• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Oyyy canım olur böyle şeyylerr ama birbirinizi kırmadan ahlledin sorununuzu ne oldu tatlım anlatmak ister misin?

ortada anlatılacak bi sorunumuz yok tatlım sudan sebep küsüyoruz işte
sanırım nişan yaklaşıyo stres oldu ikimizde de maddi açıdan falan birbirimize sataşıyoruz galiba
ama bu durum benim canımı çok sıkıyo:59:

ortada anlatılacak bi sorunumuz yok tatlım sudan sebep küsüyoruz işte
sanırım nişan yaklaşıyo stres oldu ikimizde de maddi açıdan falan birbirimize sataşıyoruz galiba
ama bu durum benim canımı çok sıkıyo:59:

canım nişanı siz yapıyorsunuz dimi??
birbirinizi kırmayın bugünleri arıyorlar evlenenler genelde.en güzel ve en zor dönem olarak adlandırılıyo nişanlılık dönemi.
hımm olsun canım en güzel dönemleriniz birbirnize küsüpde bugünleri çöpe atmayın tadını çıkarın canım benim.

evettt mle bir anda bastırıyor banada eve gider gitmez uyuyacagım diyorum amaaa nerdee uyuyamıyorum :50: :26:

aynen bende öyleyim canım gece 1 de yatıyorum sabah dediklerim aman keşke bugün cumartesi olsaydı her sabahım böyledir.cumartesi günüde ohh be dünya varmış derim:1:

canım nişanı siz yapıyorsunuz dimi??
birbirinizi kırmayın bugünleri arıyorlar evlenenler genelde.en güzel ve en zor dönem olarak adlandırılıyo nişanlılık dönemi.
hımm olsun canım en güzel dönemleriniz birbirnize küsüpde bugünleri çöpe atmayın tadını çıkarın canım benim.

evet canım biz yapiyoruz 14 mayısa yer tutuldu
orası öyle en güzel ama dediğin gibi en zor dönem yaa

evet canım biz yapiyoruz 14 mayısa yer tutuldu
orası öyle en güzel ama dediğin gibi en zor dönem yaa

Hımm hadi bakalım gözünaydın davetiyeleri seçtin mi canım?
ben hiç anlamıyorum bu nişanlılık dönemi niye zor olur .daha rahat olmak gerekirken düğün ne zamana tatlım?

hafta içi 1 saat daha fazla uyumak için neler veririm, hafta sonuda erkenden uyanırım. bu ne tersliktir :66:

sana bişe sölim mi 1 saat fazla uyuduğundda biraz daha uyusam diyosun yetmiyo anlıcağın:)
o bendede var 11 de girer yatarım cuma günleri genelde bende anlamış değilim valla:):1:

hafta içi 1 saat daha fazla uyumak için neler veririm, hafta sonuda erkenden uyanırım. bu ne tersliktir :66:

sana bişe sölim mi 1 saat fazla uyuduğundda biraz daha uyusam diyosun yetmiyo anlıcağın:)
o bendede var 11 de girer yatarım cuma günleri genelde bende anlamış değilim valla:):1:

Hımm hadi bakalım gözünaydın davetiyeleri seçtin mi canım?
ben hiç anlamıyorum bu nişanlılık dönemi niye zor olur .daha rahat olmak gerekirken düğün ne zamana tatlım?

yok canım seçmedim daha yer tutuldu takı ayarlandı onun dışında bişi yok
daha var zaten mayısa anca olur:34:
bu senenin sonunda evimiz teslim olacak baharada düğün olur yani nişandan 1 sene sonra düşnüyoruz bakalım

yok canım seçmedim daha yer tutuldu takı ayarlandı onun dışında bişi yok
daha var zaten mayısa anca olur:34:
bu senenin sonunda evimiz teslim olacak baharada düğün olur yani nişandan 1 sene sonra düşnüyoruz bakalım

2012 de evli bir kadın olucan öle mi ayy ne tuhafıma gitti şu kadın kelimesi:1::19:
elbise işini natın en zor kısımlardan biri seçmek çok zor oluyor.
hımm ne güzel kendi eviniz olucak içini dayayıp döşememkte daha bi özenirsinn başka bieyere taşınma gibi durmununz söz onusu olmucak ne güzel ya çok sevindm valla canım senin adına.

2012 de evli bir kadın olucan öle mi ayy ne tuhafıma gitti şu kadın kelimesi:1::19:
elbise işini natın en zor kısımlardan biri seçmek çok zor oluyor.
hımm ne güzel kendi eviniz olucak içini dayayıp döşememkte daha bi özenirsinn başka bieyere taşınma gibi durmununz söz onusu olmucak ne güzel ya çok sevindm valla canım senin adına.

kısmetse evet 2012 de evli bir hanım olacağım:1:
elbise işinede bakamadım canım daha geçen hafta gidip ikimiz bakacaktık hava yağmurluydu
sinemaya gittik bu hafta belki bakınırız ama erken canım yaa kafamdaki belli kabarık olmayacak
model beğenicem sadece evet iğne kadar bişi alsam çok mutlu oluyorum evde bizim olacak nasipse
sağol canım darısı başına seninde güzel haberlerini alıp seviniriz burda inşallah

Son düzenleme:
kısmetse evet 2012 de evli bir hanım olacağım:1:
elbise işinede bakamadım canım daha geçen hafta gidip ikimiz bakacaktık hava yağmurluydu
sinemaya gittik bu hafta belki bakınırız ama erken canım yaa kafamdaki belli kabarık olmayacak
model beğenicem sadece evet iğne kadar bişi alsam çok mutlu oluyorum evde bizim olacak nasipse
sağol canım darısı başına seninde güzel haberlerini alıp seviniriz burda inşallah

AYY NE GÜZELLL KISKANDIM SENİ:1:
ŞAAKA Bİ YANA UMAIRM GÖNLÜNE GÖRE ZORLANMADAN BULURSUN ELBİSENİ CANIM.
ee çeyiz işi ne durumda kız topik açda görelimm
inşallah canım ama ilk başta adam gibi birini bulimde çok hevesleniyorum böle şeylere varya

Back
X