Sözlüm aramıyor ?

iş ciddiye binince yan çizmeye başlamış. ayrılmak istiyor ama kendisi değil siz ayrılın istiyor. klasik erkek hareketi.

Yuzde yuz durum bu.. adam belliki ayrilmak istiyor ama kendisi yapamiyor. Zaten ortada bir iliski de yok ki.. kalmamis yani iliskidrn eser.

Fazla sık bogaz ediyorsunuz adamı bence.
Eşim alkol almaz ama arkadaşlarıyla gece çıkar bazen. Arkadaslarini da tanirim, asagi yukari gittigi yerleri de bilirim. Bazen ben de eslik ederim, bazen onun kuzenleri, bazen benim kuzenlerim. Hic bir zaman arayıp hesap sormadım. Zaten alkollu adam arkadaşlarının yanında azarlanmaz ki. Ertesi gun olur ayik kafayla konuşursunuz. Neyi ne zaman söyleyeceğinizi bilmeniz lazım. Benimki diye bahsetmeniz de enteresan. Sözlüsünüz diye sahibi degilsiniz ya

Farkındamısınız adam bi hafta aramamış kızı evliyken zaten eve geliyor ne kadar süre aranmaz ki en fazla alınacak var bu diye arar bence anormal bi durum var annesiyle tekrar konuştunuz mu heartless-

Eski konularınızı bilmiyorum ama.bi aldatma kokusu alıyorum sanki.

Farkındamısınız adam bi hafta aramamış kızı evliyken zaten eve geliyor ne kadar süre aranmaz ki en fazla alınacak var bu diye arar bence anormal bi durum var annesiyle tekrar konuştunuz mu heartless-
Pazartesi aramis. Konu sahibi açmamış. Problemler boyle cozulmez ki. O aramis o acmamis, oburunun sarji bitmis buna haber vermemis vs. Konusmazlarsa nasil çözecekler

Adamı fazla sıkma yorumuna katılmıyorum. Şarjım biterse beni arayıp ulaşamayacak ve merak edecek insanlara haber veririm, bir aileme iki sevgilime. Şarjım bitti ulaşamazsan merak etme demek çok zor şey değil. Birbirimizi arayıp sormayacaksak, öldük mü kaldık mı haberimiz olmayacaksa ne demeye sevgiliyiz ki, yabancı olalım.

Ben eşimi , sevgilimi hiç aramam hiç rahatsız etmem tavrı bana çok değişik geliyor, herkes dışarıya eğlenmeye çıkıyor, arkadaşları ile tatile de gidiyor, her şeyi yapıyor ama sevgilisini de arıyor , merak etmesin diye haber de veriyor. Benim ilişkim de böyleydi, çıkar kafamiza göre takilirdik da, istedigimizi yapardık da haber de verirdik ama bundan sıkılmazdık. Dışarı çıktığında aramayarak, haber vermeyerek mükemmel iliski, mükemmel sevgili olunmuyor,ilgisizlik oluyor, arkadaşlarını görünce aklına dahi gelmemek oluyor. İkisini karıştırmamak lazım. Böyle umursamaz adamlarla ben olamam, ilişkinin de sorumluluğunu taşıyabilecek olgunlukta adamlar var. Ertesi gün aramaması zaten değişik, sevgili olduğunuza emin misiniz? Adam için sözlü değilsiniz gibi ve bence olmayın da böyle saçma triplere giren adamlar hiç çekilmiyor.

Uyeye ozel yazdim kendi adima. Onceki konularını okursanız sizde aynı şeyleri yazarsınız bence.

İlişkilerde ayrıl barış ayrıl barış olayları oldukça , o ayrılma, konuşmama süreleri uzuyor. Sizin de yıpranmış, öyle olmuş herhalde. Devam etmek istiyorsanız, herkesin kendine ait bir özel hayatı, zevkleri, arkadaşları olduğunu bilip ona göre davranacaksınız, yoksa yakında tamamen biter zaten.

Uyeye ozel yazdim kendi adima. Onceki konularını okursanız sizde aynı şeyleri yazarsınız bence.
Önceki konulara bakmadım, sizin yoruma istinaden de yazmadım genelde bu tarz konularda sıkma adamı, ben dışarı çıkınca asla aramam karışmam tarzı yorumlar geliyor, bu bana değişik geliyor ama insanlar kendileri mutlu ise kendi bilecekleri iş, ben genel fikrimi belirttim ilişkiler konusunda bu durum bana ve ilişkilerime ters. Normal gelmiyor bana.

Bence çoğu kişi üyeyi bilerek yazıyor. Yoksa makul olan sizin söyledikleriniz. Fakat konu sahibinin sorunu adamın dışarıda vakit geçirmesi. Bu sefer mesele telefon olmuş.
Bir önceki konusunda neden çıkıyor, hadi çıktı neden geç saate kadar kalıyor idi. Burnundan getirmişti adamın o meselede de.
Gecenin 1 inde annesini aramış. Bu neyin takibi? Adam zaten bilerek acmiyordur yada telefonu k apatiyordur zaten.

İyi de o zaman adam devam etmesin, hem ayrılmayıp hem de aramayarak karşıdaki kişiyi merak ettirerek bir şey elde edemez. Yani gece yarısı annesini arayıp haber veren adam sevgilisine vermiyorsa art niyet ararım ben. Gece yarısında ulaşamadığınız sevdiğiniz birini siz de merak edersiniz , takip değil bu. Konu sahibi nasıl biri bilmiyorum ama karşıdaki kişi devam etmesin o zaman bu kadar kolay bir yolu var aslında .Bu şekilde davranması bile karşı tarafın da olgun biri olmadığını gösteriyor. Memnun değilsen ayrılırsın , istediğin gibi takılırsın bu kadar basit.

Bende bu konuda ilk mesajıma onu yazdim. Adam ayrılır zaten. Bu toplumda böyle. Uygun bir zaman ve olay bekliyordur.

Sözlünüz gayet rahatına düşkün biri,sıkılmayada gelemiyor belli. İstediğiniz gibi biri olmayacak. Büyük ihtimal sizi yola getirmek içinde aramıyor. Sizin kendisinden vazgeçemeyeceğinizi gayet iyi biliyor. Barışırsınız ama böylede devam eder

Diğer konunu da bildiğim için yazıyorum. Ben dışarı ciktigimda kiz arkadaslarimla sofrada muhabbetteyken zirt pirt esim ararsa gıcık olurum.
Bir dedim iki dedim anlamadi. Bir daha yaparsan açmam dedim sonunda. Bana diyordu ki sen de beni ara ne var bunda ?
Oyle olmuyor iste sinir basiyor insanj. 24 yasinda gelmis cocukta sayilmaz artik. Ne zaman ne kadar icecegi su an sixi bu kadar rahatsiz ediyorsa zaten yol yakinken dönün.
Evlenince dışarı cikma , icme , hep benimle ol , arkadaslarina vakit ayirma , anenin haberi var benim yok vs vs deyip hem kendinizi sinir edecek hem adami bunaltacaksaniz evlenmeyin.
Herkesin yapisi farkli. Kimi evcimen olur kimi olmaz. Ben iki cocukla cok evcimen degilim mesela ama esim bayilir evde oturmaya.
Iyi düşünün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…