Dalga geçerek desem tamam haklı dicem ama hiç kötü bişeyle demedimKaç bacım kaç arkana bakmadan kaç
Hoşuna gitmiş tekrar duymak istemişsin ne var bunda ama onlar annelerine toz kondurmadiklarii için bizim burnumuzdan getirirler bomboş meseleleriDalga geçerek desem tamam haklı dicem ama hiç kötü bişeyle demedim
Benim yaqtığım yanlışmıŞimdiden annesini tutup sizin üstünüze gülüyor ise evlenince düşünemiyorumkesinlikle yol yakınken doğru karar verin iyi düşünün, sevgi bir yere kadar insan saygı bekler, ilgi bekler. Bu adam ne size ilgi gösterir ne saygı.
Konuşamıyor dediğim konuşurken sesi falan kapatıyor bi rahatsızlığı yok yaniHic bunu diyeceğimi düsünmezdim ama bence sözlünüz haklı. Annesi konuşamıyormuş zaten görüntülü. Siz de öyle ikiletince dalga geçiyor gibi olmuş. Bir konusma bozujlugu falan varsa sürekli elestiriliyorsa sözlünüz de böyle algılamış olabilir
Nişanlınızın yaptığı pek doğru değil. Ama sizde zaten annesine 2. Kez sormuşsunuz bidaha neden sözlünüze soruyorsunuz.Benim yaqtığım yanlışmı
Olsun genede hoş olmamış tekrarlatmak bir de sözlünüze bunu anlatmak. Sadece buna bakarak anneci olup olmadığına karar verilmezKonuşamıyor dediğim konuşurken sesi falan kapatıyor bi rahatsızlığı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?