Sözlüm bana değil de annesine aşık!!

evet ben ilk eşimden bu aile manyaklıgı için ayrıldım

ama şimdiki eşim de ailesine cok düşkün

aradaki tek fark şu

eşim bana da düşkün

ve bu sefer farklı sehırlerdeyız. eşim dengeyı kurabılıyor

ilk evlılıgım cok fenaydı

Valla bana da garip geldi. Hadi arada bir gönlü olsun diye birşeyler alsın da size her hediye aldığında anneme de almam lazım demesi çok sinir. O zaman senin annene de alınsın. Tatile giderken bile sizinle gelir kesin. Annesi de ne gerek var oğlum demiyor heralde iyilik de bir yere kadar.

Canım valla perşembenin gelişi çarşambadan belli.. Bende ugrasiorum bi ana kuzusuyla. İnanılmaz sevimsiz ve can sıkıcı oluo çoğu zaman. Mesela o gün annesiyle gorusmek istemiosun, yorgunluk, hastasın vs. hemen kötü kişi oluosun. Sen benim annemi sevmiosun, alışamadın kadincagiza lafları falan. Kimseden annesini unutmasını isteyen yok ama es ve anne arasında dengeyi sağlayacak olan erkek.. bunu basaramayanların ilişkilerinde ciddi sorunlar oluo

Bide kader değişmez diyorlar ilki Nasıl olursa hep öyle gidermiş bilmiyorum ne kadar doğru madem ilkinde böyle yaşadınız ikincide biraz öyleymiş tmm benim eşim banada düşkün ama olmuyor bi durum olsa benim fikrime bakmıyor onlarla ilgilenmek zorundaymış gibi hep bir sorumluluk hissediyor eşim üzülüyor yapmıyım fln böyle bişey yok sonucunda hep biz üzülüyoruz seven insan böylemi olur bile bile yuvasının huzursuz olmasını ister mi Konu açan arkadaş şuan herşey şirin gözüküyor ne kadar merhametli iyi fln ilerde bunların hepsi batıcak hem de çok şiddetli yol yakınken ..ilerde pişman olma bu söylenenler tecrübedir

Size yazdım cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…