- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
canim benim ya sakin kendini üzme, vermis oldugun kararin ne kadar dogru oldugunu sana birkez daha göstermis iste. Ama sanirim ne olursa olsun insana koyan birsey eski sevgilinin hayatinda yeni biri oldugunu duymak.
Canim o senin gecmisinde kalmali konularini okudum ve neler yasadigini ne zor günler gecirdigini az cok anliyabiliyorum. Ve hep söyle düsün sen degil asil kaybeden o sana yaptigi yanlislar yüzünden o kaybeti. Senin icin rahat olsun. Bosver kiminle ne yapiyorsada yapsin. Senin karsina seni üzmeyecek senin degerini bilecek sana güvenen ve saygi duyan biri cikar, cikacakta insallah ben inaniyorum sende inan buna. Ben önüme öyle umutla bakiyorumki ve hep dua ediyorum.
eevet en çok koyan bu bana varya.hani çok seviyordu hani nerdee
gerçekten çok canım yandııı çok üzdü ve yıprattı benii ama hala beni suçluyo seni yüzünden bitti diyee ama ben doğru olanı yaptım onun istedikleri olmucak şeylerdi..kendi kaybetti ama adam hayatına birini sokmuş ve ben burda salya sümük ağlıyorumm..
herkes gerçekten çok seviyorsun diyorlar.eet halada çook seviyorummm ama onunlada olamam işte kahretsin yaaa