin, kalbin çarpmayacak, heyecan yok, öpsem koklasam arzusu yok. Ayrılırsan belki bi ihtimal aşık olacağın biriyle karşılaşabilirsin; ayrılmazsan bu ihtimal imkansıza dönecek. Ama herşeye rağmen ben iyi birini bulamam; bulduğum en iyi adam da bu; evleneyim sevmesem de olur diyorsan. E madem evlen o zaman, şimdiden mutluluklar...

Sevgi kendiliğinden zamanla oluyor ya da aniden gelişebiliyor.
Sevmeye çalışmak zorlama bence sizin kendinizi zorladığınızı düşünüyorum.
Bakış açınızda yanlışlık var sizin.
Sizin değerinizi bilen mantığınıza yatan birini bırakmak istemiyorsunuz sebebi de bilinçaltınızda yatan düşünceler.
Ya daha kötüsüne denk gelirsem, daha kötüsü olursa yalnız kalırsam gibi şeyler.
Hakkınızda hayırlısı olsun iyi düşünün.

Evet haklısınız çok hemde.
Ben onunla evlenmek isteyip istemediğimi bilmiyorum. Bu soruya cevap verdiğim zaman sanırım sorun ortadan kalkacak.
Aynen öyle. Kendimi zorluyorum.
Bu kadar iyi bi insanı beni bu kadar seven bi insanı nasıl olurda sevemem diyorum.
İnşallah hayırlı bi karar veririm.

Tanımıyosun, sevmiyosun bir ömür bu adamla aynı yatakta yatmayı geçtim yaşayabileceğini düşünüyomusun?

Tanımıyosun, sevmiyosun bir ömür bu adamla aynı yatakta yatmayı geçtim yaşayabileceğini düşünüyomusun?
Bu düşüncelere hiç dalmadım. Henüz o aşamaya bile gelmemişim.
Zor evet çok zor.
Ama bırakamıyorumda sorun burada.
evlenmek için evlenmek.. çok yanlış..
Buna her zaman karşı çıkmışımdır. Bunu yapmam. Benim niyetim zaten kimse çıkmıyor karşıma bari beni seven değer veren insanla olsun dedim

Aşk olmadan olmaz bence. Bırakın hoşlanmayı kalbiniz deli gibi atmalı zaten bu heyecan zamanla azalacak başlarda hiç olmazsa sonra ne olacak? Emin olmadan ümit vermek doğru değil bence.

Aşk olmadan olmaz bence. Bırakın hoşlanmayı kalbiniz deli gibi atmalı zaten bu heyecan zamanla azalacak başlarda hiç olmazsa sonra ne olacak? Emin olmadan ümit vermek doğru değil bence.
Ama bu imkanım yok benim. Yani etrafımda tanışabileceğim insan yok. Bundan önce de olmadı ki. Ne zamana kadar gidecek böyle diye düşünüyor insan haliyle.

Ama bu imkanım yok benim. Yani etrafımda tanışabileceğim insan yok. Bundan önce de olmadı ki. Ne zamana kadar gidecek böyle diye düşünüyor insan haliyle.
Evet haklısın seni çok iyi anlıyorum. Ama benim hayattecrübem başta aşk yani çok yoğun beğenme olmazsa sonradan aradan yıllar geçse de ilişki kopuyor ya boşanıyorsun ya da iki ev arkadaşı gibi yaşamaya başlıyorsun. Böyle olmasındansa yalnız kalmak ve bir gün beyaz atlı prensini bulacağını hayal etmek daha iyi değil mi? Yani en azından o zaman bir ümit var. Mutsuz bir evlilikte ne var? İyi bir yatak ilişkisi olmazsa evlilik olmaz bence ve beğenmediğin biriyle de bu mümkün mü?.

Evet hak veriyorum ama etrafımda gördüğüm evliliklerde istisnasız mutlu olanı görmedim. Halbuki çok severek evlendiler. Ama eşleri kıymet bilmedi, kumarcı çıktı, dayakçı çıktı. Yani demem şu ki ; aşk bitiyor, sevgi bile bitiyor bi müddet sonra alışkanlıktan ibaret oluyor ilişki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama büyük beklenti içinde değilim artık evlilikten. kafam çok karışık.. Bu halde karar fln veremiyorum

Ben de evliliğimi bitirdim. Zor bir karar evlenmek de, bitirmek de. Ama asıl yanlış, artık evde kaldım baskısı ile hareket etmek. Çünkü öyle olunca doğru birini seçemiyorsun. Hoş seçilecek çok kişi var da sanki:)) Ama kendini acele etmek zorunda hissetme zaten doğru kişi karşına çıktığında, evliliğin her türülü zorluğuna rağmen onunla olma isteği galip gelir bence. Yani o zaman herşeyi göze alırsın bu kadar karasız kalmazsın sanırım.

Elbette zor. Üzüldüm adına ama herşeyin hayırlısı.
Çok güzel bişey söylemişsin, sanki çok seçilecek insan varda ben mi seçmiyorum sonra diyorum işte nasiptekiler bu kadarmış diye Allah bu insanları çıkardıysa demek ki bunlardan birini seçmek zorundayım diye. Bide kısmetleri tepe tepe nereye kadar.
İnşallah hayırlısı olur ben artık Allah a havaleyim

En bastan yapmissin hatayi... İnsan etkilenmedigi biri ile nasil olurda bir yol cizer gelecek hayal eder... Simdi ayrilmazsan zaten evlenince bitecek bir iliski bu.. Tik yok sende resmen gormuyormusun??? Burada sorman bile hata cevabini sen zaten bizden daha iyi biliyorsun...

Evet hata yaptım karakterini sevdiğim için böyle bişeye kalkıştım zamanla daha çok severim diye.
Maalesef şu an ikilemdeyim. En kısa zamanda bi sonuca bağlamak niyetindeyim inşallah

Evet hata yaptım karakterini sevdiğim için böyle bişeye kalkıştım zamanla daha çok severim diye.
Maalesef şu an ikilemdeyim. En kısa zamanda bi sonuca bağlamak niyetindeyim inşallah

Kesinlikle bagla bir sonuca cunku ona da zarar veriyorsun bu sekilde... Hislerin yok ona karsi tamamen nötrsün uzatmamalisin daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…