Sözlüm aramıyor ?

Bu kadar içen, evlenmeden sizi garanti gören (ki nikah olsa bile kimse kimseyi garanti göremez yok öyle bi dünya), kafasına göre takılan bi adamla ısrarla evlenmek istemek neden? Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz, basiretiniz mi bağlandı?

Yapışıp kalmışsınızı “takılı kalmışsınız” olarak değiştiriyorum..içiniz rahat etsin yapışmadınız.

Ne diyim ? Nisanlanmadik evli de degilim sozlendim sozlum dedim ne diyim adini mi acik acik yazim burada onu belirtirken nasil bi hitap seklinde bulunacaktim her seyin altinda bir sey aramayi bi kusur gormeyi birakin saka gibisin ya sen sozlendin ayni durumdasin diyelim burada konu acarken nasil hitao sekli kullanacaktin desene hadi ?

Zaten bu durumlari kabullensem susar alttan alirdim dimi

Aradığında açmamışsın, neden açmadın madem konuşmak istiyorsun. Günde 20-30 kere ararsa mı rahat edeceksin. Sıkılmış, daralmış işte. O arayana kadar aramamalısın. Oldu ki barışırsanız da bu kadar üstüne gitme ilişkinizi yıpratıyosun farkında olmadan

Farkina varmadan yapiyorum yaparsamda ama iletisim kurmuyoruz alsin karsisina konussun istiyorum bu cozum degil 5 gun konusmamak
Sizi karşısında bulamamış ki konuşsun. Aramış, özellikle açmamışsınız. Birkaç kere daha arasın maksat. Geçen konuda da arama beni demişsiniz, aramamış.bu sefer araması gerekmez miydi demiştiniz. Dışarıdan bakmaya çalışın kendinize. Ne derece yapıcı, ne derece olgun bu tavırlar. Bu şekilde yuva kurulmaz ancak yıkılır.. Siz hırsla hareket ediyorsunuz. O açmadı. Ben de açmam, o yapmadı ben de yapmam vs.. Bu davranışlar çözüm odaklı değil ego odaklı

Deme öyle yahu söz diye bişey var istemenin arkasından gelen :)
Zaten kücüklermiş 21-24 yaslarındalar

Konu sahibinin üstüne gidenler olmuş. Benim sevgilim veya nişanlım 5 gün aramasa ayrılık sebebi olur benim için ki olmuştu da eski konularımın birinde bu sebepten ayrıldığımı anlatmıştım.

En fazla 1 2 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi arayacaktır sorunca da üstüme çok geldin ondan aramadım hem açmadın da trip attınfalan diyecektir. Sakın oyununa gelmeyin ve bu şekilde davranırsa ilişkiyi yürütmek istemediğinizi söyleyin ağırdan satın kendinizi. Yoksa böyle alışıp kafasına estikçe kafa izni yapar kendine

ısrarla birlikte olmaya devam ediyorsunuz. Ben size çok alttan alıyorsunuz demedim ki zaten. Evlenirseniz çok başınız ağrır, ayrılın diyorum.
Sevmesem tek silmede silerim cokta zorladim kendimi sevdigim icin israrla birlikteligin ilerlemesini istedim
O gece acmayip digersi gun aradi niye acayim ki ben aradigimda bakmadi benim ne hissettigimi oda anlasin diye bende onun aramasini acmadim her boyle sıkılıp daraldiginda biz 5 10 gun bu sekilde konusmayacak miyiz hic anlamiyorum
Gecen konumdan dersimi aldim bu sefer gene sinirden gozum dondu mesajdan daha arama etme bir sey yazmadim ben o gece ona kac saat ulasamadim ve cok merak ettim digersi gun o aradigindada benim ne hissetigimi oda anlasin diye acmadim
Deme öyle yahu söz diye bişey var istemenin arkasından gelen :)
Zaten kücüklermiş 21-24 yaslarındalar
Daha sözü bilmiyor şaka gibi o yorumu atan yaşlar 21 24 diye sözlüm diyemiyecek miyim nasil hitap edeceksem bayan cok bilmiş cok biliyor ya bu yaştayız diye ne alakaysa 30 olsaydik o zaman sözlüm diye hitap edebilecek miydim kıro olmadan hahahah komik insanlar cok var ya
Sizde aramayın bakalım ne zaman gelecek keyfi yerine.
Yok canim aramam aramiyorumda

Allah razı olsun gercekten sık boğaz lafından sayfalardir bazılarından linç yedim ki eğer ararsa böyle duruma gene duşeceksem gene aynı şeyleri yasatacaksan eğer olmasin uzatmayalim da dicem ben sabir taşı degilim burada

Ayrica ben sizin sonunuzu goremedim bu ne sogukluk normal de konusmalariniz nasil zorakimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…