Sozlum geri donermi?

Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.
Hayır, eğlenmek için gitmiş ve eğleniyor.
Adam sizin anlattığınız kadar üzgün değilmis. O eğleniyor siz de evde ağlıyor, üzülüyorsunuz

Yahu deli olma dikiş tutmaz bu iş birde adım atıncan hepten tarumar olursun. Yeni yıla odaklan şimdiden.

Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.
Sen şeytana uy bakalım, adını anıyor mu o sözlün, sana bekar kız olur öyle şeyler, yüzük taktın mı ondan sonra say yaparsa diyen bir kişi oluyor mu?

Önce kendin !
Bir süre sonra Allah beni kurtarmış diyebilirsin.
Annesinin sözünden çıkmayan , sırf onlar istedi diye sevdiğini bırakan bir adamdan koca da olmaz başka bişey de..
Dik duramıyorsa ardında , yüreğini koyamıyorsa ortaya ona adam deme sen ! Bir ömür diye evleniyor herkes..
O yüzden önce mantığını dinle , yüreğin gözü yok

Sen şeytana uy bakalım, adını anıyor mu o sözlün, sana bekar kız olur öyle şeyler, yüzük taktın mı ondan sonra say yaparsa diyen bir kişi oluyor mu?
Bende aynisini dedim. Ama ailesi beni sucladi. Ben annesine demicekmisik aramda cozecekmisim. Bir tarafta haklilar ama diger tarafta oglunuzun haltini kabul edin. Ve inanin benim gibi kiz bulamazlar zor. Gecmisim yok herkez taktir eder edepli saygili boyu fizigi yerinde kiz diye. Kendisi kaybetti ben sadece ask acisi yasiyorum ama rabbime siginiyorum

Geçmişim yok ne demek? Ne demek istediğinizi doğru anladıysam bu adamdan ayrıldıktan sonra artık bir geçmişiniz olacak.

Geçmişin yok da ne oluyor? İlk gördüğün sümüklü anakuzusu paşa evladını bişey sanmışsın. Az daha kaynana hizmetçisi oluyordun.

Anasının emziginden babasının otoritesinden arkadasının kümesinden kopamamıs velet daha. Cok mu seviyosun bu adamı aglayacak kadar. Madem dönmesini bekliyosun yazdıgında de ki “bezlerini ben alıp bağlıcam yeni emzik alırım yeter ki annenin emzigini kullanma bari ona göre yola çıkalım” de.

Üstelik adamın discoya gitmesi aldatma sebebi değildir bu nasıl düsünce yapısı güzelim ya kesin cakmak gazı toplayan bi tiptir kim napsın discoda senin nisanlını.

Dönsen bile dönsen bile bulamazsın beni bende araya ayrılık girdi sen neredesin ben nerde
Bir adam bana ayrılmak istiyorum diyecek sonra gelip özür dileyecek bende kabul edeceğim benden birkez vazgeçeni yolu açık olsun yenisine sağlık inadına daha iyisini bulurum zira çok değerliyim çok güzelim

insallah geri dönmez sizin hayriniz icin, dönse de siz birakin bu isin ucunu zaten. Cok fazla laubali olunmus daha basinda, sonrasi felaket olur..

yazmamalısın.Ama düşün döndüğün de hala ailesi istemiyorsa ne yapacaksın.Bir de sorun başka madem değeceğini düşünüyorsanız gidip aileyle bu durumları konuşun.Haklı da olabilirler ne olduysa artık yapıcı olun aile de önemli oluyor maalesef.Ailenin lafıyla bırakan adam demişler de adama nasıl baskı yapıldığı da önemli ne yani ailesini mi silsin sizin için.

Geçmiş olunca ne oluyor? Kirleniyor mu namusumuz? Ay bir de sevişmişsek o… falan da oluyoruzdur kesin.

Boyle sünepe birisine yzayim geri donsun diyosun he? Ayy sinir oluyorum basiretsiz adam olamamis baskalarinin lafiyla ayrilacak sen mesaj attin diye donecek sende bunu koca yapmak istiyosun

Artık seninde bir geçmişin var ama sözlenip ayrıldın, hiçbirsey eskisi gibi olmayacak

Bence kendinize yeni bir yol çizin. Anlattıklarıniz üzerine yorumluyorum, donse ne olacak?
Size; hayat deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Kırılan bardak gibi düsünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…