Dilekcenizi yazmissiniz.sokaga ciktigimizda basliyor taciz biliyorsunuz.kimimiz sustugu icin daha yuz bulurlarken kimimiz tepki verdigimizde şoka ugratiyoruz.genellikle agzinin payini veririm ve nedense suratlarinda sapsal bir ifade olur cunku adam o kdar alismis ki laf atip susulmasina beklemiyor oyle bir tepki.demem o ki hepimiz yasiyoruz bir kenara koyun bunu.is yerim diyorsanizda kendi mutlulugunuz ve siniriniz acisindan bulunmayin o ortamda ben de egitimciiyim zaten tenefusler 5 dk 10 dk oyalanin ogle arasinda da baska yer varmis oraya gidin.ben olsam esimle paylasirdim abartmadan boyle boyle durum oldu sikayet ettim diye bilsin cunku ileride karsi tarafla ilgili bir sorun yasarsan esin sakladgin icin daha cok kirilacaktir. Ve lutfen kendinizi suclamayin.boyle boyle eritecegiz toplumdan bunlari.Gece bu saat oldu hala uyuyamadım. Yarin dilekçemi vereceğim, müdürden ayrı oda talep edeceğim dinlenmek için.
Nasıl müslümanlık bunların ki! Hem haremlik selamlık istiyorsun hem de önünde montunu çıkaran kadından tahrik oluyorsun ! O zaman haklılarmış talep etmekte. Çünkü bir hayvan gibi kendilerini kontrol edemiyorlar ve kurallara baskılara ihtiyaç duyuyorlar. Benim köpeğim bile azgınlık döneminde hayır dediğim için dişi bir köpeğe yaklaşmaktan vazgeçti. O bile daha iradeli davrandı.
Nefret ediyorum bu zihniyetten ve bu zihniyetin tohumlarından ! Çalışma ortamım benim için güvenli bir yer olmaktan çıktı.
Moralim çok bozukeşimle de paylaşamıyorum. Çok pimpirikli. Eğer söylersem iyice kontrol etmek isteyecek üzecek beni.
Uyuyamıyorum yediğimden ictiğimden keyif almıyorum.
Merhaba;
Öncelikle konunuzu okudum. Başınıza gelen üzücü bir hadise. Yalnız bu tip hadiselerde yapacağınız gerekli girişimler bellidir. Bunları siz daha iyi biliyor olmalısınız. Gerekli durumlarda ilgili öğretmen hakkında müfettiş vasıtasıyla komisyon kurulur ve açığa alınır. Böyle bir durum var demiyorum ama olmasını da hiç arzu etmediğim düşünceler nitekim aklıma gelmiyor değil. Bir kaç açılan konulara göz gezdirdim ve genelde konularda Türbanlı, başı kapalı veya imam hatip okulları gibi muhafazakar kitleyi hedef alan suçlamalar dile getiriliyor. Sizi buradaki herkes gibi bende tanımıyorum. Direk suçlama yapmıyorum sadece düşüncelerimi paylaşıyorum sizin gibi. Dikkatimi çeken bir husus genç öğretmen ve çok ciddi kesinlikle kimseyle sohbet muhabbet etmeyen bir karaktere sahip olduğunuzu dile getirmişsiniz. Bu kadar katı ve sert duruşunuza rağmen olayın "İMAM HATİP LİSESİ" 'nde geçmesi ve "55" yaş ortalaması olan bir sürü insanın içinde, içlerinden bir tanesinin size "OF LORENTZ YAPMA BUNU" diyebilecek kadar hadsiz ve cüretkar olmasına rağmen orada bir tane aklı başında birinin olmaması ki bunların hepsi eğitmen ! 55 yaşındaki tüm insan topluluğu gülerek cevap vermesi çok mantıklı gelmedi açıkçası. Sanki belli bir kesim burada hedef alınıyor gibi. Tamamen bu benim "HAYAL ÜRÜNÜM" olabilir tıpkı buraya yazı yazan kullanıcıların, yazılarının hayal ürünü olabileceği gibi. Eğer gerçekse üzüntülerimi dile getirir, ve en yakın MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE dilekçenizi vererek tahkikat başlatmanızı temenni ederim. Böylece herkes hak ettiği yeri bulur ve hiç bir inanç, düşünce ve yaşam biçimini destekleyen yaşam şekillerininde böyle 1 kişinin yaptığı densizlikle suça atfedilen yada zan altında bırakılan kesim olmamış olur. Şimdiden yaşadıklarınız için üzüntülerimi dile getirir, şahsınızı yada size destek veren hiç bir kullanıcıyı incitmekten uzak durmaya özen gösterdiğim bu yazımdan dolayı, incinenlerden ayrı ayrı özür dilerim.
MerhabaLorentz
İzelden göndermiş olduğunuz dilekçenizi üzülerek okudum. Dilekçeniz ile yaptığınız başvurunun, Adeletin kapısında tecelli edeceğine tüm yüreğimle inanıyor ve bu üzücü olay yada hadiseyi tez zamanda ivedilikle unutmanızı temenni ederim. Sizlere eğitim hayatınızda, Güzel toplumlar yetiştirmeniz adına başarılar dilerim...
çok tesekkur ederim legend. Malesef mudur beni taciz eden öğretmenle beni barıştırdı. Teknik bir hatadan dolayı yanlış anlaşılma olmuş dedi ve konuyu kapattı. Dilekçemi de isleme koymadı. Diğer öğretmen bozuntusu da özür diledi ve yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduğunu beni kızı olarak kabul ettiğini söyledi.
Allaha havale ediyorum. Ben üzerime düseni yaptım.
İstemem imamhatip liselerinin adi böyle anılsın, istemem başı açıklar dışlansın, istemem birliğimiz beraberliğimiz zarar görsün.
Meslektaşı hakkında grubuyla böyle dalga geçen, öğrencileri hakkında ne konuşuyor kim bilir?..çok tesekkur ederim legend. Malesef mudur beni taciz eden öğretmenle beni barıştırdı. Teknik bir hatadan dolayı yanlış anlaşılma olmuş dedi ve konuyu kapattı. Dilekçemi de isleme koymadı. Diğer öğretmen bozuntusu da özür diledi ve yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduğunu beni kızı olarak kabul ettiğini söyledi.
Allaha havale ediyorum. Ben üzerime düseni yaptım.
İstemem imamhatip liselerinin adi böyle anılsın, istemem başı açıklar dışlansın, istemem birliğimiz beraberliğimiz zarar görsün.
Yanlis anlaman gayet normal cunki yanlis anlanilicak bi laf etmis.siz uslubunuzu bozmayin.ve boyle tiplere aynen bu sekilde pabuc birakmayin.Şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum moralim o kadar bozuk ki.
Bir imamhatip erkek lisesinde branş öğretmeniyim . Açık bir kadınım. Okul çok büyük . 2 tane bina var. Her binada 1 öğretmen odası var. Öğretmenlerin bir kısmı haremlik selamlık olmak istedikleri için kadın ve erkek öğretmen odası olarak ayrılmak istediklerini söylediler ama müdür kabul etmedi. Yine de hocaların çoğu buna uyuyor. Benim sınıflarım da erkek hocaların takıldığı öğretmen odasının binasında.
10 dakikalık tenefüs için diğer binaya gitmek zor geldiği için ben de kendi sınıflarımın olduğu öğretmen odasında dinlemiyorum. Dolabım da orda zaten. Montumu da orda çıkarıp önlüğümü giyiyorum.
Bugün montumu çıkarırken bi hoca " of lorentz bize bunu yapma nolur " dedi yılışık bir sesle. Etrafındaki 50 yaş üstü erkek hocalar da kahkaha attı. Bunu söyleyen hoca da 55 yaş civarı. Ben de döndüm " pardon ne demek istediniz ? " diye sert bir üslupla çıkıştım. Kekelemeye başladı. Diğerleri sustu kıvıramadı. Zil çalınca hışımla kitaplarımı alıp sınıfıma çıktım. İkinci tenefüs yanıma geldi beni yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diye yine kızgın bir şekilde sordum. Diğer hocalar da ortamı yumuşatmaya çalıştı. O da ben bi sıgara içip geleyim dedi kaçtı.
Çok ama çok öfkeliyim. Eşime anlatamıyorum bile. Acaba diyorum adetim yakın diye abartıyor muyum ? Meslekte 8. Yılım daha iş hayatında bir kişiyle bile kadın veya erkek samimiyetim olmadı. Çok resmi ve ssoğuk biriyimdir.
(
Ayy resmen asılmış size. Terslemekle ve konusmamakla en dogrusunu yapiyorsunuzSormayin sacma sapan muhabbetler acmaya calisiyo falan. Bi gun köyünden çicek toplamis. Getirmis elime veriyo. Hocam ben çiceklerden nefret ederim dedimbu sinifa girme olayi bi defa olmadi. Çok kez oldu. Bi keresinde de maddi durumu kotu olan ogrencileri liste yapip elime verdi. Sanki idareci benim
Merhaba;
Öncelikle konunuzu okudum. Başınıza gelen üzücü bir hadise. Yalnız bu tip hadiselerde yapacağınız gerekli girişimler bellidir. Bunları siz daha iyi biliyor olmalısınız. Gerekli durumlarda ilgili öğretmen hakkında müfettiş vasıtasıyla komisyon kurulur ve açığa alınır. Böyle bir durum var demiyorum ama olmasını da hiç arzu etmediğim düşünceler nitekim aklıma gelmiyor değil. Bir kaç açılan konulara göz gezdirdim ve genelde konularda Türbanlı, başı kapalı veya imam hatip okulları gibi muhafazakar kitleyi hedef alan suçlamalar dile getiriliyor. Sizi buradaki herkes gibi bende tanımıyorum. Direk suçlama yapmıyorum sadece düşüncelerimi paylaşıyorum sizin gibi. Dikkatimi çeken bir husus genç öğretmen ve çok ciddi kesinlikle kimseyle sohbet muhabbet etmeyen bir karaktere sahip olduğunuzu dile getirmişsiniz. Bu kadar katı ve sert duruşunuza rağmen olayın "İMAM HATİP LİSESİ" 'nde geçmesi ve "55" yaş ortalaması olan bir sürü insanın içinde, içlerinden bir tanesinin size "OF LORENTZ YAPMA BUNU" diyebilecek kadar hadsiz ve cüretkar olmasına rağmen orada bir tane aklı başında birinin olmaması ki bunların hepsi eğitmen ! 55 yaşındaki tüm insan topluluğu gülerek cevap vermesi çok mantıklı gelmedi açıkçası. Sanki belli bir kesim burada hedef alınıyor gibi. Tamamen bu benim "HAYAL ÜRÜNÜM" olabilir tıpkı buraya yazı yazan kullanıcıların, yazılarının hayal ürünü olabileceği gibi. Eğer gerçekse üzüntülerimi dile getirir, ve en yakın MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE dilekçenizi vererek tahkikat başlatmanızı temenni ederim. Böylece herkes hak ettiği yeri bulur ve hiç bir inanç, düşünce ve yaşam biçimini destekleyen yaşam şekillerininde böyle 1 kişinin yaptığı densizlikle suça atfedilen yada zan altında bırakılan kesim olmamış olur. Şimdiden yaşadıklarınız için üzüntülerimi dile getirir, şahsınızı yada size destek veren hiç bir kullanıcıyı incitmekten uzak durmaya özen gösterdiğim bu yazımdan dolayı, incinenlerden ayrı ayrı özür dilerim.
Lorentz tekrar merhaba;
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Evet kişisel olarak onur zedeleyici bir hareket ama sakin düşünüldüğünde müdürün ve okuldaki öğretmen arkadaşlarınızın gözünde düştükleri durum onlar için yeterli ders olacağı kanaatindeyim. Umarım bir daha böyle üzücü bir durumla karşılaşmazsınız. Sizde artık hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, unutun gitsin. Hayat o kadar kısaki her anını mutlu ve güzel yaşamak gerekir. Ucuz kişilerle vakit geçirmek Allah’ın bize verdiği ömrü fütursuzca harcamak olacaktır. Bugün profil mesajımı sizede ileterek mesajıma son veriyorum. Ey "ALLAH" 'ım, "ŞEYTAN" 'ı rol almış "NEFS" 'lerin sesine değil, "İMAN" etmiş "KALP" 'lerin sesine kulak verenlerden eyle.
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?