Sözlüm Anakuzusu mu

Dulgularım var seviyorum ama böyle ara ara annesini bu şekilde savunması bişey oldumu annem yapmaz demesi beni korkutuyor

Senin yaptığın hareket çok çocuksu ve gereksiz asla böyle bir harekette bulunmam. Üstelik yapmışsın ve açık açık yüzüne söylemişsin. Ben böyle şeylerden hoşlanan biri değilim. Nişanlında bana göre fazla tepki vermiş. Bence ikinizin de sözleri çok saçma ve gereksiz.

Allahımm gereksiz bir hareket bu tarz şeyi sevgilinize yaparsanız bilmem kaç yaşındaki kadına değil
Sevgilinizin uslubu hepten kötü de
Ben de şeyi anlamıyorum gelin adaylar illaaaaa müstakbel eşleri tarafından haklı bulunmak istiyor

kv ve sizin aranızdaki iletişim bu ya
Bir de allah aşkına c olacak yere ç yazmayın

Adam haklı bence. Benim nişanlım da böyle çocuk gibi oynatsa annemi ben de sinirlenirim.
Kayınvalideyle neden görüntülü konuşuyorsunuz ki zaten? Baştan böyle mıçmıç olan kim varsa, sonradan "şuna karışıyor, buna laf ediyor, her olayın içinde" diye şikayet ediyor. Bu haddi siz veriyorsunuz insanlara.
1 aylık kayınvalide adayıyla eşya konuşmak çok gereksiz. Gidin nişanlınızla konuşun ne konuşacaksanız.

Oynatmak için yapmadım ama kötü bi niyetim yoktu

Ilerde cok skntı cekersın gıbı dikkat et

Yaş kaç henüz küçüksünüz sanırım bunlar biraz olgunlaşmamış muhabbetler üzgünüm . Okurken gözüm kanadı

Fikir edinmek için eski konularıniza bakayım dedim, başlıklara bakmak birkaç satır okumak bile yetti, cevap için.

Evet sözlünüz ana kuzusu, ataerkil yapıda ben dağıtırım sen toplarsın kafasında, annesine bayram temizliğinde yardima gitmeniz diye sizinle kavga eden bir adam. Ne yaşamanız lazım bazı şeyleri kabul etmek için acaba?

Ondan ayrıldım bu yeni sözlüm çok korkularım var o yüzden eski nişanlım yüzünden

Ilginç kafalarrr...Sen ona bulaşma o da sana annen annen deyip durma sonra cocuk korumaya geçer o zaman görürsün kuzu mu degil mi

Ondan ayrıldım bu yeni sözlüm çok korkularım var o yüzden eski nişanlım yüzünden
Bir konunuzda nişanlı bir konunuzda sözlüsünüz.
Şubat ayında nişanlım çok ana kuzusuydu değişti demişsiniz.
Geçen Ağustos Ayında nişanlısınız ne ara ayrılıp yeniden sözlendiniz?

Görücü usulü görüşüyorum çünkü

Daha açık anlatayım ilk nişanlımla çok uzun süre görüştük severek nişanlandım yani olmadı artık görücü usulü oluyor görüşmelirum

Görücü usulü görüşüyorum çünkü
22 yaşında bu kadar acele etmeye gerek var mı doğru düzgün tanımadan evlilik kararı alıyorsunuz? Bir yılda iki kişiyle evlilik kararı almak da doğru değil.
Şuan doğru bir karar vermişsiniz bu kişiyle sozlenerek.

Sözlülük nişanlılık döneminde tanımaya çalışıyorum şuan daha çok mantık baskın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…