• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmenlik Yapanlar Bakabilir mi?

Kadroya o kadar kolay gecilmiyor malesef oncelikle yuksek puan alip egitim fakultesini okumaniz gerekiyor o bitiyor kpssde yuksek bir puan alip bir okula atanmaniz gerekiyor ve genelde ilk olarak ucra koselere issiz koylere gidiliyor ama hala kadrolu olunmuyor sonra 1 yil ogretmenlik yaptiktan sonra yazili sinava giriyorsun o bitiyor mulakata giriyorsun ve basarili olursan kadroya geciyorsun ki su an ki sistemde ogretmenlerin kadroya gecmesi dahada zorlasti ve bu sureclerin sonunda tam anlamiyla ogretmen oluyorsun o yuzden kadroya gecemezsin

Kadroya o kadar kolay gecilmiyor malesef oncelikle yuksek puan alip egitim fakultesini okumaniz gerekiyor o bitiyor kpssde yuksek bir puan alip bir okula atanmaniz gerekiyor ve genelde ilk olarak ucra koselere issiz koylere gidiliyor ama hala kadrolu olunmuyor sonra 1 yil ogretmenlik yaptiktan sonra yazili sinava giriyorsun o bitiyor mulakata giriyorsun ve basarili olursan kadroya geciyorsun ki su an ki sistemde ogretmenlerin kadroya gecmesi dahada zorlasti ve bu sureclerin sonunda tam anlamiyla ogretmen oluyorsun o yuzden kadroya gecemezsin

Zaman harcamaya değmez gerçekten. Bırakalım ilçe milli eğitime gidip oraya sorsun 4 yıl ücretli çalışınca nasıl kadro alındığını. :dondurma: Suratı asık memurların da günü şenlenmiş olur biraz. :deli:

Aa öyle deme lütfen ablamız çok akıllı baksanıza bu zekadan faydalanmak gerek, binlerce mezun öğretmen de boş yere bekliyo tabi böyle, alemin akıllısı çözdü yılların problemini madalya takmak gerek :D

Arkadaşlar sözleşmeli öğretmenlik yapan var mı aranızda ? Ben yapmak istiyorum fakat maaş hakkında bilgim yok bir de üç aylık tatil zamanında da maaş alınıyor mu ? Konu hakkında bilgisi olan vrsa acil bilgi verebilir mi kafamdaki soru işaretleri gitmesi açısından
benim gorumcem yapiyor. asgari ucrete yakin bi maas aliyor sigortasi yatiyor uc aylik tatilde sigortada maasta kesiliyor.tatil olan gunlerdede ssk yatmiyo.

Back
X