Sözlüm aramıyor ?

Eski konunuzu da okumuştum. Sürekli kendinize yalvartma ve peşimden koşsun isteği içindesiniz. Evlilik bu şekilde yürümez. Henüz evlenecek olgunlukta değilsiniz. Bence ikiniz de farklı adaylarla devam etmelisiniz

Biraz annesi gibi mi davraanıyosunuz sanki..

Yani eger attıgı her adımı haber vermelicilerdenseniz size hak veremicem cünkü en nefret ettigim iliski tarzıdır..
Cünkü bi önceki konuda sözlünüz beni cok bunaltıyosun demis,öyle yazmıssınız..

21 yaşında sözlenmişsin kaç senelik ilişki diyorsun bir de?!
Boşver bundan ne köy olur ne kasaba. Sal ipini doğal yaşamına karışsın.
3 gun sonra yildonumumuz birde 5nci senemize girecektik saldım zaten her seyi akışına artik çok kirilmaya incinmeye basladim ben
Ben telefonlarini acmadiginda mesajdan canim merak ediyorum yazdim ustunden kac saat gecti sesi cikmadi o saatte annesini aramak zorunda kaldim utanarak ben heran mesajlasalim arasin istemedim ki zaten bunalsa bile insan o cocukta kalacagini soylemesi cok mu zordu
Yorumlarından anladigim kadarıyla baskın bir karakterin var
Bir yorumunda kim var karşısında bunun ! Demissin
Sözlüsü var ! Anneliğe bürünmüş gibi duruyorsun
Kendimi değersiz hissediyorum ama o yuzden karşısında kim var moduna bürünüyorum
iş ciddiye binince yan çizmeye başlamış. ayrılmak istiyor ama kendisi değil siz ayrılın istiyor. klasik erkek hareketi.
5 senedir akli nerdeydi ki o zaman eğer öyleyse bilmiyorum face şifresini de bilirim değiştirmemis ve tüm fotoğraflarımızda duruyor
Seni ciddiye almıyor galiba
Bende öyle düsünüyorum artık ne yapacagimi bilmiyorum

Yuzde yuz durum bu.. adam belliki ayrilmak istiyor ama kendisi yapamiyor. Zaten ortada bir iliski de yok ki.. kalmamis yani iliskidrn eser.
Ayrilmak etmek istese ne bilim tavirlarindan vs belli olmazmiydi pazar gunu gayet guzel vakit gecirmistik onun sonrasi boyle oldu sosyal medyadaki sifrelerini de degismemis resimler de duruyor
Ona karsi hitap ederken sozlum sozlum doye uzatmak istemedigim icin oyle dedim yanlis ayip olduysa kusura bakmayin
Farkındamısınız adam bi hafta aramamış kızı evliyken zaten eve geliyor ne kadar süre aranmaz ki en fazla alınacak var bu diye arar bence anormal bi durum var annesiyle tekrar konuştunuz mu heartless-
Hayir o gunden sonra ne annesi ne o ne arama ne konusma hicbir sey olmadi
Eski konularınızı bilmiyorum ama.bi aldatma kokusu alıyorum sanki.
Gercekten mi nasil anladiniz olabilir mi ya
Sizin konularinizdaki tavrınız bile beni bunaltıyor. Adam kim bilir ne halde. Mümkün değil bu adam sizinle evlenmez zaten. Doğru ani bekliyor dur koşarak uzaklaşmak için.
Bunaltici neyim var ki bazen kendimi kontrol edemiyor olabilirim ama art niyetli davranmiyorum engel olamiyorum bazen kendime
Sizde arayip sormayin bakalim ne olucak..
Daha sözlüsünüz bukadar ustune gitmeyin erkekler hoslanmiyor.
Aramiyorumda zaten o gece o benim telefonlarima hic bakmadi bende digersi gun onunkine o yuzden bakmadim
Ayrilmak istiyor. Net.
Sosyal medya sifresi ve fotograflarimiz bunlari neden kaldirmiyo ki o zaman ne bileyim bitti ayrildik demek icin arasin o zaman

Pazartesi aramis. Konu sahibi açmamış. Problemler boyle cozulmez ki. O aramis o acmamis, oburunun sarji bitmis buna haber vermemis vs. Konusmazlarsa nasil çözecekler
O gece o benim telefonlarimin hicbirini acmadigi icin bende acmadim bir kez aramakla kalmaz dedim 3 4 ncu de acarim dedim 2 yi bile goremedim acinacak haldeyim
bir yerlere gidince surekli surekli aramasanizmi acaba ???
ben çok skılırim mesela bu durumdan guvensizlikmi kendini hatirlatma cabasimi iplerini elinde tutma cabasimi adini bilmiyorum ama çok skıcı bi durum
Ben dakka basi aramadim ki en son aksam 7 de konustuk gece 12 ye kadar sesi cikmadi oyle telaslandim
Anasını arayıp ortalığı niye velveleye veriyosunki

Amann 20 yaşında ilk gördüğünüz erkeğe yapışıp kalıyosunuz..ben anlamıyorum bu durumu sevgiyle bağdaştıramıyorum..
Ne bicim bi uslup bu ? Yapisip kalmak ne demek yahu ?

Maalesef üzgünüm gerçekçi yazmak zorundayım ama,askerden yeni gelen bir akraba ve onlarda kalma muhabbeti....tabiki de herkes bilir ki askerden gelen hayatı ozlemis gençler abilerinin önderliğinde bi gecelere akarlar içerler gezerler biraz hatun muhabbeti yaparlar.askerden gelen klasik türk erkeği muhabbeti yapmışlardır.e cakirkeyif olmussa ve eglencedeysede sizi aramamistir.ustune küsmenizde işine gelmiştir hesap vermekten kurtulmuş.bir kaç güne sizi kandırır barışırsınız cnm.bosver...

Aynen oyle her yorumunuza da katiliyorum ben sanki her dakika konusalim mesajlasalim demiyorum ki en son aksam 7 de konustuk annesini arayip haber veren bi zahmet sozlusune karsi da bunu yapsin
Arayıp sorman gayet normal, istediği zaman kafa izni yapıp sana ulaşmayacak adam oh ne ala, ne güzel hayat.
Evet ben boyle sacma bir sey hayatimda ne gordum ne duydum eger yasadigim durum gercekten buysa bitsin gitsin
Oda bende kendi cevremizle gorusup takiliyoruz takilirkende dakika basi rapor da vermiyoruz ama bu yaptigina bi cevap aciklama bulamiyorum ben ya gercekten annesini ariyo dogal tabi haber verecekte ee ben neyim ki burda boyle yapan biri de degildi
Banada öyle
Benim burada yazdiklarim kadar biliyorsunuz o anları yasarken yanimdamiydiniz bu kadar net cevap verebiliyosun ? Beni sanki adamin boynuna tasma taktimda her dakika yazacaksin edeceksin emirler veren kisi gibi analiz ediyosunuz gosteriyosunuz
Evet ! Alninizdan yemin ederim opesim geldi aynen oyle evet !
Bende bu konuda ilk mesajıma onu yazdim. Adam ayrılır zaten. Bu toplumda böyle. Uygun bir zaman ve olay bekliyordur.
Ayrilsin o zaman 5 gun oldu bi arasinda ayrilcagimizdan haber versin sosyal medyadaki fotolar da duruyo hala silmemis hesaplarina giriyo fotolar duruyo
Benim yola getirebilecek neyim var anlayamiyorum ben annesine dedigi gibi ben kalıcam demesi bi sesini duyurmasi ne bileyim cok mu zordu
Neden anlatamiyorum kendimi anlamiyorum iyi guzel hos yazmissiniz da ben dakika bası arayan soran biri degilim onceki konular diyorsunuz da sanki 2 dakika sonra aradim 2 saniye sonra aradim mi diyorum en fazla 2 yada 3 saat sonra o arar yada ben ama mutlaka ikimizden biri arar o aksam en son da 7 de aradigimda konusmustuk 12 ye kadar bekledim sesi cikmadigi icin annesini aradim 5 saat beklemisim aslina bakarsaniz kac saat oldugununda onemi yok birbirimize karsi sorumlulugumuz hic olamayacak mi bunun adı neden boyle sık bogaz oluyo ben tuvalete gittin soyle 3 adim attin soyle kafasinda bir tavir da sergilemiyorum .

Iyi de gittim bir yere oturdum saat 7 konustuk . Sonra aradi saat 10. Sonra saat 12 . Sabah arayın o zaman . 2 3 saat sık boğazlık değil mi ?
Ben de olsam açmam telefonu

Eski konunuzu da okumuştum. Sürekli kendinize yalvartma ve peşimden koşsun isteği içindesiniz. Evlilik bu şekilde yürümez. Henüz evlenecek olgunlukta değilsiniz. Bence ikiniz de farklı adaylarla devam etmelisiniz
Yalvartma degil ben icinde o da kimin ne yanlisi varsa bilsin etsin istiyorum
Akışına bırak
Biraktimda
Evliliğinizin fragmanını yaşıyorsunuz.
Boyle mi olur
Hayir her adimi haber versin isteyenlerden degilim cunku aynisini yasasam bende yapamam her seyin raporunu tutsun demiyorum ki en son aksam 7 de konustuk ondan sonra hic aramadi demek istiyorum ondan sonra aramamasi telefonlara bakmamasi cok mu normal ama annesini arayip kalacagini soylemesi
Fevri bir yapın baskın bir karakterin var sanki ilişkinde hakimiyet kurmaya çalışıyorsun. Biraz frenle kendini
Adamla en son aksam 7 de konusmusym sonra hic konusmamisiz cok mu normal geliyo bu durum ben normal goremiyorum da
Bi işe yarar bilgi mi bilmiyorum ama askerden gelmesinin cocugunun 3 veya 4 ncu gunuydu onuda gectim akrabasi beni tum akrabalari hepsi biliyo cocuk askerdeyden hayirli olsun mesaji atmisti hayirli olsun deyip oyle bir igrenclik yapabilirler mi bunu dusunmedim hic ben

Iyi de gittim bir yere oturdum saat 7 konustuk . Sonra aradi saat 10. Sonra saat 12 . Sabah arayın o zaman . 2 3 saat sık boğazlık değil mi ?
Ben de olsam açmam telefonu
Ne alaka 2 saat sonra aramak da mi sık bogazlilik oldu simdi kendisi de bana karsi oyle ben neden kendimi sık bogaz edilis hissetmiyorum hadi o aksam ben onu aramadim diyelim oda hic aramadi zaten yarin oluncami konusacaktik en son aksam 7 de konusmus olarak kalıp ? Bilmiyorum herkesin nasil iliskide bi tarzi var da ben en son aksam 7 de konusup digersi gune kadar hic konusmadan da duramazdim ve de cok sacma ne bu rahatlik ya

15 yaşında ilk gördüğün erkeğe yapışıp kalmak = onunla geberene kadar birlikte olmayı istemek..

5 yılluk ilişki demişsinde yahu ergenlik flörtü ne zamandır ilişki adını alır oldu..çocuk asgari ücretle çalışıyor..sense o kadarcık maaşla ev geçindirmenin zorluklarını bildiğin halde tüm gün evde nerdesin diye bık bık ötüyosun.madem evlenmek istiyorsun çalışıp hayallerinizi gerçekleştirmeye yardımcı olsana..

Askerden gelen adam bilmemne evine gider, eskorta gider, pavyona gider..bazı şeylerde açıkça söylenmez..tahmin edilebilir bir durum için o saatte anası aranmaz..bu onu merak değil, düpedüz kıskançlık merakı..bırak biraz nefes alsın..sende gir bi işe çalış..oturduğun yerden hayallere dalıp mıçmıç ilişki beklemeyi bırak artık..sevgilisi de olsa kimse kimsenin hayatının her dakikasında olamaz.

Şimdi ne yani pavyona gitsin bişey demesin mi diyen olacaktır..20li yaşlardaki çocuk napsın bu ülkede işler böyle..herkesin kocişkosu o yollardan geçti..aci gerçekler:)

Eee şimdi 6 gündür konuşmadan duruyorsunuz işte demek ki duruluyormussun. Ailesinin evinde kaldığına göre arayip gelemeyeceğini soylemesi çok normal sizi aramamasiyla aynı kefede değil. Evli olsaydınız sizi arardi gelmesem olur mu diye? Bir de iki saatte konuşmak normal olsa da arkadaşlariyla eğlenen insana da illa arayacaksın demek sacma. Dolayisiyla evet sikbogaz etmissiniz. Evde otursa hadi kızın aramadı diye ama bırakın adam arkadaşlarıyla iki saatin hesabını yapmadan eğlensin yaa.

Ben buna rahatlık degil özgüvem diyorum . Sizin yerinizde olsam hiç aramam
O merak etsin sizi bu kiz ne yapti aksam 7 den sabaha kadar diye

Ya ben cidden size diyecek bir sey bulamiyorum tek yorum yapmak istedigim nokta yasimdan vuruyosunuz ama ben 28 30 olsam o zamandada 5 senelik iliskim hadi 10 dahi olsun o zaman da mi yapismis kalmis olacaktim ? Nasil bi uslup tabirse orasi muamma her uzun iliskilerde o zaman benim akrenlerim olsun olmasin biz hepimiz yapisik kaldik sagolun iyi aksamlarr

O yaşlarda karşımıza çıkan x, y,z kişisi olsa da hepsine hayatımızın aşkı gözüyle bakarız..anlatmak istediğim bu..kısacası 5 yıl sürdü diye bir ömür sürmek zorunda değil..olmuyorsa olmuyordur..

Sizinle aynı düşünmek zorunda değiliz.Sevgiler.

Aynen oyle fikir farkliligi olabilir kimseyle polemige girmekde istemiyorum bende iliskinin basinda bu kadar ilerleyecegini surecegini bilemezdim surdum olanlar oldu ama buna asla "yapışmış kalmış"denmez neyse herkesin kendi karakteri sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…