- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Aynen öyle böyle olup düşünenler de bsn anlamadım sık boğaz damgası yiyordiger konularinizi bilmiyorum ama ister sozlu olsun ister sadece ciktigin biri olsun eger o adam hayatindaysa Haber Verecek arkadaş...arayacak.msesaj atacak şurdayim diyecek..1 mesaj zor mu..bir insanin size verecegi en büyuk deger ayiracagı zamanidir...bence ayril gitsin.
ciddiyim..belki burnu sürter.
Ozaman mesaj at arkadaşım .. yüzyuze konusmamiz Gerek de ve otur konuş ..gercekten dediğim gibi canını yolda bulmadin ve inan bana bu adamdan eş olmaz bence , sana farkındaysan şimdiden önem değer vermiyor aramiyor sormuyor ee sana sinyal veriyor ve lütfen bile bile lades deme unutma hiç kimse senden degerli onemli ve kıymetli değil .. sakin olaki seviyorum aşığım diyipte görmezden gelme Bazı gerçekleri. ..Eğer konuşursak iletişime geçersek tüm taşlar yerine oturacak o da dönüm noktasi olacak ya devam ya tamam ben çekemem bu muhabbetleri artık canımı da yolda bulmadım kafam kaldırmıyo
Aşk doktoru denen bir adam varya aşkın kapışmak o söylerken duymuştum bir adam sizi 5 gün aramadiysa geçmiş olsun o iş bitmiştir diye bence de haklı bu kadar sure sesimi duymadan yapabilen adam birdaha hiç aramasinMesaj tekrarı
pardon da size noluyor? ben üyenin yaptigi yorumunu cok begendim sadece ve asiri sekilde gercekti buldum, göz boyamiyor, kirmamak veya acitmamak icin baska daha yumusak laflar kullanmiyor, oldugu gibi söylüyor...bu size neden batti?Ayy amanda amannn ne gercekmis bu boyle cevrenizde duysaniz bizimki cocukluk aski 7 8 senedir devam ediyo da bilmem ne hayran kalirsiniz masallah dersiniz eminim ki buraya gelince mi ahkam kesiyo oluyosunuz da aciliyosunuz ben konu actiysam da kimsenin beni yargilama hakki yok cok itici gozukuyosunuz maalesef Allah tarafindan cikti karsima ki bu denli uzun sure surdu gitti kader şans size mi düstü bunun tasası gercekmis gerceklik anlayisina bak
Aynen öyle seviyorum ediyorum ama bu gercekleri goz ardi edemiyorum susamiyorum susamamda yapımda yok canim ben aramak istemiyorum niye dersen o gece arayacagim kadar aramisim gecenin 12 sinde annesini dahi aramisim gene arayan eden ben olmak istemiyorum bu gurur yapma olarakta anlasilmasin ama icimden gercekten gelmiyo beni o gece bu hale dusurmeye hakki yoktu umarim arar hic hayatimda aramasini bu denli dort gozle beklememistim bi yuz yuze gelsek dananin kuyrugu orada kopacak zatenOzaman mesaj at arkadaşım .. yüzyuze konusmamiz Gerek de ve otur konuş ..gercekten dediğim gibi canını yolda bulmadin ve inan bana bu adamdan eş olmaz bence , sana farkındaysan şimdiden önem değer vermiyor aramiyor sormuyor ee sana sinyal veriyor ve lütfen bile bile lades deme unutma hiç kimse senden degerli onemli ve kıymetli değil .. sakin olaki seviyorum aşığım diyipte görmezden gelme Bazı gerçekleri. ..
Kuzum ozaman o ayrılmış kendi kafasına göre.Aramiyo ki kac gun oldu teli kapatsam ne fayda ....
O begendiginiz uyenin yorumu benim konuma istinaden yazildi da ondan daha fazla soze gerek var mi ?pardon da size noluyor? ben üyenin yaptigi yorumunu cok begendim sadece ve asiri sekilde gercekti buldum, göz boyamiyor, kirmamak veya acitmamak icin baska daha yumusak laflar kullanmiyor, oldugu gibi söylüyor...bu size neden batti?
Bende sallıcam zaten ramak kaldı ama bi konusmamiz lazim yuzugunu de teslim etmek istiyorum soz yuzugunu cunku sosyal medya sifrelerini de degismemis fotolar da duruyo anlamadim ne ayaksaKuzum ozaman o ayrılmış kendi kafasına göre.
Bi problem varsa ve seni seviyosa arardı konuşalım derdi.
Konuşma gereği bile duymamış.
Salllaaa
Doğru söze ne hacet arama arama keyfine göre arayacaksa varsın gitsinAşk doktoru denen bir adam varya aşkın kapışmak o söylerken duymuştum bir adam sizi 5 gün aramadiysa geçmiş olsun o iş bitmiştir diye bence de haklı bu kadar sure sesimi duymadan yapabilen adam birdaha hiç aramasin
Ne vercen yüzüğü ya bozdur harcaBende sallıcam zaten ramak kaldı ama bi konusmamiz lazim yuzugunu de teslim etmek istiyorum soz yuzugunu cunku sosyal medya sifrelerini de degismemis fotolar da duruyo anlamadim ne ayaksa
Valla bu sinirle aklima gelmedi de degil bozdurup catir catir yemek ama eger biterse esastan cokta ayip olmazmi sizceNe vercen yüzüğü ya bozdur harca
Ay canım o ayıp olmasınlar eskidendi.Valla bu sinirle aklima gelmedi de degil bozdurup catir catir yemek ama eger biterse esastan cokta ayip olmazmi sizceailemde zorla verdirtir
Ne vercen yüzüğü ya bozdur harca
O begendiginiz uyenin yorumu benim konuma istinaden yazildi da ondan daha fazla soze gerek var mi ?
Sana bir sey yap diyen yok sende bu kadar duyar kasmaya merakliysan benim konumda yapma kimse kimseyi yargilayamaz yuzsuzluk yapmayinda konumda daha isiniz olmasinvar, bu kadar hassas iseniz özelinizi buraya yazmayin..biz napalim
Hanimlar bosverin umarim o gunlere kalmamAnacım söz yüzüğünün neyini bozdurup harcasın?
Belki pahalı bişeydir.Anacım söz yüzüğünün neyini bozdurup harcasın?
Benimde en cok zoruma giden yakındıgım sey bu digersi gun aradiginda acmama sebebimde bu ben ararken o bakmadi be hissettigimi anlasin diye bende onun aramasina bakmadim dusunuyorumda ne olacak boyle diye ama yaziklar olsun gercekten yazik kulaklari cinlar insallah burdannnSiz 5 saat sesi çıkmadı diye endişelenip annesine kadar aramışsınız.O siz açmadınız ama merak edip tekrar aramamış bile.Düşünün biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?