Sözlüm galiba artik beni begenmiyor? =(

Merhaba arkadaslar,
ben bir telefon alacaktim, fakat bu ayin sonuna falan. Sözlüm arastirmis bulmus tam istedigimden bende dedim en iyisi hemen gidip aliyim bosuna neden bu ayin sonunu bekleyim hazir bulmusken. Gittim tabi normal giyindim ciktim. Sacimi toplamistim. Bana bakti sözlüm giderken otobüste. Senin cildin kavluyor, kremin yokmu? Sacinda basinda dagilmis yataktan kalkip gelmissin gibi. Herhalde dus almalisin ve sacinida kestirsen iyi olur falan dedi. Buda benim cok zoruma gitti. Ben bakimliyim, bakimli derken makyajla aram yoktur, fakat kremimi sürerim, sadece sacim cok sIkIcIdIr hic sekillendiremem
=( birde az oldugu icin sacimin helede hicbirsey yapilamiyor malesef. Bu dediklerinden dolayi ona cok kirildim cok alindim, beni sanki artik begenmiyormus gibime geldi. Sizce ne yapmaliyim bu durum karsisinda? Kendim oldugum gibimi oluyum yoksa cidden kendime bastan asagiya bakimmi yapayim? Bakim derken neler yapmaliyim? Lütfen fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar. Simdiden tesekkürler.

benımde saclarım uzundu hep toplardım sekle sokamazdıkm... gecen hafta kestırdım esım cok begendı.. hem kullanımı da cok rahat sende kestırebılırsın.. rihanna modeli..

makyajıda sevmıorsan benım gıbı bı eyeliner herseyı halleder...

sevgıler..

denerim ozaman insallah, bir sekilde yapabilirim :D kötü olan disari cikar cikmaz bozuluyor ya

sprey kullanabilirsin ayrica
masa fln yapmadan once koruyucu sprey yada
krem kullan boylece saclarinin kirilmasini onlemis olursun,

citcit, fln bunlar faydali olur evet ama bide kalici cozumler bulmalisin,
mesela sacina bakim yap sarimsakla gurlestir sinamekiyle yada turpla uzatabilirsin:34:

benımde saclarım uzundu hep toplardım sekle sokamazdıkm... gecen hafta kestırdım esım cok begendı.. hem kullanımı da cok rahat sende kestırebılırsın.. rihanna modeli..

makyajıda sevmıorsan benım gıbı bı eyeliner herseyı halleder...

sevgıler..

Haklisin bir Eyeliner aslinda yeterli olur.
Bilmiyorumki bende aslinda kisa kestirmek istiyorum fakat yüzüm hafif dolgun ve yuvarlak
bana uyarmi bilmiyorum ?

sprey kullanabilirsin ayrica
masa fln yapmadan once koruyucu sprey yada
krem kullan boylece saclarinin kirilmasini onlemis olursun,

citcit, fln bunlar faydali olur evet ama bide kalici cozumler bulmalisin,
mesela sacina bakim yap sarimsakla gurlestir sinamekiyle yada turpla uzatabilirsin:34:

sarimsak gürlestiriyorsa yaparim tabi :D nasil yapmam gerekiyo tam olarak?

sarimsak gürlestiriyorsa yaparim tabi :D nasil yapmam gerekiyo tam olarak?

canim en kolay yontemi sampuanin icine bol bol sarimsak rendeleyip iyice calkaladiktan sonra
kullanmak:34:

yada mesela isitilmis zeytinyaginin icine sacina gore iste ne kadar uzunsa o kadar cok sarimsak rendeleyip sacinda bekletebildigin kadar beklettikten sonra yika , ben bunu yapiyorum
saclarim acayip yumusak oluyo ve parliyo:3:
hee bide banyoda cikacakken saclarini soguk suyla yikarsanda parlak bi gorunu
m verir:8:

üzülme canim eminimki kötü anlamda dememistir bir kac kere öyle denk geldiyse o da söylemistir erkekler ince düsünemez aklinda geldigi gibi dile getirirler
erkekler bakimli kadinlar begenir tabikii dogaligi sever ama makyaj topuklu etek v.s.a gibi kadinsi kiyafetleride begenirler dile getirmeseler bile

Bu arada arkadaslar benim birtane kiz arakdasim var kendisi genelikle cok göz alici giyisiler giyer cok agirda makyaj yapar yani bayagi gösterislidir benim sözlüm onu kafasina takmis gibi sanki ya. Onun makyajini cok agir buldugunu söylüyor acik giyindigini söylüyor, fakat her gördügündede bugün cok soluk duruyodu yada cok esmer tenli arkadasin vs. diye konusuyor. Birkerede facebookda arkadasimin resmini görmüstüm telefonda sözlüme dedimki arkadasim cok acik giyinmis resminide koymus faceye dedim, sözlüm hemen facebooka benden habersiz benim adima girdi bakti resmine! Kendi facede üye olmadigi icin! Fakat bende bunu farkettim iki kisi birden ayni yerden girerse ilk gireni face atiyor. Yeniden giris yapman gerekiyo. Bunu ona dedigimde ben onun icin girmedim vs. dedi durdu inkar etti. Hatta sözümüzde bile arkadasim ona hep bakmis durmus annem ve babamda farketmis bunu. Kiz istemedede vardilar ordada aynen hem sözlüme bakip durmus. Bunu bir kac kisi daha farketmis sizce normalmi bu? Ya bilmiyorum paranoya oldum yada cidden sözlüm arkadasimdan hoslaniyor? Ve arkadasimda ondan hoslaniyor? Anlamadm ya of

eğer anlattıkların paronoya deilde gerçekse bence kendine bakmayı bi tarafa at sözlün önce kendisine baksın... o sözlüne dikkat et iş daha ciddiye binmeden onla yapabilirmisin yapamazmısın ona bak..şimdiden böle yaptını düşünemiyorum evlensen hiç beğenmez seni :47:

arkadasım, eğer maddi durumun iyi ise postiş falan al tarzını değiştir. Amasırf moralim bozuldu dedin ya ondan dıyorum. Onun ıcın değil kendin için yap

arkadasım, eğer maddi durumun iyi ise postiş falan al tarzını değiştir. Amasırf moralim bozuldu dedin ya ondan dıyorum. Onun ıcın değil kendin için yap

Slm arkdasım takma_kırpık dogru soyluyo ılk once kendını begenmen lazım bende senın gıbı sevgılımle boyle bı konu yuznden konu acılmıstı 'bende kendı kendıme kızım once sole bı kendını goster bak bakalım ondan sonra pervane olmuyormu dedım'' sonuc olarak ole oldu gıttım saçlarımı kestırdım ve bıraz makyajla suan daha bı farklı bakıyor bana bırzda gunluk kosusturmadan kendımıze vakıt ayıramadıgımızdan oluyo kendımde mutluyum aynaya baktıgımda degısıklık herzaman ıyıdır karar al ve uygula bence...

:66:sexy ol, cekici ol, kadinligini kullan :)) kuaföre git sacini boya kestir , saclarina hergün sekil ver, ister düzle ister masa sar birseyler yap, degisik tarz giyin ne bilim mesala bol kot yerine dar bir kot giy üstüne bir gömlek boncuk küpe vs.., güzel koklar sürün makjayini yap bak bakalim ne yapacak, sözlün oracikta üstüne atlamak icin kendini zor tutacaktir :)) :52: ; erkekler herzaman dogal" daha iyi diyorlar ama aslinda dogal sevmiyorlar bakimli , cekici seviyorlar. eyer yaptigin degisiklerle ilgili birsey derse neden yaptin falan diye , sende kirildigini dile getirirsin , ve bu degisikligi kendin icin yap ama onu utandirmak icinde yüzüne vur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X