- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de aynı böyle, ben ailesiyle aynı sehirde yasıyorum o 2 saatlik uzaklıkta olan bi şehirde.Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
Arkadaşlar bu hafta sonu nu ailesiyle geçirme konusunda buraya yorum yazayım çoğu arkadaş haklı olarak o konuya takıllmış :) Şöyle ki ben ona bunun mümkün olmadığını söyledim , biz kendimize vakit ayırmıcaz gibisinden laflar ettim surat yapıp bozuldum doğal olarak öyle deyincee, o da bu sefer kelimelere takılıyorsun tabi her hafta sonu olmaz ama ben aile bağlarını koparmayalım anlamında söyledim diyor. Zaten kendisi için aile ilişkileri oldukça önemli ,kendi ailesini ayırmıyor benimkilerle de böyle sık görüşmek istediğini söylüyor. Ama bence lafı kıvırdı beni kırmamak adına yoksa tamam desem dünden razı.
Ben yengecim aileme.anneme cok duskunum ama esimede cok duskunumYaa kimse sordu mu bilmiyorum ama sözlün yengeç burcu olabilir mi
Inşallah benim gelinim de benim hakkımda böyle düşünmez çünkü yengeç burcu erkeği annesine aşırı düşkün oluyor diye biliyorum...
Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
Arkadaşlar bu hafta sonu nu ailesiyle geçirme konusunda buraya yorum yazayım çoğu arkadaş haklı olarak o konuya takıllmış :) Şöyle ki ben ona bunun mümkün olmadığını söyledim , biz kendimize vakit ayırmıcaz gibisinden laflar ettim surat yapıp bozuldum doğal olarak öyle deyincee, o da bu sefer kelimelere takılıyorsun tabi her hafta sonu olmaz ama ben aile bağlarını koparmayalım anlamında söyledim diyor. Zaten kendisi için aile ilişkileri oldukça önemli ,kendi ailesini ayırmıyor benimkilerle de böyle sık görüşmek istediğini söylüyor. Ama bence lafı kıvırdı beni kırmamak adına yoksa tamam desem dünden razı.
Anne kıskanıyor demekki çocuk da bu tedirginlikle bi eşitleme yapma peşinde. Annenin kıskanması da pek hayra alamet değil. Ayrıca anneyle paylaşılacak şeyler başka eşle başka sana neyse ona da o gibi bi mantık mı var yaAnneye düşkünluk olması deniyor niye düşkün olunmasın o annesi eş bulunur anne bulunmaz hep annesine hediyeler alıp size almamazlikta yapmıyormus eğer sizin annenize alsaydı sanki sesiniz çıkmaz gibi geliyor bana ,burda hemen kıskançlik devreye girmiş bence sadece tavsiye hiçbir zaman eşinize ya ben ya annen pozisyonu cizmeyin kaybeden siz olursunuz.kendinizde söylüyorsunuz kayinvalidenizde iyi bir insanmış bence eşiniz normal olanı yapıyor kafayı takma derim
Tepki gösterdim konumu güncelledim okuyabilirsiniz ben yapım gereği yönetilmeyi sevmem istemediğim bir şeyi yaptıramayacağını çok iyi biliyor ama böyle hayaller kurması da can sıkıcı. Bu konu dışında benim herhangi bir sıkıntım yok sözlümle alakalı kendisi hayatımda tanıdığım en iyi insan.
Ben kıskanırdım öyle olsa ya. Tabiki annesini sevsin ama abartmadan. Evlendikten sonra anne ikinci planda kalmalı bence. Öncelik kendi ailen olmalı. Bu arkadaşın sözlüsü hiç annesini ikinci plana atacak gibi durmuyorcanım bi insan annesini çok seviyor de kötü olamaz ince ruhlu fazla duygusal belliki sevmek çok güzeldir asıl sorun sevgisiz ruhsuz saygısz insnalar
Tek cocuk mu?Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
atar canım atar hele bi bebişler olsun çoluk çocuğa karışsın mutlaka atılır:)))) kııız benim oğlum olucak dha şimdien btun hayatımızı ona adadık resmen evlenince beni unutmasınnnn =))))))))) yani tabiki eşiyle mutluluğu dha önemli ama kayınvalidesi kötü niyetli deilmşki baksana geliniide çağırmış kıyamamış yok kıııız hayatta dha byuk sorunlar var bunlar güzel şeyler :)) cennet annelerin ayakların altında unutma kuzucuk :))Ben kıskanırdım öyle olsa ya. Tabiki annesini sevsin ama abartmadan. Evlendikten sonra anne ikinci planda kalmalı bence. Öncelik kendi ailen olmalı. Bu arkadaşın sözlüsü hiç annesini ikinci plana atacak gibi durmuyor
la benim eşimde babasına çok düşkün annesi vefat etmiş babasına çok iyi bakıyor kayınpederim hiç bizi yalnız kalsınalr dye düşünmez ama olsun eşimin babasıyla ilgilenmesi çok güzel sevgi yumağım benim derim. kayınpederim üst katımda oturur yemeklerde bir gün eltimd ebir gün bende yani hep birlikteyiz ama güzel şeyler bende anneme babama çok düşküüm eşim hiç sorun etmez:))Bu arada sözlün şuan için tanıdığın en iyi insan.
Bir evlenin, haftasonlari bir gelsin, sen bir istemiyorum de bakalım iyisini kötüsünü anlarsın.
Ayrıca annesine olan bu düşkünlüğü evlenince annesinin seni kiskanacağını açık ve net ortaya koyuyor.
Vay be ne güzel düşünüyosunuz benım bi abim de durumu cok iyidir ama gelin anneme vermesini istemez abim gizli verir ama kendı ailesıne veri r . Siz ne güzel düşünüyonuz abim karısının bıseynı eksık etmez fazla bıle yapar her ıstedıgını yapar yer gezer ama gel gör ki bize Verse abim veya anneme ıstemez Allah bildiği gibi etsin onu gene sinirlendımKonunun başları buram buram kıskançlıkken sonları tehlike çanlarına döndü.
Anneye yapılan harcamaya -maddi durumu etkilemedikçe- hiç takılmam, gezsinler hediye alsın güzel şeyler bunlar.
Ama bu adam fena anneci dostum!