- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri. Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.
Bayanlar herşeyi hisseder.
Eğer sana verdiği izlenim bu yöndeyse asla sessiz durmamalısın.
Karşısında dimdik dur, senden ayrılırsam ölürüm bu yüzdende bu konuyu sonsuza dek açmayacağım izlenimi verme.
Al karşına konuş ..
Bu kadar uzun uzun aşkla anlatmasına ne lüzum var çözemedim doğrusu ..