- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Aynen haklisinizBelki pahalı bişeydir.
Sonuçta maddiyata göre değişir böyle şeyler değilmi? Ki bozdurmayı düşünmüş konu sahibi yani aklından geçirmiş , demekki bozulunca para eden bişe ..ayrıca bazen işi dalgaya vurmak denen bişey vardır.bizde aslında onu yaptık konu sahibi ile.yani işin dalgası bozdurma işi.
yemin ediyorum sizin gibi kadinlara hayranim, hayran. Allah ne muradiniz varsa versin, sükür biri gercekleri söyleyebildi
Belki pahalı bişeydir.
Sonuçta maddiyata göre değişir böyle şeyler değilmi? Ki bozdurmayı düşünmüş konu sahibi yani aklından geçirmiş , demekki bozulunca para eden bişe ..ayrıca bazen işi dalgaya vurmak denen bişey vardır.bizde aslında onu yaptık konu sahibi ile.yani işin dalgası bozdurma işi.
Aranmadım hala .Aramadimi hala??
Tek tas takildi altin ona bir sey takilmadiBen de dalgay vurdum yanlış anladınız sanırım söz yüzüğü kendi aralarında takılan gümüş vs bir şeydi benim zamanımda o yüzden dedim
Aynen sorumluluk duygusunu kaybetmis biz buna sorumluluk diyoruz ama karsi taraf bazilari da hesap mi vercem hep sık boğaz etme olarak anlasiliyor maalesef anlayana isteYa bu adamla da evlencen ofs sorumluluk duygusu yok sana karsı sal ipini
Bende tam sizin dediğiniz gibi yapıcaktım yüz yüze gelmeyi bekliyorum eğer ararsaArayıp iki sohbet edip, ne yaptığını ettiğini sana haber vermeyi hesap vermek mantığıyla zoraki görev olarak algılayıp yapıyorsa, zaten üzgünüm ama ondan hayır gelmez. Bence bu rahatsızlığınızı mesajla telefonla falan değil de, yüz yüze konuşun. O zamanki tavrına bakarak siz de ilerisi için ne yapmanız gerektiği konusunda daha net hareket edersiniz. Sorumluluk duygusu taşımayan adamlar evlenmesin ya.
Bu erkeklerin bir gun icinde hatta bir saat icinde nasil hayatini degistirebilecekleri kararlara imzalar attigini anlatsam sasip kalirsin.Bir bakmissin evlenmek icin yanar tutusur bir bakmissin uzaklasmis,isteksiz triplerle zoraki oluyormuscasina havalara girmis.Ayni cati altinda yasamak istiyor gibi mi davraniyor sizce?Birisi var mi yok mu bilemem ne karsilastim ne gordum sosyal medya sifreleri de hala ayni degismemis boy boy fotograflarimiz da duruyo evlilik icin de erken dusunse evlilige bi anda iliskimizi surukleyen de oydu durmadan evlenelim ayni cati altinda yasayalim vs vs diyende oydu ben cıkar yol bulamaz oldum artik
Orasını anladım da sizi takmayan,önemsemeyen bir adamı niye bu kadar merak edip üzerine düşüyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.Bende çook merak ettim diyorum kac senelik iliskim de boyle yapmamistir diyorum endise merak hani diyorum ?
ya sorumluluğunu da geçtimAynen sorumluluk duygusunu kaybetmis biz buna sorumluluk diyoruz ama karsi taraf bazilari da hesap mi vercem hep sık boğaz etme olarak anlasiliyor maalesef anlayana iste
Şimkiler bizim gibi deil valla biz bedavaya gittikBen de dalgay vurdum yanlış anladınız sanırım söz yüzüğü kendi aralarında takılan gümüş vs bir şeydi benim zamanımda o yüzden dedim
Hâlâ aranmadimSon durum nedir
Ona göre yorum yapıcam
Aynen oyle iyilik yaramiyo canini yak uz kır parcala daha tatli olunuyoŞimkiler bizim gibi deil valla biz bedavaya gittik
Bide biz çok masumduk bence hata etmişiz kıymet bilen mi oldu , bozdursun harcasın hakkatende ozaman kıymete biner erkeklere bölesi yaranıyo bu zamanda.
Evet hala aramadi beniya sorumluluğunu da geçtim
insan hiç mi merak etmez kız arkadaşım nasıl iyi mi diye şu kadar gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?