Sözlü tacize uğradım

Gece bu saat oldu hala uyuyamadım. Yarin dilekçemi vereceğim, müdürden ayrı oda talep edeceğim dinlenmek için.

Nasıl müslümanlık bunların ki! Hem haremlik selamlık istiyorsun hem de önünde montunu çıkaran kadından tahrik oluyorsun ! O zaman haklılarmış talep etmekte. Çünkü bir hayvan gibi kendilerini kontrol edemiyorlar ve kurallara baskılara ihtiyaç duyuyorlar. Benim köpeğim bile azgınlık döneminde hayır dediğim için dişi bir köpeğe yaklaşmaktan vazgeçti. O bile daha iradeli davrandı.

Nefret ediyorum bu zihniyetten ve bu zihniyetin tohumlarından ! Çalışma ortamım benim için güvenli bir yer olmaktan çıktı.

Moralim çok bozuk eşimle de paylaşamıyorum. Çok pimpirikli. Eğer söylersem iyice kontrol etmek isteyecek üzecek beni.

Uyuyamıyorum yediğimden ictiğimden keyif almıyorum.

Dilekcenizi yazmissiniz.sokaga ciktigimizda basliyor taciz biliyorsunuz.kimimiz sustugu icin daha yuz bulurlarken kimimiz tepki verdigimizde şoka ugratiyoruz.genellikle agzinin payini veririm ve nedense suratlarinda sapsal bir ifade olur cunku adam o kdar alismis ki laf atip susulmasina beklemiyor oyle bir tepki.demem o ki hepimiz yasiyoruz bir kenara koyun bunu.is yerim diyorsanizda kendi mutlulugunuz ve siniriniz acisindan bulunmayin o ortamda ben de egitimciiyim zaten tenefusler 5 dk 10 dk oyalanin ogle arasinda da baska yer varmis oraya gidin.ben olsam esimle paylasirdim abartmadan boyle boyle durum oldu sikayet ettim diye bilsin cunku ileride karsi tarafla ilgili bir sorun yasarsan esin sakladgin icin daha cok kirilacaktir. Ve lutfen kendinizi suclamayin.boyle boyle eritecegiz toplumdan bunlari.

Aşağılık omurgasız mahluklar.
Topluma bakın, önyargıları kaldırıp bakın, zaten sorun çıkaran tayfa genelde bunlar değil mi?
Hocam lütfen bunların en ağır şekilde cezalandırılmasına yardımcı olun. Eşinize söyleyin, okul müdürüne söyleyin hatta sınıfınıza açın madara edin hepsini.
Terbiyesizler.
Bunların yetiştirdiği öğrencilere de üzülüyorum.
Ot gelmişler saman gidecekler o öğretmen müsveddeleri.

Merhaba;
Öncelikle konunuzu okudum. Başınıza gelen üzücü bir hadise. Yalnız bu tip hadiselerde yapacağınız gerekli girişimler bellidir. Bunları siz daha iyi biliyor olmalısınız. Gerekli durumlarda ilgili öğretmen hakkında müfettiş vasıtasıyla komisyon kurulur ve açığa alınır. Böyle bir durum var demiyorum ama olmasını da hiç arzu etmediğim düşünceler nitekim aklıma gelmiyor değil. Bir kaç açılan konulara göz gezdirdim ve genelde konularda Türbanlı, başı kapalı veya imam hatip okulları gibi muhafazakar kitleyi hedef alan suçlamalar dile getiriliyor. Sizi buradaki herkes gibi bende tanımıyorum. Direk suçlama yapmıyorum sadece düşüncelerimi paylaşıyorum sizin gibi. Dikkatimi çeken bir husus genç öğretmen ve çok ciddi kesinlikle kimseyle sohbet muhabbet etmeyen bir karaktere sahip olduğunuzu dile getirmişsiniz. Bu kadar katı ve sert duruşunuza rağmen olayın "İMAM HATİP LİSESİ" 'nde geçmesi ve "55" yaş ortalaması olan bir sürü insanın içinde, içlerinden bir tanesinin size "OF LORENTZ YAPMA BUNU" diyebilecek kadar hadsiz ve cüretkar olmasına rağmen orada bir tane aklı başında birinin olmaması ki bunların hepsi eğitmen ! 55 yaşındaki tüm insan topluluğu gülerek cevap vermesi çok mantıklı gelmedi açıkçası. Sanki belli bir kesim burada hedef alınıyor gibi. Tamamen bu benim "HAYAL ÜRÜNÜM" olabilir tıpkı buraya yazı yazan kullanıcıların, yazılarının hayal ürünü olabileceği gibi. Eğer gerçekse üzüntülerimi dile getirir, ve en yakın MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE dilekçenizi vererek tahkikat başlatmanızı temenni ederim. Böylece herkes hak ettiği yeri bulur ve hiç bir inanç, düşünce ve yaşam biçimini destekleyen yaşam şekillerininde böyle 1 kişinin yaptığı densizlikle suça atfedilen yada zan altında bırakılan kesim olmamış olur. Şimdiden yaşadıklarınız için üzüntülerimi dile getirir, şahsınızı yada size destek veren hiç bir kullanıcıyı incitmekten uzak durmaya özen gösterdiğim bu yazımdan dolayı, incinenlerden ayrı ayrı özür dilerim.

dikkat ederseniz imamhatip lisesi yazıp öğretmen arkadaşlarım haremlik selamlık talebini de dile getirdim. Açık bir bayan olarak erkek çoğunlukta olan öğretmen odasına girdigim için yanlış anlaşıldığımi özellikle belirttim. İmam hatip denilince inanın aklımda çok güzel duygular canlanıyor. Terbiyeli ve saygılı öğrenciler kurana değer verilen ve her yerde kuran okunan ayetler asılan duvarlar sınıflar manevi yönü yuksek öğretmenler vb..

Nitekim bir kaç çürük elma dışında okulum tam olarak böyle . Şimdi size yazdığım dilekçeyi göndereceğim ozelinize o zaman dini kesimi mi karalıyorum yoksa gerçekten mağdur muyum siz de yanlı olmadan karar verin !! Size kırılmadım zan altında kaldığım için toz zerresi kadar sinirlendim

siz mesafeliyim demişsiniz ya samimi olmaya çalışıyor heralde kendince.

Merhaba Lorentz
İzelden göndermiş olduğunuz dilekçenizi üzülerek okudum. Dilekçeniz ile yaptığınız başvurunun, Adeletin kapısında tecelli edeceğine tüm yüreğimle inanıyor ve bu üzücü olay yada hadiseyi tez zamanda ivedilikle unutmanızı temenni ederim. Sizlere eğitim hayatınızda, Güzel toplumlar yetiştirmeniz adına başarılar dilerim...

çok tesekkur ederim legend. Malesef mudur beni taciz eden öğretmenle beni barıştırdı. Teknik bir hatadan dolayı yanlış anlaşılma olmuş dedi ve konuyu kapattı. Dilekçemi de isleme koymadı. Diğer öğretmen bozuntusu da özür diledi ve yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduğunu beni kızı olarak kabul ettiğini söyledi.

Allaha havale ediyorum. Ben üzerime düseni yaptım.

İstemem imamhatip liselerinin adi böyle anılsın, istemem başı açıklar dışlansın, istemem birliğimiz beraberliğimiz zarar görsün.

Meb e gidin lutfen sessiz kalmayin lutfen pesini birakmayin sonunda siz kazanacaksiniz.

Meslektaşı hakkında grubuyla böyle dalga geçen, öğrencileri hakkında ne konuşuyor kim bilir?..

Keşke emekli edilse de, yerine azimli, heyecanlı, ahlaklı, dürüst gençler atansa

Lorentz tekrar merhaba;
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Evet kişisel olarak onur zedeleyici bir hareket ama sakin düşünüldüğünde müdürün ve okuldaki öğretmen arkadaşlarınızın gözünde düştükleri durum onlar için yeterli ders olacağı kanaatindeyim. Umarım bir daha böyle üzücü bir durumla karşılaşmazsınız. Sizde artık hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, unutun gitsin. Hayat o kadar kısaki her anını mutlu ve güzel yaşamak gerekir. Ucuz kişilerle vakit geçirmek Allah’ın bize verdiği ömrü fütursuzca harcamak olacaktır. Bugün profil mesajımı sizede ileterek mesajıma son veriyorum. Ey "ALLAH" 'ım, "ŞEYTAN" 'ı rol almış "NEFS" 'lerin sesine değil, "İMAN" etmiş "KALP" 'lerin sesine kulak verenlerden eyle.
İyi geceler...

Yanlis anlaman gayet normal cunki yanlis anlanilicak bi laf etmis.siz uslubunuzu bozmayin.ve boyle tiplere aynen bu sekilde pabuc birakmayin.

Ben de bi meslek lisesinde öğretmenim. Önlük giymenizi anliyorum. Ben onluk sevmedigim icin hep uzun ceketler yelekler giyerim. Giyimime cok dikkat ederim. Öğrenciler ve ortamdaki abazan tipler yuzunden malesef. Sözlü tacize ugramissiniz. Eger niyeti duzgun olsaydı açıklamasını da yapardı. Yapmamis belli kötü niyetli olduğu. Sikayet edin ve o öğretmenler odasını da kullanın asla geri adım atmayın

Ayy resmen asılmış size. Terslemekle ve konusmamakla en dogrusunu yapiyorsunuz

Ben hiç şaşırmadım çünkü toplumun kadın erkek %99u bu kafada.

Sokakta bir kadın tacize uğrar, bir Allahın kulu tepki göstermez. Şort giydi diye rahatsız edilen bir kız vardı, 1.60lık haliyle adamın üstüne saldırdı, ama o sapığa o dolmuşta oturanlar tek laf etmedi.

Kadınlar erkeklerden beter. Kimbilir ne yaptı da haketti, canım o da mini etek giymeseymiş...daha neler neler. Nerdeyse oh olsun, iyi oldu diyecekler.

Erkekler zaten malum, 50 60 yaşında olanları bile 20lik kıza bakar göz süzer ama laf namusa gelince mangalda kül bırakmaz?!? Hele ki diğer erkekler hiç laf etmez çünkü onlar da aynı kafadan. Ortayaşlı erkekler ayrıca bir sapık kitlesi barındırıyor, başlarına vurmuş yani.

Böyle bir toplumda yaşıyoruz, açıkçası bu hikaye gayet mümkün ve olağan. Kadın erkek fark etmez kafalar böyle, al birini vur ötekine yani. Sizin hikayeyi gerçekçi bulmamanıza şaşırdım. Müdürün örtbas etmek istemesine de hiç şaşırmadım. Müdür, hakim, savcı hangi şekilde olursa olsun erkek erkeği koruyor çünkü kadınların ezilmesi bizim toplumda çok da büyük bir mesele değil.

Son düzenleme:

Belli bir kesim suçlanmış da, arkadaşlarının önünde düştüğü durum ona yetermiş de... Siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz onu bir deyiverin.

Lorentz kaç gündür konunuzu takip ediyorum, yazmayım diyorum ama çok pasifsiniz. Kişiliğiniz, cinsiyetiniz önplana çıkartılarak hiçe sayıldı. Kendilerince sizle alay ettiler. Hala müdür barıştırdı, yanıma geldi üzüm yer misin dedi yok istemem dedim bilmem ne. Ya sizin eşinizi de arkanıza alıp o okulu onun başına yıkmanız gerekiyor, öğrencilere gerekirse isim vermeden olayı anlatmanız; o çok düşündüğünüz kızlarına eşine ulaşıp "bakın nasıl bir sapıkla yaşıyorsunuz" diye o herifi rezil etmeniz lazımdı. Müdür şikayet dilekçesini kabul etmedi mi, kadınlar kulübüne gireceğine git bimer'e, cimer'e, meb'e yaz kardeşim. En eğitimlimiz, öğretmenlerimiz böyle ezikleniyorsa toplumun geri kalanını düşünemiyorum bile. Hep sizin gibilerden cesaret alıp başkalarına musallat oluyor bunlar. Hayatınızın sonuna kadar bu olay aklınıza geldikçe sinirleriniz bozulacak. Huzurunuz kaçmasın, olay kapansın diye bir takım sapıkların davranışlarını görmezden gelmeye çalışıyorsunuz şu an. Keşke sizin gibiler öğretmen olmasa, zira öğrencilerinize müfredattan başka verecek bir şeyiniz yok.

Herkesin günü hayırlı geçer, ne derdi varsa dertlerine derman bulacağı bir gün olur inşallah. Burada yazılanlara bakıyorum ve "HAYAL EDİYORUM". Toprağı kazmışlar, kafası toprağın üstünde kalacak şekilde suçluyu içine gömmüşler. Etrafının çevirmişler başlamışlar taşlamaya "RECM" ediyorlar. Sonra ellerini bir birine vurarak oh ne güzel yaptık yaşasın "FEMİNİZM". Sonra yan omuzundaki tozu silker ve aaa şunlara bak ne kadar yobaz insan öldürüyorlar. Toplum olarak malesef böyleyiz. Birinin başına bir olay geldimi abartmayı çok seven bir kesimimiz var. Wauw wuew haykırış lele lolo atarlar sizi ateşe. Yandınızmıda merhem süreniniz olmaz bilesiniz. "GÜLÜYORUM CEHALETİNİZE" tamda edebiyat dersinde gördüğümüz "KİŞİNİN KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMESİ" nasılda örtüyor üstünüzü. Umuyorumki burada "RECM" yapanların hepsi her ufak tefek sataşmayı başına gelen tüm hadiseleri kocasına anlatıyor, deveyi pire yapıyor, pireye kızıp yorganı yakıyor, kocalarınıda katil yapıp haspe gönderiyor sonrada yenisini alıyordur "YAŞASIN FEMİNİZM" eller şak şak şak. Sayın @Lorentz, yüce milletim adına sizden ricam böyle cehalet kokan toplumlardan bizleri kurtarmanızdır. At izi it izine karıştı misali bu cahil kesiminde kokusu cehalete karışmış. Laf atan çok olacak "SİZİNLE POLEMİĞE GİRMEM" çünkü; davul bile dengi dengine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…