- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
Hayır, eğlenmek için gitmiş ve eğleniyor.Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.
Sen şeytana uy bakalım, adını anıyor mu o sözlün, sana bekar kız olur öyle şeyler, yüzük taktın mı ondan sonra say yaparsa diyen bir kişi oluyor mu?Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.
Her şeye uyuyor bana neden uymasın diyor veee evleniyorlar. Sürpriiiiz. Adam karısından başka herkese her şeye uyuyor.Yani adam ya ailesine uyuyor, ya şeytana uyuyor. Bence ideal koca.
Her şeye uyuyor bana neden uymasın diyor veee evleniyorlar. Sürpriiiiz. Adam karısından başka herkese her şeye uyuyor.
Bende aynisini dedim. Ama ailesi beni sucladi. Ben annesine demicekmisik aramda cozecekmisim. Bir tarafta haklilar ama diger tarafta oglunuzun haltini kabul edin. Ve inanin benim gibi kiz bulamazlar zor. Gecmisim yok herkez taktir eder edepli saygili boyu fizigi yerinde kiz diye. Kendisi kaybetti ben sadece ask acisi yasiyorum ama rabbime siginiyorumSen şeytana uy bakalım, adını anıyor mu o sözlün, sana bekar kız olur öyle şeyler, yüzük taktın mı ondan sonra say yaparsa diyen bir kişi oluyor mu?
Bende aynisini dedim. Ama ailesi beni sucladi. Ben annesine demicekmisik aramda cozecekmisim. Bir tarafta haklilar ama diger tarafta oglunuzun haltini kabul edin. Ve inanin benim gibi kiz bulamazlar zor. Gecmisim yok herkez taktir eder edepli saygili boyu fizigi yerinde kiz diye. Kendisi kaybetti ben sadece ask acisi yasiyorum ama rabbime siginiyorum
Geçmişin yok da ne oluyor? İlk gördüğün sümüklü anakuzusu paşa evladını bişey sanmışsın. Az daha kaynana hizmetçisi oluyordun.Bende aynisini dedim. Ama ailesi beni sucladi. Ben annesine demicekmisik aramda cozecekmisim. Bir tarafta haklilar ama diger tarafta oglunuzun haltini kabul edin. Ve inanin benim gibi kiz bulamazlar zor. Gecmisim yok herkez taktir eder edepli saygili boyu fizigi yerinde kiz diye. Kendisi kaybetti ben sadece ask acisi yasiyorum ama rabbime siginiyorum
yazmamalısın.Ama düşün döndüğün de hala ailesi istemiyorsa ne yapacaksın.Bir de sorun başka madem değeceğini düşünüyorsanız gidip aileyle bu durumları konuşun.Haklı da olabilirler ne olduysa artık yapıcı olun aile de önemli oluyor maalesef.Ailenin lafıyla bırakan adam demişler de adama nasıl baskı yapıldığı da önemli ne yani ailesini mi silsin sizin için.Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Geçmiş olunca ne oluyor? Kirleniyor mu namusumuz? Ay bir de sevişmişsek o… falan da oluyoruzdur kesin.Bende aynisini dedim. Ama ailesi beni sucladi. Ben annesine demicekmisik aramda cozecekmisim. Bir tarafta haklilar ama diger tarafta oglunuzun haltini kabul edin. Ve inanin benim gibi kiz bulamazlar zor. Gecmisim yok herkez taktir eder edepli saygili boyu fizigi yerinde kiz diye. Kendisi kaybetti ben sadece ask acisi yasiyorum ama rabbime siginiyorum
Şunları okuyunca iyi ki kirlendik diyorumGeçmiş olunca ne oluyor? Kirleniyor mu namusumuz? Ay bir de sevişmişsek o… falan da oluyoruzdur kesin.
Artık seninde bir geçmişin var ama sözlenip ayrıldın, hiçbirsey eskisi gibi olmayacakBende aynisini dedim. Ama ailesi beni sucladi. Ben annesine demicekmisik aramda cozecekmisim. Bir tarafta haklilar ama diger tarafta oglunuzun haltini kabul edin. Ve inanin benim gibi kiz bulamazlar zor. Gecmisim yok herkez taktir eder edepli saygili boyu fizigi yerinde kiz diye. Kendisi kaybetti ben sadece ask acisi yasiyorum ama rabbime siginiyorum
Size; hayat deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Kırılan bardak gibi düsünün..Bence kendinize yeni bir yol çizin. Anlattıklarıniz üzerine yorumluyorum, donse ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?