- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Merhaba arkadaslar,
ben bir telefon alacaktim, fakat bu ayin sonuna falan. Sözlüm arastirmis bulmus tam istedigimden bende dedim en iyisi hemen gidip aliyim bosuna neden bu ayin sonunu bekleyim hazir bulmusken. Gittim tabi normal giyindim ciktim. Sacimi toplamistim. Bana bakti sözlüm giderken otobüste. Senin cildin kavluyor, kremin yokmu? Sacinda basinda dagilmis yataktan kalkip gelmissin gibi. Herhalde dus almalisin ve sacinida kestirsen iyi olur falan dedi. Buda benim cok zoruma gitti. Ben bakimliyim, bakimli derken makyajla aram yoktur, fakat kremimi sürerim, sadece sacim cok sIkIcIdIr hic sekillendiremem
=( birde az oldugu icin sacimin helede hicbirsey yapilamiyor malesef. Bu dediklerinden dolayi ona cok kirildim cok alindim, beni sanki artik begenmiyormus gibime geldi. Sizce ne yapmaliyim bu durum karsisinda? Kendim oldugum gibimi oluyum yoksa cidden kendime bastan asagiya bakimmi yapayim? Bakim derken neler yapmaliyim? Lütfen fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar. Simdiden tesekkürler.
benımde saclarım uzundu hep toplardım sekle sokamazdıkm... gecen hafta kestırdım esım cok begendı.. hem kullanımı da cok rahat sende kestırebılırsın.. rihanna modeli..
makyajıda sevmıorsan benım gıbı bı eyeliner herseyı halleder...
sevgıler..